?>

AOSB ailesi geleneksel iftar programında bir araya geldi

Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi (aosb), sanayiciler, yöneticiler ve çalışanlarıyla geleneksel iftar programında bir araya geldi.

Kültür Sanat - 3 gün önce

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), sanayiciler, yöneticiler ve çalışanlarıyla geleneksel iftar programında bir araya geldi.

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kara, Nedim Büyüknacar ve Mehmet Tosmur, Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Fidan ile Bölge Müdürü Ersin Akpınar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programı , sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörünün hâkim olduğu bir ortamda, Ramazan’ın manevi atmosferinde düzenlendi.

Sektörel bazda düzenlenen ve sektörel iş birliklerinin güçlenmesine, bölge ekonomisinin gelişmesine önemli katkı sunan iftar programlarının ardından, AOSB Yönetimi bu kez çalışanlarla bir araya geldi. Programa Bölge Müdürlüğü çalışanlarının yanı sıra bölgede faaliyet gösteren kuruluşların temsilcileri de katıldı.

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, iftar programının açılış konuşmasında, AOSB’nin gelişimine katkıda bulunan sanayicilere teşekkür ederek, "Birlik ve beraberlik ruhu, sadece sanayimizin gelişimi için değil, toplumumuzun güçlenmesi için de çok önemlidir. Ramazan ayı sadece oruç tutmak değil, aynı zamanda paylaşmanın, yardımlaşmanın ve sabrın en güzel örneklerini sergilediğimiz bir dönemdir. Ramazan ayının bizlere sunduğu manevi atmosferde yardımlaşmanın ve paylaşmanın değerini de sizlerle beraber yaşıyor ve yaşatıyoruz" dedi.

AOSB’nin bugün geldiği noktada Türkiye’ye örnek olabilecek projeler hayata geçirdiğini ve bunun gururunu yaşadıklarını vurgulayan Sütcü, şöyle devam etti:

"Bölge Başkanlığımız olarak sadece ticari başarılara değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeye büyük önem veriyoruz. Çalışanlarımız, sanayicilerimiz ve toplumumuzla birlikte güçlü bir aile olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Ramazan ayının barış, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyor, hepinizin dualarının kabul olmasını diliyoruz."

Bölge Müdürü Ersin Akpınar ise AOSB’nin Türkiye’deki en köklü sanayi bölgelerinden biri olduğunu belirterek, "Adana’nın ve Çukurova’nın gücünü arkamıza alarak ülkemize ve dünyaya değer katan projeler üretmeye devam ediyoruz"diye konuştu.

Bölgenin 52 yıllık mazisine vurgu yapan Akpınar, "500’ün üzerinde işletmeyi bünyesinde bulunduran, Türkiye’nin öncü sanayi bölgeleri arasında yer alıyoruz. Bizim esas kaynağımız, esas gücümüz varlıklarımız değil, öncelikle insanımız yani sizlersiniz. Yönetim olarak ortaya koymuş olduğumuz vizyonla projelerimizi hayata geçirirken bunu tek başımıza yapmıyoruz, sizlerle beraber yapıyoruz. Dolayısıyla sizler bizim için değerlisiniz" ifadelerine yer verdi.

Samimi bir atmosferde geçen gecede, Akpınar, ünlü şair Cemal Safi’nin "Ağlarsın" adlı şiirini okuyarak duygusal anlar yaşattı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Tefecilik Operasyonu: Esnaf Odası Başkanı Gözaltında

2025-03-25 12:30 - Asayiş

ERGUN'DAN DEMOKRASİ VE HUKUK ELEŞTİRİSİ

2025-03-24 12:39 - Siyaset

TFF 3. Lig 4. Grup: Turgutluspor: 1- Denizlispor: 1

2025-03-26 16:41 - Spor

CHP'li Balcı'dan MHP'li Demirel'e Sert Cevap

2025-03-26 13:07 - Marmaris

Metin Ergun'dan Ekonomik Kriz Uyarısı

2025-03-27 13:58 - Ekonomi

İmamoğlu’nun kasası Adem Soytekin’e savcıdan "çakar" kıyağı

2025-03-22 15:57 - Asayiş

Marmaris'te Dar Sokaklar Araç İşgalinde

2025-03-25 16:15 - Marmaris

Marmaris'te Tefecilik Operasyonu

2025-03-28 11:11 - Asayiş

MARMARİS BAHAR ÖNCESİ SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

2025-03-26 12:59 - Marmaris

GÖKOVA KAVŞAĞINDA ZİNCİRLEME KAZA

2025-03-25 18:58 - Asayiş

İlgili Haberler

Siirt büryanına bayramda yoğun ilgi

15:38 - Kültür Sanat

Bilecik’te ‘Yüzey Gerilimi’ adlı karma sergiye büyük ilgi

14:54 - Kültür Sanat

Tokat’ta 540 yıllık cami restorasyonunda keşfedilen mezarlar sanat tarihçileri tarafından inceleniyor

14:50 - Kültür Sanat

Emet’te köylülerden şehitlik ziyareti ve coşkulu bayram kutlaması

14:41 - Kültür Sanat

İspanya’dan at sırtında hac için yola çıkan 3 arkadaş Mevlana Müzesini ziyaret etti

13:36 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Fenerbahçe, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü

13:00 - Spor

Adı börek kendi tatlı

12:58 - Kültür Sanat

Dolandırıcılıktan aranan şahıs yakalandı

12:47 - Asayiş

Fenerbahçe - Galatasaray derbisini Cihan Aydın yönetecek

12:33 - Spor

Türk Telekom teknolojisi kütüphanelerle buluşuyor

12:08 - Kültür Sanat