?>

Anaçağ Anaokulu 11 şubesiyle eğitim seminerini Eskişehir’de gerçekleştirdi

Eskişehir'de gerçekleştirilen seminer çerçevesinde öğretmenler ve diğer eğitim personeli, anaçağ anaokulu’nun eğitim felsefesi doğrultusunda yeni döneme en iyi şekilde hazırlanmak amacıyla bir araya geldi.

Eğitim - 8 ay önce

Eskişehir’de gerçekleştirilen seminer çerçevesinde öğretmenler ve diğer eğitim personeli, Anaçağ Anaokulu’nun eğitim felsefesi doğrultusunda yeni döneme en iyi şekilde hazırlanmak amacıyla bir araya geldi.

Eskişehir’in önde gelen markalarından Anaçağ Anaokulu, 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi için hazırlıklarını tamamladı. 11 şubesinin tamamının katılımıyla gerçekleştirilen eğitim semineri, Eskişehir bir otelde düzenlendi. Seminere, anaokulunun tüm eğitim kadrosu katılarak yeni döneme dair strateji ve hedefler üzerine yoğunlaştı. Eğitim kadrosu yeni döneme hazır

Seminer çerçevesinde öğretmenler ve diğer eğitim personeli, Anaçağ Anaokulu’nun eğitim felsefesi doğrultusunda yeni döneme en iyi şekilde hazırlanmak amacıyla bir araya geldi. Eğitim semineri boyunca, yenilikçi eğitim yaklaşımları, sınıf içi etkinlikler ve çocukların gelişimine katkı sağlayacak yöntemler üzerine önemli oturumlar gerçekleştirildi. Tüm eğitim kadrosu, yeni döneme güçlü bir başlangıç yapmak için gerekli donanımı kazanmış durumda. "Eğitimin kalitesini arttırmaya odaklandık"

Anaçağ Anaokulları Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Can Zengin, markanın eğitimde kaliteye verdiği önemi vurguladı. Zengin, “Anaçağ Anaokulları olarak, eğitimde kaliteyi her zaman en ön planda tutuyoruz. Bu seminer, hem öğretmenlerimizin profesyonel gelişimini desteklemek hem de çocuklarımıza en iyi eğitim deneyimini sunmak için önemli bir adımdı. Hedefimiz sadece şube sayımızı artırmak değil, aynı zamanda eğitimin kalitesini de sürekli olarak yükseltmek” şeklinde konuştu. "50 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz"

Anaçağ Anaokulları Genel Müdürü Berke Akyel, seminer sırasında yaptığı açıklamada markanın büyüme hedeflerinden bahsetti. Akyel, “Anaçağ Anaokulu olarak önümüzdeki iki yıl içinde 50 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. Anaçağ Anaokulu yetkilileri, Eskişehir’den yola çıkarak Türkiye genelinde büyümeye ve eğitimde öncü olma misyonunu sürdürmeye kararlı olduklarını açıkladı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA’DA DENİZE GİRİLECEK 145 MUHTEŞEM YER

2024-08-23 16:13 - Turizm

Muğla Dalyan'da yiyeceğin gözdesi: Mavi Yengeç

2024-08-26 15:09 - Yaşam

Köyceğiz olağanüstü kuraklıkla karşı karşıya

2024-08-22 14:47 - Gündem

Çankırı’daki orman yangını hızla büyüyor: 4 köy tahliye edildi

2024-08-19 20:19 - Asayiş

YANAN ORMANDA ÇAM BALI ÜRETİMİ ANCAK 40 YIL SONRA

2024-08-21 12:09 - Asayiş

MARMARİS'İN EN LEZZETLİ NOKTASI: MACROCENTER KAPILARINI AÇTI!

2024-08-23 14:46 - Genel

Muğla’ya iki yeni KYK yurdu: Kapasite 14 bin 611’e ulaştı

2024-08-24 10:35 - Genel

Datça'da orman içi çöplüğe döndü

2024-08-20 14:19 - ÇEVRE

Alevler söndü ama yüreğimiz yanıyor

2024-08-20 13:43 - ÇEVRE

Yedi Uyurlar ve efsaneler şehri: TARSUS

2024-08-22 12:37 - Gezi

İlgili Haberler

Uşak Üniversitesi 9 ülkenin katıldığı tasarım zirvesine ev sahipliği yapıyor

18:21 - Eğitim

Cizre’de 4-6 yaş kurslarında öğrenciler için Kur’an-ı Kerim’e geçiş programı düzenlendi

17:06 - Eğitim

Üniversiteli gençlere empati atölyesi düzenlendi

17:01 - Eğitim

Eğitim Bir Sen Manisa 1 ve 2 Nolu şubelerin genişletilmiş il divanı yapıldı

16:44 - Eğitim

Sakarya Üniversitesinde RACONF25 Siber Güvenlik Zirvesi

16:13 - Eğitim

Günün Manşetleri

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Tehlikesi

17:07 - Sağlık

Tüfekle Vurularak Öldürülen Şahsın Katili Tutuklandı

16:57 - Asayiş

Endemik Ters Lalelere Vahşet

16:25 - Gündem

Yeni Bir "Böğü" Türü Keşfedildi

16:23 - Gündem

Ütü Yapan Kadının Başına Tavan Çöktü

16:20 - Genel