?>

Ankara’da 5’i ağır 16 kişinin yaralandığı otobüs kazası kameraya yansıdı

Ankara’da sürücüsünün rahatsızlanması sebebiyle kontrolden çıkan şehirlerarası yolcu otobüsü yol kenarındaki beton bariyere çarptı. Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada aralarında şoför ve hostesinde bulunduğu 5’i ağır toplam 16 kişi yaralandı.

Asayiş - 13 saat önce

Ankara’da sürücüsünün rahatsızlanması sebebiyle kontrolden çıkan şehirlerarası yolcu otobüsü yol kenarındaki beton bariyere çarptı. Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada aralarında şoför ve hostesin de bulunduğu 5’i ağır toplam 16 kişi yaralandı.

Kaza, sabah 06.35 sıralarında Gölbaşı ilçesi Konya-Ankara kara yolu Ankara yönünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Adana-Ankara seferini gerçekleştiren 01 AS 413 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsün sürücüsü E.U.’nun (49) rahatsızlanması nedeniyle kontrolden çıkan araç yol kenarındaki beton bariyere çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Aralarında sürücü E.U. ile görevli hostes kadın M.Y.’nin bulunduğu 5’i ağır toplam 16 yaralı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevre hastanelere nakledildi. Kazayla ilgili incelemelerin devam ettiği öğrenilirken, ’AS Adana’ firmasına ait Mercedes marka otobüste sürücü ve hostes ile birlikte toplam 32 kişinin olduğu öğrenildi. "Ağır yaralılar da varmış"

Kazayı anlatan vatandaşlardan Hüseyin Alan, "Otobüs Konya istikametinden geliyormuş. Sanırım şoför uyuyakalmış. Geldiğimizde kaza olmuştu. Şoför belki de rahatsızlandı. 15 kişinin yaralandığını söylediler. İçlerinde ağır yaralılar da varmış. Geçen sene de böyle bir kaza olmuştu burada. Zaman zaman bu tür kazalar yaşanıyor. Geldiğimizde ambulanslar buradaydı. Belediye otobüsü şoförü kazayı görüp ilk müdahaleyi yapmış. Birkaç kişiyi çıkarmışlar araçtan. Ekipler müdahalelerde bulunup yaralıları hastaneye götürmüş" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS PAZARLARI CEP YAKIYOR

2025-02-28 14:36 - Marmaris

Soma’da "Ya santral kapatılsın ya filtre takılsın"

2025-02-25 14:12 - ÇEVRE

Artvin’de kar kalınlığı 2 metreyi aştı

2025-02-26 13:13 - Gündem

Marmaris Halk Kafe’de 5 ayda DEV zam

2025-02-24 12:11 - Marmaris

Marmaris Belediyesi’nden her gün 3 çeşit iftarlık

2025-03-02 20:47 - Genel

Milas’ta Oto Galerinin Önünde Silahlı Saldırı

2025-02-27 16:36 - Asayiş

MUĞLA’NIN BELEDİYE BAŞKANLARI EVLİLİK KARARI ALDI

2025-02-28 13:21 - Gündem

Milas’ta oto galeri önündeki cinayetin faili tutuklandı

2025-02-28 17:52 - Asayiş

KİLİMANJARO DAĞI’NDA TÜRK BAYRAĞI DALGALANDI

2025-02-25 13:11 - Marmaris

Durali ve Hanife’nin 77 yıllık efsane evliliği

2025-02-25 13:30 - Marmaris

İlgili Haberler

Tokat’ta gençler arasındaki kavgada kan aktı: 1 ölü

23:49 - Asayiş

Kağıthane’de 2 gün önce kaybolan kadın Belgrad Ormanı’nda aranıyor

23:44 - Asayiş

Karabük’te 3 katlı evin çatısında çıkan yangın korkuttu

23:47 - Asayiş

Bursa’da otomobil uçuruma yuvarlandı: 2’si ağır 5 yaralı

23:36 - Asayiş

Alanya’da 4. kattan düşen kadın hayatını kaybetti

23:33 - Asayiş

Günün Manşetleri

Yanlış Tedavi Yöntemleri Ölüme Götürebilir

15:42 - Sağlık

Türkiye Siber Vatan Programı Tamamlandı

15:41 - Teknoloji

Sahte İçkiden Ölenlerin Sayısı 81’e Yükseldi

14:30 - Asayiş

Spil Dağı’nda Kardelenler İkinci Kez Çiçek Açtı

13:59 - Gündem

Suda Doğumu Deneyen Anneler Memnun Kaldı

13:31 - Sağlık