?>

Altınordulu oyuncular galibiyet istiyor

Altınordulu futbolculardan mete yıldız ve bahattin karahan, 3 kasım pazar günü deplasmanda oynayacakları karşılaşmada batman petrolspor’u mağlup edip yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Spor - 5 ay önce

Altınordulu futbolculardan Mete Yıldız ve Bahattin Karahan, 3 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacakları karşılaşmada Batman Petrolspor’u mağlup edip yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu, 10. hafta mücadelesinde Batman Petrolspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 3 Kasım Pazar günü oynanacak müsabaka saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşma öncesinde Altınordulu Mete Yıldız ve Bahattin Karahan, önemli açıklamalarda bulundu. İzmir ekibinin tecrübeli savunma oyuncusu olan Mete Yıldız, geçen hafta Fethiyespor maçında galip gelmek için son ana kadar mücadele ettiklerini hatırlatarak, “O maçta galibiyet golünü atamayınca sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. Fethiyespor maçı geride kaldı. Artık hafta sonu deplasmandaki Batman Petrolspor maçına odaklandık. Pazar günü oynayacağımız maça çok iyi hazırlanıp o maçtan üç puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz. Son oynadığımız deplasmanda Anadolu Beykozspor’u mağlup etmiştik. Bu hafta da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu. Bahattin Karahan: “Hedef üst lig”

Altınordu’nun sezon başında kadrosuna kattığı ve gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerinde toplayan Bahattin Karahan da “Bence geçen hafta Fethiyespor maçında iyi performans ortaya koyamadık ama yine de son ana kadar mücadele ettik. Bir çok pozisyona girmemize rağmen galibiyet golünü atamadık. Kötü performansa rağmen bir puan alabilmek iyi bir şeydir. Hafta sonu Batman Petrolspor ile oynayacağımız maça konsantre olacağız. Deplasmandan galibiyetle dönerek zirve yarışının içinde kalmak istiyoruz. Hedefimiz Altınordu’yu sezon sonunda bir üst lige çıkarmak” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kayseri Esen Metal SK:2 - Erciyes Esen Makina FK: 0

2024-10-29 09:31 - Spor

Çanakkale’de piyasa değeri 700 bin TL değerinde 202,19 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi

2024-10-31 10:32 - Asayiş

Ağrı’da 142 kilo sıvı metamfetamin ele geçirildi

2024-10-28 23:14 - Asayiş

Oyuncu Aslı Turanlı, Can Yaman’a bardak fırlattığına dair çıkan haberlerle ilgili konuştu

2024-10-31 14:15 - Magazin

Marmaris'e yakışmayan görüntü ve koku

2024-10-26 12:53 - Marmaris

67 Yaşında Arkeoloji Bölümünü Kazandı

2024-11-01 12:09 - Gündem

HASANBOĞULDU’YA AKIN: DOĞANIN GÜZELLİKLERİ BÜYÜLÜYOR

2024-11-01 13:19 - Gezi

Paraçele Marmaris’e Geri Döndü

2024-10-28 16:24 - Marmaris

Marmaris’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri Başladı

2024-10-28 16:01 - Marmaris

Arnavutköy’de yerli kahve markası ‘Arnavutköy Kahvecisi’ hizmete açıldı

2024-10-26 09:09 - Genel

İlgili Haberler

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nda Miguel Mendez dönemi

16:09 - Spor

Göztepe, Beşiktaş maçının biletleri satışa çıkıyor

16:08 - Spor

Anadolu Üniversitesi sporcuları TÜSF müsabakalarından madalya ile döndü

16:05 - Spor

Sakaryalı sporcu parkurda Türkiye’nin adını ‘şampiyon’ yazdırdı

15:52 - Spor

Beşiktaş, Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürdü

15:50 - Spor

Günün Manşetleri

Ayı Arı Kovanlarını Parçaladı

16:37 - Asayiş

Galatasaray'da Bodrum FK Maçı Hazırlıkları Başladı

16:05 - Spor

Terörist Mağarası TSK Tarafından İmha Edildi

16:02 - Asayiş

Ayrılmak İstediği Erkek Arkadaşı Tarafından Bıçaklanarak Öldürüldü

15:57 - Asayiş

Sağlık çalışanı evinde ölü bulundu

14:18 - Asayiş