?>

Akçaabat Kapalı Yüzme Havuzuna kavuşuyor

Trabzon'un akçaabat ilçesinin yaylacık mahallesi sahil kısmında yapımı devam eden yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğu belirtildi.

Spor - 9 ay önce

Trabzon’un Akçaabat ilçesinin Yaylacık Mahallesi sahil kısmında yapımı devam eden Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğu belirtildi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda yaptığı incelemeler sonucunda havuzun kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu ve inşaatta ince imalatların yapımının devam ettiğini belirtti.

Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun uluslararası standartlarda yapıldığını şehirdeki çocuklara, gençlere, üniversite öğrencilere ve tüm Akçaabatlılara kaliteli bir hizmet sunulacağını söyleyen Başkan Ekim, "Yeşille mavinin kucaklaştığı şehrimizde hemşehrilerimizi vizyon projelerle buluşturmaya devam ediyoruz. Şehrimiz için önemli yatırımlardan biri olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuz, Allah’ın izniyle çok yakında hizmet vermeye başlayacak. Yüzme havuzunda kaba inşaat tamamlandı diyebiliriz. İnce imalatların yapımına başlandı. Bu kapsamda inşaat içerisinde sıva yapılıp seramikler döşeniyor. Cam ve çatı çalışmaları yapılıyor. Klima, yağmur ve havalandırma sistemleri şekilleniyor. Havuzumuz açılışını tüm hemşehrilerimle birlikte inşallah çok yakında gerçekleştireceğiz. Akçaabat’ta yediden yetmişe herkesin faydalanabileceği yüzme havuzumuz, bir çok uluslararası organizasyona da ev sahipliği yapabilecek. Şehrimiz, spor ve sağlık turizmi açısından gelişme göstermiş olacak. Ayrıca sahil şehri olan Akçaabat’ımızda yüzme bilmeyen de kalmayacak. Çocuklarımız, gençlerimiz, Şehrimizdeki üniversite öğrencileri, hanım kardeşlerimiz kısacası yediden yetmişe herkes Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzdan en yüksek seviyede istifade edebilecek. Şimdiden şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Hamaney: "Haniye’nin İntikamını Almayı Vazifemiz Olarak Görüyoruz"

2024-07-31 15:03 - Ulusal

Şeyma Subaşı’ya Bakanlık’tan ‘Gizli reklam’ cezası: 550 bin lira ödeyecek

2024-07-30 15:22 - Magazin

KATLİAM YASASINA KARŞI, “KENT HAYVAN GÖNÜLLÜLERİ”

2024-08-03 12:15 - Gündem

Yunanlıların Marmaris’teki kutsal adası: Kameriye

2024-07-29 15:00 - Yaşam

Eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini vurarak öldürdü

2024-08-01 01:56 - Asayiş

İsmail Haniye için Trabzon’da gıyabi cenaze namazı kılındı

2024-08-02 14:19 - Genel

ORMANCI TÜRKÜSÜ “AĞIT” AMA HERKES OYNUYOR  

2024-08-02 12:27 - Kültür Sanat

YATAĞAN’DA RES’E KARŞI ÇIKAN HALKTAN PROTESTO

2024-07-31 13:07 - Gündem

Fethiye’de otomobille çarpışan motosikletin 15 yaşındaki sürücüsü öldü

2024-07-29 22:51 - Asayiş

Sokak hayvanları yasasında son durum

2024-07-29 11:48 - Gündem

İlgili Haberler

Recep Uçar: "Yeri geldiğinde riskler aldık, karşılığını alamadık"

00:28 - Spor

Yunus Akgün: "Hedefimiz iki kupa, iki kupayı da kazanmak istiyoruz"

00:15 - Spor

Roland Sallai: "Kazanmaya devam etmek istiyoruz"

00:19 - Spor

Okan Buruk: "Bugün maç sonunda istediğimizi başardık, finaldeyiz"

00:24 - Spor

Haydi Tenise projesi deprem bölgesinde eş zamanlı başladı

23:40 - Spor

Günün Manşetleri

Papa Francis adına lokma döktürdü

15:26 - Genel

Eski Brandalar Umut Dolu Çantalara Dönüştü

15:21 - Eğitim

8 Aylık Hamile Kadının Katil Zanlısı Meydanda Yakalandı

15:01 - Asayiş

Emekli Polis Silahla Vurduğu Yaralıya Tekme attı

14:40 - Asayiş

Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Ufuklar

13:24 - Sağlık