?>

Muğla Osmanlı Ocağından Chpli Vekil Aldana Tepki

Muğla Osmanlı Ocakları İl Başkanı Hüseyin Çakır, 15 Temmuz’da sokağa çıkanlara hakaret eden CHP’li vekil Ömer Süha Aldan’a tepki gösterdi. Çakır, “15 Temmuz akşamı binlerce can vermiş şehit düşmüş kardeşlerimiz, it değildir, söz sahibine yakışır ben kendisine iade ediyorum” dedi.

Siyaset - 7 yıl önce

Başkan Hüseyin Çakır Muğla Osmanlı Ocakları İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında şu ifadelere yer verdi:”Şimdi öncelikle şunu belirtmek isterim ki: Ömer Süha Aldan bu milletin iradesiyle vekil olarak meclis koltuklarında oturmaktadır. Bunu ilk öncelikle kendisine hatırlatmak isterim. 15 Temmuz akşamı da binlerce can vermiş şehit düşmüş kardeşlerimiz, it değildir, söz sahibine yakışır diye ben kendisine iade ediyorum.Milletin, vatanın , bayrağın sahipsiz olmadığının bilinmesi gerekir. Kendisine hatırltlatmak isterim ki ,Muğla da sahipsiz değildir,Türkiye’de .Sayın vekilin kimseyi it olarak adlandırma yapısına sahip bir yetkisi yoktur. Söylemiş olduğu sözü şiddetle kınıyorum. Bu sözü yine tekrar ediyorum, söz sahibine yakışır, sözü de kendisine iade etmek istiyorum halkım ve milletim adına.

Bilindiği gibi yerli ve milli görüş ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanı’mızın yürütmüş olduğu projeler var. Biz bu projeler altında Sayın Cumhurbaşkanı’mızı savunur bir şekilde ona layık bir şekilde görevimizi milletimizle birlikte yerine getirmek istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı’mızı yalnızlaştırma politikası içerisinde olduklarından dolayı, milletimizin bu irade ve gücünü hazmedilmez bir konuma getirdiklerini düşünüyorum. Şimdi meclis koltuğunda oturan bu milletvekili şahsın, halkımıza bu şekilde hitap etmesi bu şekilde hakaret etmesini kabul edilemez buluyorum.Kendisiyle bir gün karşılaştığımızda bu cüreti nereden aldığını sormak isterim..

Vatan ve millet bütünlüğünü kimsenin bölmesine izin vermeyeceğimiz gibi bu denli sözlerinde halka ve millete ben ağır bir itamda söylendiğini düşünüyorum. Neden? Çünkü biliyorsunuz Siyonist güçler ve emperyalizm güçler birleşmiş, Türkiye hudutlarındaki işte Alevi’sidir, Sünni’sidir, Kürt’üdür, Çerkez’idir kardeşler arasında etnik bir ayrımcılık yani bir bölücü fitne sokarak vatanı bölmek emelini taşımaktadırlar. Ancak bu hain güçler vatanı bölmek isterken ,verilen mücadelede milli iradenin yüksek güçte tutulduğunu ve Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’ında tek başına lider vasfında milletinin yanında olduğunu unutmasınlar. Halka bu sözleri sarf eden bir kişi bana göre vatan hainidir. Sayın milletvekilinin söylediği sözlerin dağda savaşan teröristin askere mermi sıkmasından farkı yoktur.”

Haftanın Öne Çıkanları

Chpli Aldanın 15 Temmuz Şehitleriyle İlgili Açıklamalarına Suç Duyurusu

2017-12-28 14:30 - Siyaset

Muğla Osmanlı Ocağından Chpli Vekil Aldana Tepki

2017-12-31 12:30 - Siyaset

Fethiye Ak Partide Kadir Sarıhan Güven Tazeledi

2017-12-24 20:30 - Siyaset

Chpde Alban Tekrar Seçildi

2017-12-25 00:00 - Siyaset

Gran Fondo Nisan Ayında Marmariste Gerçekleşecek

2017-12-26 15:30 - Spor

Köyceğizde Kürek Milli Takım Seçme Yarışları

2017-12-26 18:00 - Spor

Büyükşehirden Ulaya Fifa Standartlarında Spor Tesisi

2017-12-26 15:30 - Spor

Ortacada Uyuşturucuyla Mücadele Semineri

2017-12-29 22:00 - Genel

Milasta Akaryakıt Tankeri, Çöken Yolda Yan Devrildi

2017-12-30 19:00 - Asayiş

Fetö/pdy Firarilerini, Çocukları Ele Verdi

2017-12-26 01:30 - Asayiş

İlgili Haberler

Trump: "Milyarlarca dolarlık tasarruf etmenin en kolay yolu, Elon’un devlet sübvansiyonlarını ve sözleşmelerini feshetmektir"

00:05 - Siyaset

Trump ve Elon Musk arasında vergi tasarısı krizi derinleşti

22:34 - Siyaset

Trump’tan Rusya ve Ukrayna’ya yaptırım sinyali: "Durmayacağını anladığımda, çok sert olacağız"

21:13 - Siyaset

AK Parti Genel Başkan Vekili Ala: "Emin adımlarla ’Terörsüz Türkiye’ hedefine doğru öngördüğümüz şekilde yürüyoruz"

21:05 - Siyaset

NATO Genel Sekreteri Rutte’den savunma harcaması uyarısı: "Bunu yapmazsak Rusça öğrenmemiz gerekecek"

20:18 - Siyaset

Günün Manşetleri

Akvaryum merakı artıyor

10:39 - Genel

Firari Uyuşturucu Hükümlülerine Operasyon

10:38 - Asayiş

Normal doğum anne ve bebek sağlığı için önemli

10:36 - Sağlık

Kurban Bayramında acemi kasaplara müjde

10:34 - İnsan

Ayçiçek Yağı Fabrikasında Patlama

10:16 - Asayiş