?>

Antalya Bilim Merkezi’nden, Kepez Kültür Festivali’nde ‘Bilim Şov’

Antalya bilim merkezi, kültür festivali ziyaretçilerini ‘bilim şov’ ile buluşturdu. Dokuma park’ta bilimin 9 farklı yönü eğlenceli ve dikkat çekici deneylerle sergilendi.

Kültür Sanat - 8 ay önce

Kepez Belediyesi bünyesinde hizmet veren Antalya Bilim Merkezi, Kültür Festivali ziyaretçilerini ‘Bilim Şov’ ile buluşturdu. Dokuma Park’ta bilimin 9 farklı yönü eğlenceli ve dikkat çekici deneylerle sergilendi.

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği Kültür Festivali, her gün farklı etkinlik tablosu ile binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Müzik, sinema, çocuk etkinlikleri, tiyatro ve yöresel etkinliklerin harmanlandığı festival de, Antalyalılar ünlü sanatçıların birbirinden güzel sahne performansıyla da eğlenme imkanı buluyor. Kepez Belediyesi bünyesinde hizmet veren Antalya Bilim Merkezi de, Kültür Festivali ziyaretçilerini ‘Bilim Şov’ ile buluşturdu. Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği şov da, yanardağ, sıvı azot, kurubuz, damacana, el yakmayan ateş, sis makinesi, köpük makinesi, hava makinesi, fildişi macunu deneyleri sergilendi. Her deney 45 dakikalık gösteri şovu ile izleyenleri adeta büyüledi. Antalya Bilim Merkezi, Bilim Şov ile bilimsel kavramları eğlenceli ve dikkat çekici bir şekilde sergileyerek, bilimi eğlenceli ve anlaşılır bir şekilde sundu. Bilim Merkezi’nin uzman eğitim kadrosu, bilimsel prensipleri, teorileri ve deneyleri canlı ve etkileyici bir biçimde sergiledi. İzleyicilere bilimin temel kavramları öğretilerek, aslında bilimsel merak uyandırıldı.

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği Kültür Festivali, her gün birbirinden renkli etkinliklerle, 7 Eylül’e kadar Antalyalıları eğlenceli aktivitelerle buluşturmaya devam edecek.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA’DA DENİZE GİRİLECEK 145 MUHTEŞEM YER

2024-08-23 16:13 - Turizm

Köyceğiz olağanüstü kuraklıkla karşı karşıya

2024-08-22 14:47 - Gündem

Çankırı’daki orman yangını hızla büyüyor: 4 köy tahliye edildi

2024-08-19 20:19 - Asayiş

YANAN ORMANDA ÇAM BALI ÜRETİMİ ANCAK 40 YIL SONRA

2024-08-21 12:09 - Asayiş

MARMARİS'İN EN LEZZETLİ NOKTASI: MACROCENTER KAPILARINI AÇTI!

2024-08-23 14:46 - Genel

ÜLKE CAYIR CAYIR YANIYOR  

2024-08-19 12:50 - Asayiş

Dev Yangın Bulutları Gökyüzünü Kapladı

2024-08-18 15:59 - Asayiş

Muğla’ya iki yeni KYK yurdu: Kapasite 14 bin 611’e ulaştı

2024-08-24 10:35 - Genel

Datça'da orman içi çöplüğe döndü

2024-08-20 14:19 - ÇEVRE

Alevler söndü ama yüreğimiz yanıyor

2024-08-20 13:43 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Mesir Festivali’nin ilk konseri Sıla’dan

00:53 - Kültür Sanat

Girit’ten Side’ye kültür ve lezzet yolculuğu başlıyor

22:28 - Kültür Sanat

Şırnak’ta "2. Güçlükonak Doğa, Kültür ve Su Sporları Festivali" başladı

18:11 - Kültür Sanat

SOLOTÜRK Pilotu Bakıcı: "Ay yıldızlı bayrağımız dalgalandıkça bizlerin maneviyatı arşa çıkıyor. Bu gururu inanılmaz şekilde yaşıyoruz"

18:11 - Kültür Sanat

Kastamonu’da "Uluslararası Çocuk Şenliği" renkli görüntülere sahne oldu

18:05 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Papa Francis adına lokma döktürdü

15:26 - Genel

Eski Brandalar Umut Dolu Çantalara Dönüştü

15:21 - Eğitim

8 Aylık Hamile Kadının Katil Zanlısı Meydanda Yakalandı

15:01 - Asayiş

Emekli Polis Silahla Vurduğu Yaralıya Tekme attı

14:40 - Asayiş

Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Ufuklar

13:24 - Sağlık