?>

Acar Ünlü, Yalancıboğaz'da Mıntıka Temizliği Yaptı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Yalancıboğaz'daki temizlik çalışmasında hayvan katliamlarına dikkat çekerek, "Bir can çöp poşetine çok ağır gelir" dedi.

Marmaris - 6 ay önce

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, temizlik personeliyle birlikte Yalancıboğaz mevkiinde gerçekleştirdiği mıntıka temizliğinde, çevre bilincine dair önemli mesajlar verdi. Tatilcilerin ve piknikseverlerin yoğun olarak ziyaret ettiği bu bölgede yapılan temizlik çalışmasında onlarca çöp torbası toplandı.

Temizlik sırasında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Ünlü, son günlerde hayvan bakımevlerinde yaşanan ve öldürülen köpeklerin çöp poşetlerine konulduğu olaylara atıfta bulunarak, "Çöp poşetine yalnızca çöplerimizi atıyoruz. Bir can bu çöp poşetine çok ağır gelir" ifadelerini kullandı. Hayvan haklarına dikkat çekerek, bu tür olayların kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Başkan Ünlü, doğanın güzelliklerinin herkesin yaşaması gereken bir hak olduğunu belirterek, "Marmaris çok keyifli bir yer. Denizi, doğayı herkesin yaşamaya hakkı var ama kirleterek değil. Bu çevreyi bizden sonrakilere de bırakabilmemiz gerekiyor. Doğada sadece ayak izi bırakmamız lazım, başka bir şey değil" şeklinde konuştu.

Bu temizlik etkinliği, çevre bilincinin artırılması ve doğanın korunması konusunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Acar Ünlü'nün mesajı, hayvanlara karşı duyarlılığı artırmayı ve çevreyi korumaya yönelik sorumluluklarımızı hatırlatmayı amaçlıyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Samsun’da 730 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-10-13 21:44 - Asayiş

Metalik eserler sergisi ‘Art-ık Sanat’ OSM’de açılıyor

2024-10-14 12:44 - Kültür Sanat

Marmaris pazarında fiyatlar uçuşa geçti

2024-10-10 16:06 - Marmaris

Uludağ iş dünyasının buluşma noktası haline geliyor

2024-10-15 13:01 - Ekonomi

Umutlar Marmaris’te rengarenk bezlere dönüşüyor

2024-10-12 14:15 - Marmaris

KÜRE DAĞLARINDA MUHTEŞEM SONBAHAR GÜZELLİĞİ

2024-10-09 13:05 - Gezi

Tekirdağ’da meydana gelen kazada 2 doktor hayatını kaybetti

2024-10-12 01:07 - Asayiş

HATİCE KEKEVA YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

2024-10-10 18:08 - Marmaris

BU ZAKKUMDAN DÜNYADA SADECE KÖYCEĞİZ’DE VAR

2024-10-14 14:21 - Genel

HİNTLİ MİLYARDERİN MEGA YATI, FETHİYE’DE 260 TON YAKIT ALDI

2024-10-11 11:59 - Gezi

İlgili Haberler

BAŞKAN ÜNLÜ BOZBURUN’DA HALKLA BULUŞTU

17:28 - Marmaris

Kızılbük GYO'dan Gazeteci Murat Ersan'a Destek Mesajı

13:11 - Marmaris

Gazeteci Murat Ersan’a sokak ortasında saldırı

20:11 - Marmaris

Başkanı Demirel'den Marmaris'te Birlik Mesajı

15:16 - Marmaris

Marmaris'ten Proje Okullarına Toplu Tepki

14:27 - Marmaris

Günün Manşetleri

Elektronik Sigara Çocuk Yaşta Akciğer Kanseri Yapıyor

15:29 - Sağlık

Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Öldürdü

15:06 - Asayiş

Epilepsi Hastası Minik Aras'ın Hayali Gerçekleşti

13:44 - İnsan

Bıçaklı Kavgada Bir Genç Hayatını Kaybetti

13:18 - Asayiş

Temizlikçi Kılığında Ayakkabı Hırsızlığı

13:09 - Asayiş