?>

Ağrı’da yılbaşı gecesi huzur ve güvenle geçti

Ağrı il emniyet müdürlüğü, yeni yıl kutlamaları sırasında vatandaşların huzur ve güven içinde bir gece geçirebilmeleri için yoğun güvenlik tedbirleri aldı. ?l genelinde gerçekleştirilen "genel güvenlik ve asayiş uygulaması" kapsamında, emniyet ekipleri yılbaşı gecesi boyunca sahada aktif olarak görev yaptı.

Asayiş - 3 ay önce

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, yeni yıl kutlamaları sırasında vatandaşların huzur ve güven içinde bir gece geçirebilmeleri için yoğun güvenlik tedbirleri aldı. İl genelinde gerçekleştirilen "Genel Güvenlik ve Asayiş Uygulaması" kapsamında, emniyet ekipleri yılbaşı gecesi boyunca sahada aktif olarak görev yaptı.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından koordine edilen güvenlik uygulamalarında, 117 ekip ve 666 personelin yanı sıra 16 Özel Harekat ekibi, 3 TOMA, 30 çevik kuvvet ekibi ve 48 çarşı ve mahalle bekçisi görev aldı. Özellikle şehir merkezi, eğlence mekanları ve halkın yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklarda devriye faaliyetleri artırıldı. Güvenlik uygulamaları kapsamında eğlence mekanları, restoranlar ve vatandaşların yeni yıl kutlamalarını gerçekleştirdiği alanlarda denetimler yapıldı.

"Huzur ve güven içinde yeni yıla girdik"

Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, yılbaşı gecesi alınan yoğun güvenlik önlemlerinin sonuç verdiğini belirterek, "Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven içinde girebilmesi için özveriyle görev yaptı. Alınan tedbirler sayesinde Ağrı’da 2025 yılına sakin ve sorunsuz bir şekilde girdik. Bu durum, tüm personelimizin fedakarca çalışmasının bir sonucudur. Tüm Ağrı halkına huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum" dedi.

İpar, yeni yıl kutlamaları sırasında vatandaşların emniyet birimlerine gösterdiği destek ve iş birliği için teşekkür etti. "Halkımızın bilinçli davranışı ve ekiplerimizin gayreti sayesinde bu geceyi herhangi bir olay yaşanmadan tamamladık" diyen İpar, güvenlik önlemlerinin 2025 yılı boyunca da aynı kararlılıkla süreceğini vurguladı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Akaryakıt deposuna zulalanmış 54 kilo likit metamfetamin maddesi ele geçirildi

2024-12-31 16:30 - Asayiş

MARMARİS’TE DÜŞÜNDÜREN, GÜLDÜREN HEYKELLER

2024-12-30 12:54 - Marmaris

MUĞLA, SUÇ ORANI YÜKSEK İLLERLE ÇEVRİLİ

2024-12-27 14:29 - Asayiş

DATÇA KNİDOS RESTORANI VE İSKELE, BAKANLIĞA DEVREDİLİYOR

2024-12-28 12:53 - Gündem

Mardin trafiğinde LED ışıklı yaya geçitleri ve dekoratif sinyalizasyon dönemi başladı

2024-12-27 15:42 - Asayiş

Marmaris'e kış yeni geldi

2024-12-26 11:12 - Marmaris

Başkan Pekyatırmacı: “2025, ülkemiz ve şehrimiz için yeni güzelliklerin yaşanacağı bir yıl olsun”

2024-12-31 13:30 - Siyaset

Cemre Ateş’ten 7 altın madalya

2024-12-31 13:31 - Spor

Kayserispor, Erciyes 38 FK’yı 1-0 Yendi

2024-12-30 10:03 - Spor

Melikgazi Basketbol, perşembe topbaşı yapacak

2024-12-31 13:33 - Spor

İlgili Haberler

Çanakkale’de 5. kattan düşerek ölen restoratörün profesör eşinin yargılanması devam edildi

19:52 - Asayiş

Gökhan Tombak cinayetinin 8. duruşmasında da karar çıkmadı

19:40 - Asayiş

Diyarbakır’da fabrika deposundaki yangını söndürme anları kask kamerasına yansıdı

19:38 - Asayiş

Uluslararası uyuşturucu sevkiyatında sanıklara 30’ar yıl hapis cezası

19:37 - Asayiş

Samsun’da tırın çarptığı genç hayatını kaybetti

19:32 - Asayiş

Günün Manşetleri

Elektronik Sigara Çocuk Yaşta Akciğer Kanseri Yapıyor

15:29 - Sağlık

Boşanma Aşamasındaki Eşini Sokak Ortasında Öldürdü

15:06 - Asayiş

Epilepsi Hastası Minik Aras'ın Hayali Gerçekleşti

13:44 - İnsan

Bıçaklı Kavgada Bir Genç Hayatını Kaybetti

13:18 - Asayiş

Temizlikçi Kılığında Ayakkabı Hırsızlığı

13:09 - Asayiş