?>

Aile boyu futbol tutkusu

Tff kadınlar 2. Liginde mücadele eden rüsumat-4 gençlik ve spor'un başkanı anne, antrenörü oğlu, futbolcusu ise gelinden oluşuyor. (yurdakul ailesi: Soldan sağa ezgi, hakan ve gökhan)

Spor - 5 ay önce

TFF Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Rüsumat-4 Gençlik ve Spor’un başkanı anne, antrenörü oğlu, futbolcusu ise gelinden oluşuyor. Yurdakul ailesi, futbola olan tutkularını sahaya yansıtıyor.

Türk spor tarihinde eşine az rastlanır bir hikayeye imza atan Yurdakul ailesi, TFF Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Rüsumat-4 Gençlik ve Spor’un bel kemiği durumunda. Aile, spor sevgilerini yalnızca günlük hayatlarında değil, saha içerisinde de yaşıyor. Anne Gökhan Yurdakul, kulüp başkanlığı görevini üstlenirken, oğlu Hakan Yurdakul takımın antrenörlüğünü yapıyor. Bu aile tablosuna gelin Ezgi Yurdakul’un da futbolcu olarak katılması hem saha içindeki, hem de aile bağlarını güçlendiren bir tablo oluşturuyor. Hakan Yurdakul: “Hayal edemediğimiz bir şeyi yaşıyoruz”

Takımın antrenörü 43 yaşındaki Hakan Yurdakul, eşsiz bir deneyimin parçası olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Yurdakul, “Annemin kulüp başkanı, eşimin ise futbolcu olduğu bir takımda antrenörlük yapmak hayal bile edemediğim bir durumdu. Annem yöneticim, ben hocayım ve eşim de şuanda içeride top oynuyor, çok farklı bir duygu. Bu bence dünyada tek olabilir. Keyif verici, eşim orada koşturuyor çok keyifli. Rakiplerimiz ile tanıştırırken ‘eşim’ ve ‘annem’ diye tanıştırırken onlar da şaşırıyor” dedi. Ezgi Yurdakul: “Futbol hayalimi ailece gerçekleştiriyoruz”

Futbolcu 34 yaşındaki Ezgi Yurdakul ise bu deneyimin kendisi için unutulmaz olduğunu ifade ederek, “İstanbul’dayken spor hayatına başladım. Bir kulüpte de oynamıştım. Sonrasında sporun içerisinde devam etti. Burada da takıma girdim ve bugün itibariyle başladım” diye konuştu. Gökhan Yurdakul: “Kulüp yönetimi kolay değil ama ailece spora olan bağlılığımız bu süreci kolaylaştırıyor”

Kulüp başkanı Gökhan Yurdakul ise çocuklarının yanında hem yönetici hem de bir anne olarak destek olmanın kendisini mutlu ettiğini dile getirdi. Yurdakul, “Biz aile takımı kurmuş olduk. Çocuklarımın yanında olmak ve onları desteklemek benim için çok önemli. Kulüp yönetimi kolay bir iş değil, ama ailece spora olan bağlılığımız bu süreci kolaylaştırıyor. Teklif bana Hakan’dan geldi. Ben de düşünmeden kabul ettim. Biz zaten ailecek sporun içerisindeydik” cümlelerine yer verdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Türkiye’nin ilk ve tek kadın X-Trial pilotu, off-road pistlerinde tozu dumana katıyor

2024-12-05 13:07 - Spor

Samsun’da metamfetamin ele geçirildi

2024-12-07 11:31 - Asayiş

Gediz’de Bardakçı deresi taşkın koruma projesi başladı

2024-12-09 11:16 - Gündem

İranlı şahıs üzerinde 11 kilo 150 gram metamfetamin yakalandı

2024-12-06 13:54 - Asayiş

Samsun’da 600 gram kokain ve 100 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-12-10 14:27 - Asayiş

Abdülkerim Bardakcı: "Hedeflere bir bir ulaşacağız"

2024-12-11 14:05 - Spor

İngiltere’de bir Türk iş insanına “Freeman Onur Ödülü” verildi

2024-12-09 15:29 - Siyaset

KIZILDENİZ DEĞİL MARMARİS KÖRFEZİ

2024-12-09 12:43 - Marmaris

MARMARİS’İN SEBZE VE MEYVE AMBARI KARACASÖGÜT

2024-12-06 14:17 - Marmaris

11 ARALIK ULUSLARARASI DAĞ GÜNÜ KUTLANIYOR

2024-12-11 14:34 - Gezi

İlgili Haberler

Masa Tenisi Küçükler Grup Şampiyonası heyecanı Denizli’de yaşandı

18:16 - Spor

Yasin Kol, bu sezon 2. kez derbi yönetecek

17:51 - Spor

Galatasaray - Sivasspor maçının hakemi Ozan Ergün oldu

17:50 - Spor

Jakirovic: "Her şey planladığımız ve öngördüğümüz şekilde gerçekleşti"

17:51 - Spor

Okullararası Küçükler Masa Tenisi Grup Yarışmaları’nda şampiyon Kırşehir oldu

17:48 - Spor

Günün Manşetleri

Sivasspor’da Jan Bieganski ameliyat oldu

17:21 - Spor

A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı

17:20 - Spor

Okul inşaatında tarihi su sarnıcı ortaya çıktı

17:13 - Gündem

Bahar geldi, piknik sezonu açıldı, hayati kene uyarıları

16:36 - Gündem

Evladı kazada ağır yaralanan annenin acı feryadı

16:14 - Asayiş