?>

Adıyaman Belediyesi araç filosuna 10 yeni araç ekledi

Adıyaman belediyesi, kaynaklarını verimli kullanarak hizmet kapasitesini artırmak için araç filosuna 10 tane yeni araç daha ekledi.

İnsan - 2 gün önce

Adıyaman Belediyesi, kaynaklarını verimli kullanarak hizmet kapasitesini artırmak için araç filosuna 10 tane yeni araç daha ekledi.

Tasarruf tedbirleri kapsamında kiralama yerine satın alma yöntemiyle belediyeye kazandırılan 10 yeni hizmet aracı, sosyal yardım ve evde bakım hizmetlerinde kullanılmak üzere filoya dahil edildi.

Yeni araçlarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, kaynak yönetiminde sürdürülebilir politikalar izleyerek hem maliyetleri düşürdüklerini hem de hizmet kalitesini artırdıklarını belirtti.

Bu doğrultuda, belediye filosuna kazandırılan 10 yeni araçla ihtiyaç sahibi vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet sunulacağını vurgulayan Başkan Tutdere, evde bakım hizmetlerinin kapsamının da genişletileceğini ifade etti.

Başkan Tutdere, "Tasarruf tedbirleri kapsamında belediyemizin kaynaklarını en verimli şekilde kullanıyor, hizmet filomuzu güçlendiriyoruz. Bugün 10 yeni aracı daha filomuza dahil ettik. Bu araçlarımız, sosyal yardımların dağıtımında ve evde bakım hizmetlerinde kullanılacak. Halkımızın yanında olmaya, onların hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz. Adıyaman Belediyesi artık daha güçlü, gücümüz arttıkça hizmet kalitemizi de yükseltmeye devam edeceğiz. Sevgili hemşehrilerim, çok yakında şehir içi ulaşımda da büyük adımlar atacağız. Belediyemize kazandıracağımız yeni otobüslerle, Adıyaman halkına daha konforlu ve erişilebilir bir ulaşım hizmeti sunacağız. Şehrimizi her alanda daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Yeni araçlarımız Adıyaman’ımıza ve halkımıza hayırlı olsun. Araçlar belediyemizin, belediyemiz halkımızın hizmetinde" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla ve ilçelerinin isimleri nereden geliyor?

2025-02-13 12:14 - Kültür Sanat

Denizli için soğuk ve yağışlı hava uyarısı

2025-02-18 09:58 - Gündem

Marmaris Gölge Koyu’nda ağaçlandırma çalışması başladı

2025-02-14 18:22 - Genel

Marmarisli Çocuklar Türkiye Şampiyonası'na Gidiyor

2025-02-17 11:33 - Spor

MARMARİS'İN HER ANI BAŞKA GÜZEL

2025-02-17 13:20 - Marmaris

Develi’de kar kalınlığı 30 santime ulaştı

2025-02-13 15:09 - Gündem

FETHİYE'DE 328 MİLYONLUK YATIRIM HIZLA İLERLİYOR

2025-02-12 15:13 - Ulaşım

Atatürk’ün Marmaris’e Gelişinin 90. Yılı Kutlanacak

2025-02-13 17:19 - Marmaris

Adıyaman Valiliği’nde sokak hayvanlarına yönelik toplantı

2025-02-14 13:07 - İnsan

Muğla İçin Zirai Don Uyarısı!

2025-02-13 09:42 - Gündem

İlgili Haberler

Belediye başkanının "kar" yayını tebessüm ettirdi

02:12 - İnsan

Karlı havada yürek ısıtan görüntüler: "Çıkartayım mı sizi kar topu oynamaya?"

00:11 - İnsan

Vatandaşların kar sevinci: Yolu kayak pistine çevirdiler

23:25 - İnsan

Mesleki Eğitim İşbirliği Projesi imzalandı

18:10 - İnsan

57 patili dost sıcak yuvasına kavuştu

18:10 - İnsan

Günün Manşetleri

Yaralı vatandaş ekiplerce kurtarıldı

16:29 - Gündem

İş makinesinin üzerine çığ düştü

15:45 - Asayiş

39 bin liralık kablo hırsızlığına 1 tutuklama

15:33 - Asayiş

Otomobil çamura gömüldü

15:12 - Asayiş

Benzinle traktörü yakarken kendini de yaktı

14:56 - Asayiş