?>

Akdağ Jant ve Lastik 5’inci şubesini açtı

?zmir’de hizmet verdiği sektörde tanınan bir marka haline gelen akdağ jant ve lastik firmasının beşinci şubesi selway avm’de açıldı.

Genel - 6 ay önce

İzmir’de hizmet verdiği sektörde tanınan bir marka haline gelen Akdağ Jant ve Lastik firmasının 5. şubesi Selway AVM’de açıldı. Yeni şubesinde toplam bin metrekarelik kapalı bir alanda hizmet veren firma, bu işletmesinde; jant, lastik satışı ve uygulamasının yanı sıra; araç bakımı ve oto elektrik alanlarında da müşteri ihtiyaçlarını karşılayacak.

Ali, Cengiz ve Ercan Üstündağ kardeşlerin ortak girişimleri olan Akdağ Jant ve Lastik, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve uluslararası markaları bölgede kullanıcılarla buluşturmasıyla tanınıyor. Tanınan bir çok ulusal ve uluslararası lastik ve jant markasının bayisi olarak da müşteri beklentilerini karşılayan Akdağ Jant ve Lastik firmasının Selway AVM’deki işletmesinin açılışı yaklaşık bin kişinin katıldığı bir törenle gerçekleştirildi.

Açılışa; Continental Türkiye Genel Müdürü Ali Okan Tamer, İzmir Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, Balçova Kaymakamı Mahmut Halal, Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer ve Gaziemir Kaymakamı Kudret Kurnaz’ın yanı sıra iş, sosyal yaşam ve siyaset dünyasından bir çok kişi katıldı. Firmanın 5. şubesinin açılış kurdelesi, Continental Türkiye Genel Müdürü Ali Okan Tamer ve firma sahiplerinden Cengiz Üstündağ ile babası Mehmet Üstündağ ile protokol üyeleri tarafından kesildi.

Açılış töreninde konuşan Continental Türkiye Genel Müdürü Ali Okan Tamer, Akdağ Jant ve Lastik firmasının İzmir’e önemli bir artı değer kazandırdığına işaret ederek, “Continental, insanların ve mallarının sürdürülebilir ve bağlantılı hareketliliği için öncü teknolojiler ve hizmetler geliştiriyor. 1871’de kurulan teknoloji şirketi; araçlar, makineler, trafik ve ulaşım için güvenli, verimli, akıllı ve uygun fiyatlı çözümler sunuyor. Sektörümüzü etkileyen birkaç temel trend daha var. Dijitalleşme, sürdürülebilirlik, verimlilik ve maliyet tasarrufu, yollarda güvenlik ve sürüş sırasında konfor ve rahatlık. Bu anlamda, Akdağ Jant ve Lastik firmamızı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor, yeni şubelerinin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. Cengiz Üstündağ: “Amacımız müşteri memnuniyeti”

Daha sonra konuşan firma sahibi Cengiz Üstündağ da, açılış törenlerine katılan bütün misafirlerine teşekkür ederek, “Çok genç yaşlardan bu yana sektörde hizmet üretiyoruz. Müşterilerimizin bizlere olan güveni ve bizlerin işimize gösterdiğimiz hassasiyet, beraberinde başarıyı da getiriyor. Önceki 4 şubemiz, oto sanayileri içerisinde hizmetlerini devam ettiriyor. Selway AVM’deki bin metrekareyi bulan yeni işletmemiz ve şubemizde de kalitemizden ve müşteri beklentilerinden taviz vermeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sektörümüzde oluşturduğumuz katma değer ve sağladığımız istihdam imkanlarını daha da artırmayı amaçlıyoruz. İlk kurulduğumuz günden bu yana asla taviz vermediğimiz ilkelerimizi daha da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Müşteri memnuniyetini her zaman en ön planda tutuyoruz. İşletmemizin bizler, sektörümüz ve İzmir için hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Akdağ Jant ve Lastik firmasının İzmir-Balçova Selway AVM’deki işletmesi haftanın 7 günü müşterilerine hizmet verecek.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Dehşet anları güvenlik kamerasında

2024-08-09 12:10 - Asayiş

İsrail ve ABD Bakanları İran'ın Askeri Tehditlerini Görüştü

2024-08-12 14:36 - Ulusal

ÜLKE GENELİNDE “HEPİMİZ KIYIDA'YIZ EYLEMİ

2024-08-14 13:36 - Gündem

HER TÜRLÜ HUZURUN YAŞANDIĞI ‘SAKİN ŞEHİR’LERİMİZ

2024-08-09 15:36 - Gezi

ÇİÇEK AÇINCA ÖLEN AĞAÇ

2024-08-14 16:15 - Genel

Marmaris'te pazaryerinde trafik çilesi

2024-08-15 13:54 - Marmaris

Cumhur İttifakı Marmaris’te Başkan Ünlü’ye yüklendi

2024-08-13 18:15 - Marmaris

İSTANBUL, DÜNYADA EN ÇOK GEZİLEN ŞEHİR

2024-08-12 11:06 - Gündem

TÜRKİYE’NİN TURİZMDEKİ LOKOMOTİFİ KAPADOKYA

2024-08-12 11:52 - Gezi

DENİZLERDE İSTİLACI YABANCI TÜRLER YERLİLERİN YERİNİ ALIYOR

2024-08-10 14:04 - Genel

İlgili Haberler

TİKA’dan Bosna Hersek’teki ilk ulusal medikal kurtarma ekibine ekipman desteği

15:10 - Genel

Gaziosmanpaşa Belediyesi ibadethaneleri özenle temizliyor

15:12 - Genel

Vatandaşlar şehrin yarınları için projelerini tek tıkla paylaşacak

15:15 - Genel

EGİAD VE ESİAD ARASINDA 2008’DEN BUGÜNE ORTAK PROJELER

15:02 - Genel

Aksu’nun nüfusu 2 bin 210 kişi arttı

14:58 - Genel

Günün Manşetleri

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık

Enerji ve Nakil Kablosu Hırsızlığına Büyük Darbe

13:36 - Asayiş

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Kadrosunu Güçlendirdi

13:00 - Spor

Habur’da 370 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

13:00 - Asayiş