?>

8 Mart Kadınlar Günü’nde Doruk Sağlık Grubu ve ONKODAY işbirliği

Kanser alanında toplum bilincini geliştirmek amacıyla başarılı çalışmalara imza atan doruk sağlık grubu ve onkoday, 8 mart dünya kadınlar günü’nde de anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Genel - 2 ay önce

Kanser alanında toplum bilincini geliştirmek amacıyla başarılı çalışmalara imza atan Doruk Sağlık Grubu ve Onkoday, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Bursa’da kadın istihdamı alanında en önde gelen kurumlardan olan Doruk Sağlık Grubu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (ONKODAY) iş birliğiyle farkındalık içeren anlamlı etkinlikte buluştu. Doruk Sağlık Grubu ve ONKODAY kadınlarının buluştuğu "Obje Boyama Atölyesi"nde güzel bir kaynaşma etkinliği gerçekleştirildi.

Doruk Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Prof. Dr. Zeynep Kahveci, "Doruk Sağlık Grubu olarak toplumsal hayatta kadınları güçlendirmenin en önemli yolunun, kadının hayatın her alanına özellikle de ekonomi ve üretim sürecine dahil edilmesi olduğunu biliyoruz. Bu sebeple Doruk Sağlık Grubu’nda hekim ve sağlık çalışanlarımızın büyük bir tarafını biz kadınlar oluşturmaktayız. Bugün de özellikle kanser alanında toplum bilincinin arttırmak amacıyla birlikte ortak farkındalık projelerine imza attığımız ONKODAY ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü birlikte kutladık. 8 Mart gibi özel bir günü, sanatın iyileştirici gücüyle birleştirerek anlamlı bir etkinlik düzenledik. Doruk Sağlık Grubu bünyesinde her alanda çalışan sağlık çalışanlarımızın yanında katılımcılarımızla birlikte bu özel günde bir araya gelerek ürettikleri eserlerin, kanserle mücadele eden hastalara destek sağlayacak olması hepimiz için büyük bir mutluluk kaynağı" dedi.

Doruk’ta kadının adı var

Doruk Sağlık Grubu ve ONKODAY işbirliğiyle "Obje Boyama Atölyesi"nde hazırlanan objelerin ONKODAY’ın düzenlediği hayrına satışa sunulacağını ve elde edilen gelirin kanser hastalarına destek için kullanılacağını ifade eden Prof. Dr. Zeynep Kahveci, "Kadınlar Günü’nde kadının gücünü ve dayanışmasını böylesine anlamlı bir projede kullandığımız için mutlu ve gururluyuz. Doruk Sağlık Grubu olarak, etkinliğin gerçekleşmesine öncülük eden ONKODAY Başkanı Füsun Önen’e, tüm ONKODAY ekibine ve katılımcılara içtenlikle teşekkür ederiz. Kanserle mücadelede verdikleri kıymetli destek, dayanışma ruhunu büyütmeye devam ediyor. Doruk Sağlık Grubu, sağlık alanındaki çalışmalarının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye ve toplum için değer üretmeye devam edecektir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun" şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Denizli’de gece seferleri ile kesintisiz ulaşım başladı

2025-03-04 18:43 - Gündem

25 Bin TL’lik Kablo Hırsızlığı

2025-03-07 09:40 - Asayiş

Marmaris Belediyesi’nden her gün 3 çeşit iftarlık

2025-03-02 20:47 - Genel

Köyceğiz’de öğretmenlere eğitim

2025-03-03 10:21 - Teknoloji

Muğla, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı

2025-03-06 09:45 - Genel

İdris Keşan, İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanlığı’na Atandı

2025-03-07 13:00 - Marmaris

Mardin’de iki mahallede daha içme suyu sorunu çözüldü

2025-03-05 12:23 - Gündem

Marmaris, Berlin Turizm Fuarı’nda

2025-03-04 18:27 - Ekonomi

Kırşehir’de ’Dijital Sıfır Atık Laboratuvarı’ açıldı

2025-03-05 17:40 - Eğitim

Mustafa Dalcı: "Malatyasporlu gençleri yürekten kutluyorum"

2025-03-06 21:22 - Spor

İlgili Haberler

İstanbul’da deprem sonrası dışarıda kalanlar ateş başında ısınmaya çalıştı

04:50 - Genel

İstanbul’da deprem sonrası 2. gecede de vatandaşlar çadırda kalmaya devam ediyor

23:36 - Genel

Metro İstanbul çalışanları greve gidiyor

22:09 - Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan kurban vekaletini Türk Kızılay’a verdi

20:25 - Genel

Esenyurt Belediyesi’nden vatandaşlara tam destek sürüyor

19:26 - Genel

Günün Manşetleri

Kural Tanımaz Motosikletçiye Ağır Ceza

15:25 - Asayiş

Cam Silen Kadın 4. Kattan Düştü

15:25 - Asayiş

TFF'den İstanbul Depremi Sonrası Geçmiş Olsun Mesajı

15:10 - Spor

Deprem Sonrası Akaryakıt İstasyonlarında Kuyruklar Oluştu

14:55 - Genel

Kalp Hastası Minik Yusuf Okulda Hayatını Kaybetti

14:31 - Asayiş