?>

Altıeylül’den Türk Oryantring sporu için önemli adım

Altıeylül’den türk oryantring sporu için önemli adım

Spor - 2 ay önce

Altıeylül Belediyesi ve Türkiye Oryantring Federasyonu, Türk oryantring sporunun geleceğini güçlendirmek adına Konakpınar Gençlik Merkezi’ni kamp alanına dönüştürmek için protokol imzaladı.

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı, Altaş Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Kaplan, Altaş Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Kayatepe, Türkiye Oryantring Federasyonu Başkanı Atilla Güler, Federasyon Disiplin Kurulu Üyesi Av. Mahmut Engin ve Milli Takım Baş Antrenörü Veysel Güler’in katılımı ile Altıeylül ilçesinde, Konakpınar Gençlik Merkezi, Türkiye Oryantring Federasyonu ile imzalanan önemli protokol sayesinde, artık milli takımlar ve kulüpler için özel bir kamp alanına dönüştürülüyor. Bu işbirliği, Oryantring sporunun gelişimine büyük katkı sağlayacak ve sporculara profesyonel bir ortamda antrenman yapma imkânı sunacak. Altıeylül Belediyesi ve Türkiye Oryantring Federasyonu arasındaki bu adım, Türk Oryantring sporunun geleceğini güçlendirecek ve sporcuların ulusal ve uluslararası arenada daha başarılı olabilmesi için gerekli altyapıyı sağlayacak. Hakan Şehirli: "Oryantring sporunun gelişimine katkı sağlayacağız"

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, protokolün ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye Oryantring Federasyonu ile birlikte Altıeylül ilçemizde bulunan Konakpınar Gençlik Merkezimizde Oryantring sporunun gelişmesi noktasında bir kamp yeri şeklinde anlaşmamız var. Bu konuda, öncelikle Oryantring sporuna gönül verenlere, milli takım düzeyindeki oyuncuları burada ağırlamaktan büyük bir keyif duyacağız. Oryantring sporunun gelişmesi noktasında komutanımızın da bahsettiği sabit parkurlar gibi düzenlemelerle, milli takım düzeyindeki sporcularımızın ya da kulüp düzeyindeki sporcularımızın burada ciddi antrenmanlar yapması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" dedi. Atilla Güler: "Kamp alanı sporcularımız için büyük bir fırsat"

Türkiye Oryantring Federasyonu Başkanı ise protokolün ardından, "Bizim zaten federasyon olarak göreve geldiğimizden itibaren temel hedeflerimizden bir tanesi milli takımlarımızdı. Milli takımlarımızın gelişimini yılsonuna kadar tamamlanabilmesi için dönem içerisindeki yapacakları kamp çalışmaları bizim için çok önemli bir konuydu" ifadelerini kullandı. Konakpınar Gençlik Merkezi, oryantring için yeni bir merkez oluyor

Bu işbirliği, Altıeylül’deki Konakpınar Gençlik Merkezi’ni, Oryantring sporunun gelişimi için önemli bir merkez haline getirecek. Sporcular, burada yapacakları antrenmanlarla hem yeteneklerini geliştirecek hem de ulusal düzeydeki yarışmalara daha hazırlıklı hale gelecekler. Altıeylül Belediyesi ve Türkiye Oryantring Federasyonu arasındaki bu protokol, bölgedeki spor altyapısının güçlenmesine katkı sağlayacak ve Türk Oryantring sporunun geleceği için önemli bir adım olacak.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Türkiye’nin ilk ve tek kadın X-Trial pilotu, off-road pistlerinde tozu dumana katıyor

2024-12-05 13:07 - Spor

Uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 500 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-12-04 13:33 - Asayiş

Samsun’da metamfetamin ele geçirildi

2024-12-07 11:31 - Asayiş

Gediz’de Bardakçı deresi taşkın koruma projesi başladı

2024-12-09 11:16 - Gündem

İranlı şahıs üzerinde 11 kilo 150 gram metamfetamin yakalandı

2024-12-06 13:54 - Asayiş

Samsun’da 600 gram kokain ve 100 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-12-10 14:27 - Asayiş

İngiltere’de bir Türk iş insanına “Freeman Onur Ödülü” verildi

2024-12-09 15:29 - Siyaset

KIZILDENİZ DEĞİL MARMARİS KÖRFEZİ

2024-12-09 12:43 - Marmaris

MARMARİS’TE ANTİK MERKEZ ÜZERİNDE KAKTÜS ŞÖLENİ

2024-12-04 16:06 - Marmaris

MARMARİS’İN SEBZE VE MEYVE AMBARI KARACASÖGÜT

2024-12-06 14:17 - Marmaris

İlgili Haberler

Beşiktaş, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

16:39 - Spor

Serdal Adalı’dan, Bakan Bak’a ziyaret

16:37 - Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Bodrum FK: 2 - Antalyaspor: 0 (İlk yarı)

16:35 - Spor

Sivasspor, kar yağışı altında Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı

16:07 - Spor

Metin Akpunar: "Trabzonspor isyanın takımıdır"

16:01 - Spor

Günün Manşetleri

Her 100 Bin Kişiden 200’ünde Görülüyor

16:57 - Sağlık

Saç Sağlığını Korumak İçin Doğru Ürün Kullanımı Önemli

16:47 - Sağlık

Beşiktaş, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

16:39 - Spor

20 Yıldır Her Gün Mezarlığı Temizliyor

16:37 - İnsan

Sağlık Kabini İşletmecisi Serbest Bırakıldı

16:35 - Asayiş