?>

Arda Güler önce hastalığı yenen Ares’i mutlu etti, ardından tüm Türkiye’yi

Gürcistan maçının yıldızı arda güler’in, maçın birkaç gün öncesinde büyük bir hastalığı yenen 10 yaşındaki ares'e moral verdiği görüntüler ortaya çıktı. Telefondan görüntülü olarak ares’e bağlanan dünya starı, küçük çocuğun hastalığı atlattığını duyunca, ‘çok şükür’ dedi.

İnsan - 9 ay önce

Gürcistan maçının yıldızı Arda Güler’in, maçın birkaç gün öncesinde büyük bir hastalığı yenen 10 yaşındaki Ares’e moral verdiği görüntüler ortaya çıktı. Telefondan görüntülü olarak Ares’e bağlanan dünya starı, küçük çocuğun hastalığı atlattığını duyunca, ‘Çok şükür’ dedi.

Yılda milyonda 2-4 kişiye tanısı konulan ciddi kan hastalığı aplastik anemi hastalığına yakalanan 10 yaşındaki Ares, tedavi olabilmesi için gereken uygun kök hücreyi 1,5 yıldır arıyordu. İstanbul’da iki nakil yapılmasının ardından büyük bir savaş vererek hastalığına karşı galip gelen 10 yaşındaki Ares’e, Avrupa Şampiyonası Türkiye - Gürcistan maçının öncesinde ise büyük bir hediye geldi. Maçın 65. dakikasında attığı muhteşem golle A Milli Takımı 2-1 öne geçiren Real Madrid’in yıldızı Arda Güler, gelen galibiyetle Türkiye’ye verdiği moral gibi büyük bir hastalığı yenen Ares’e de moral verdiği ortaya çıktı. Ares, annesi Selen Çobanoğlu’nun aracılığıyla telefondan görüntülü olarak Arda’ya bağlandı. “Çok şükür”

“Her şey yolunda mı?” diye sorarak iyi dileklerini ileten Arda Güler’e Ares’in cevabı “ İyileştim, şu an ikinci hayatımı yaşıyorum. Evimde ailemle mutluyum” oldu. Ares’in hastalığı atlattığını duyunca, “Çok şükür” diyen Arda, küçük çocuğun tanışma isteğine "maça da gel izlemeye" deyince Ares "Gelirim izlemeye seve seve " cevabını verdi. Bunun üzerine Arda, " Benden isteğin var mı" diye sorunca Ares’in ’sağlığın’ cevabı üzerine Arda da senin de inşallah deyip vedalaştı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

GÖKOVA’DAKİ SEVGİ YOLU’NDA AĞAÇ ÜSTÜ AŞK İLANLARI

2024-06-13 13:52 - ÇEVRE

KÖYCEĞİZ'İN SAKLI CENNETİ : YUVARLAKÇAY

2024-06-17 20:32 - Marmaris

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun

2024-06-15 01:03 - Marmaris

MARMARİS’TE ÇEVREYİ KORUYAN VATANDAŞA HAKSIZ SALDIRI

2024-06-14 14:54 - ÇEVRE

MUĞLA DEŞTİN'DE KARŞILIKLI SUÇLAMALAR SÜRÜYOR

2024-06-19 11:29 - ÇEVRE

Samsunspor’da geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı

2024-06-18 16:24 - Spor

MUĞLA AKBÜK PLAJI ARTIK ÜCRETSİZ

2024-06-19 11:37 - Turizm

İmamoğlu Bodrum’da bayram tatilinde

2024-06-16 11:11 - Siyaset

MARMARİS’TE KURBANLIK FİYATLARI EL YAKIYOR

2024-06-13 15:36 - Marmaris

ZEHRA GÜNEŞ'İN AİLE FOTOĞRAFI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

2024-06-12 16:12 - Spor

İlgili Haberler

Kadın çalışanlara 8 Mart izni

12:42 - İnsan

Sakal-ı Şerif Ertuğrul Gazi Camii’nde

12:47 - İnsan

İnegöl Belediyesi, İNGAM ile ailelerin yanında

12:44 - İnsan

Vali Aslan sağlık hizmetlerini yerinde inceledi

12:33 - İnsan

ABB’den 8 Mart’a özel kadın emeği pazarı

12:23 - İnsan

Günün Manşetleri

Bıçaklı Saldırgan İçin 108 Yıl Hapis Talebi

12:30 - Asayiş

Tescilli portakalı da don vurdu

11:51 - Ekonomi

Afyonkarahisar’da Zehir Tacirlerine Darbe

10:18 - Asayiş

Otomobille Gelen Şahıs, Husumetlilerini Vurdu

10:11 - Asayiş

Saç Sağlığınızı Beslenmenizle Destekleyin

09:59 - Sağlık