?>

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol: "Sınır hattında çok ciddi çözümlerimiz var"

Aselsan genel müdürü ahmet akyol

Genel - 2 ay önce

ASELSAN tarafından geliştirilen yerli ve milli ürünler sınırlarda etkin bir şekilde kullanılıyor. Silahlı kuvvetlerinin neye ihtiyacı olduğunu yapılan saha çalışmaları ile belirlediklerini belirten ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, "ASELSAN çözümleri şu an etkin bir şekilde binlerce kilometre sınırımızda kullanılıyor. Sınır hattında çok ciddi çözümlerimiz var. Anavatanımızın güvenliği için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

Türk savunma sanayisinin öncü firmalarından olan ASELSAN, geliştirdiği yerli ve milli ürünlerle sınırların elektronik sistemlerle donatılmasını sağlıyor. Silahlı kuvvetlerinin neye ihtiyacı olduğunu yapılan saha çalışmaları ile belirleniyor. Saha çalışması sonrası Türk mühendisleri ordunun ihtiyacını gidermek için etkin ve hızlı bir şekilde çalışıyor. ASELSAN kara savunma sistemleri, hava savunma teknolojileri ile silahlı kuvvetlerinin gücüne güç katıyor. "Sınır hattında çok ciddi çözümlerimiz var"

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, "Silahlı kuvvetlerimizin ihtiyaçlarını karşılarken, sık sık onlarla sahada buluşup ürünlerimizle ilgili geri bildirimleri alıyoruz. Yeni ihtiyaçları, yeni tehditleri, yeni yaklaşımları dinliyoruz. Bütün mühendislerimizle, bütün ekiplerimizle bunlara daha hızlı ve daha etkili cevap vermek, daha hızlı ürün geliştirmek için de çalışıyoruz. Birçok ürünümüz var. Yüzlerce, binlerce ürünümüz kahraman ordumuzca kullanılıyor. Bunların daha ileriye götürülmesi için de sık sık buluşuyoruz. Sınır hattında çok ciddi çözümlerimiz var. Sınırlarımızın bir taraftan fiziki güvenliği yürütülürken bunların elektronik sistemle donatılması için de ASELSAN’ın çözümleri şu an etkin bir şekilde binlerce kilometre sınırımızda kullanılıyor. Radarlar, kameralar, fiber optik sensörler, hareket sensörleri; bunu yöneten akıllı yazılımlar ve benzeri bütün sistemlerle aslında anavatanımızın güvenliği için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Van’da minibüsün ‘zula’ diye tabir edilen gizli bölmede 24 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-11-28 13:37 - Asayiş

Samsun’da 500 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-29 12:09 - Asayiş

Lider Esen Metal fire vermek istemiyor

2024-11-30 08:58 - Spor

Serdivan’da internet artık Wi-Free

2024-11-23 10:35 - Genel

KEDİLERİN ANNESİ JEANNİE’DEN YARDIM ÇIĞLIĞI

2024-11-27 14:16 - İnsan

Yenişehir’e akıllı otopark ve öğrenci apartları müjdesi

2024-11-23 14:59 - Ekonomi

Judo gençler müsabakaları sona erdi

2024-11-26 19:14 - Spor

Vali Aksoy Öğretmenler Günü kutlama programına katıldı

2024-11-25 17:52 - İnsan

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, iş ortaklarıyla İzmir’de bir araya geldi

2024-11-27 10:09 - Ekonomi

Prof. Dr. Küçük: "Çevre problemlerine sebep olan ülkelere bakıldığında en başta Amerika’yı, Çin ve Rusya’yı sayabiliriz"

2024-11-27 15:43 - Gündem

İlgili Haberler

Ekipler ambulansın yolunu açtı, hasta hastaneye yetiştirildi

17:52 - Genel

İncirliova’ya ucuz et mağazası için imzalar atıldı

17:48 - Genel

Başkan Büyükakın: "En büyük yatırımı gençlerimize yapıyoruz"

17:47 - Genel

Mali müşavirlere ’dönem sonu’ ve ’enflasyon düzeltmesi’ bilgilendirmesi

17:31 - Genel

İŞKUR’dan üniversite öğrencilerine iş deneyimi ve maddi destek fırsatı

17:06 - Genel

Günün Manşetleri

Meme Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor!

16:07 - Sağlık

Manisa FK, Birama Toure’yi Transfer Etti

15:53 - Spor

Sahte Sözleşmelerle 60 Milyon Lira Vurgun

15:41 - Asayiş

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık