?>

8. Sultanbeyli Kitap Fuarı rekor katılımla tamamlandı

8. Sultanbeyli kitap fuarı rekor katılımla tamamlandı

Genel - 7 ay önce

Bu yıl 8’incisi düzenlenen Sultanbeyli Kitap Fuarı tamamlandı. Önceki yıllara göre rekor katılımla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, “Türkiye’nin seçkin 80 yayınevini, 150’yi aşkın yazarımızı söyleşi ve imza etkinliğinde ağırladık. 9 gün süren fuarımıza İstanbul genelinden ve çevre illerden yüz binlerce kitapsever katıldı. Önceki yıllara nazaran katılımın daha fazla olması bizleri ayrıca mutlu etti. Kitap fuarımızı her yıl daha da geliştirerek devam ettireceğiz.” dedi. 8’inci Sultanbeyli Kitap Fuarı tamamlandı. Prof. Dr. Sadettin Ökten’in onur konuğu olarak yer aldığı kitap fuarına 150’yi aşkın yazar katıldı. 21-29 Eylül tarihleri arasında Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen kitap fuarına 7’den 70’e yüzbinlerce kitapsever akın etti. “Sultanbeyli Kitap Fuarı artık bir marka”

Kitap fuarının kapanış töreninde konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, “Sultanbeyli kitap fuarı; İstanbul’da karşılığı olan, değer gören, ilgiyle takip edilen bir fuar oldu. Yayınevlerine, yazarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sultanbeyli Kitap Fuarı artık bir marka. Biz her alanda olduğu gibi bu alanda da kendimizle yarışıyoruz. Gerek İstanbul genelinden gerekse de çevre illerden fuarımıza gelenler oldu. 9 gün boyunca 100 bini aşkın kitapseveri ağırladık. Önceki yıllara nazaran katılımın rekor düzeyde artması, halkımızın kitaplara ve yazarlara yoğun ilgi göstermesi bizi ziyadesiyle memnun etti. Yayınevleri ve yazarlarımız da memnuniyetini bizlere iletti.” dedi. “Daha da geliştirerek devam ettireceğiz”

Kitapseverlerin yoğun ilgisi en büyük motivasyon kaynağımız oldu diyen Tombaş, “Kitap fuarımızı her sene daha da geliştirerek devam ettireceğiz. Bu seneki yoğun ilgi ve alaka en büyük motivasyon kaynağımız oldu. Şimdiden 9. Sultanbeyli Kitap Fuarı için hazırlıklara başladık.” ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA'DA “DEŞTİN ÇİMENTOSUZLUK BAYRAMI”

2024-09-28 16:08 - Gündem

CHP’li meclis üyesinin alkollü mekanında hesap kavgası

2024-09-25 10:46 - Asayiş

DOĞANIN EŞSİZ HEDİYESİ: SALDA GÖLÜ

2024-09-27 13:46 - Gezi

Söke’de tarımı koruma için tuzak kontrolleri sıkı tutuluyor

2024-09-27 09:35 - Genel

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut’un ölmeden önce evini temizlediği görüntüler ortaya çıktı

2024-09-24 03:05 - Asayiş

D-MARİN İTALYA'NIN EN DEĞERLİ PREMİUM MARİNA GRUBUNU OLUŞTURUYOR

2024-09-25 16:27 - Gezi

“Vekil” sucuk yerken “Asıl” 120 liraya kemik bile alamıyor

2024-09-24 13:06 - Gündem

MUĞLA’DA ÇİMENTOSUZLUK FESTİVALİ HALAYLARLA KUTLANDI

2024-09-30 11:39 - Gündem

Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açılıyor

2024-09-27 16:44 - Gündem

Çamlık Bulvarı Pazar günleri trafiğe kapatılacak

2024-09-27 15:44 - Gündem

İlgili Haberler

İstanbul’dan ilk hac kafilesi dualarla uğurlandı

14:50 - Genel

İdaSar Arama Kurtarma Derneği’nden Edremit Kaymakamı Odabaş’a ziyaret

14:52 - Genel

Yapılan araştırma ile minarelerin titreşim özellikleri aydınlatıldı

14:40 - Genel

Kaymakam Şahin tütün denetimine katıldı

14:37 - Genel

ASO Başkanı Ardıç, mühendis adayları ile bir araya geldi

14:31 - Genel

Günün Manşetleri

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Tehlikesi

17:07 - Sağlık

Tüfekle Vurularak Öldürülen Şahsın Katili Tutuklandı

16:57 - Asayiş

Endemik Ters Lalelere Vahşet

16:25 - Gündem

Yeni Bir "Böğü" Türü Keşfedildi

16:23 - Gündem

Ütü Yapan Kadının Başına Tavan Çöktü

16:20 - Genel