?>

Aydın Büyükşehir Belediyesi 7’den 77’ye bütün Aydınlılara hizmet veriyor

Aydın büyükşehir belediyesi 7’den 77’ye bütün aydınlılara hizmet veriyor

Genel - 6 ay önce

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Havuz Kafe, hijyenik ve kaliteli hizmet anlayışıyla uygun fiyatlı ürünleri Aydınlılarla buluşturmaya devam ediyor. Uzun yıllardır Aydınlıların öncelikli tercihi olan Havuz Kafe başta emekliler ve öğrenciler olmak üzere birçok Aydınlı’nın tercihlerinde ilk sırada yer alıyor. “Toplumun her kesimine hitap ediyor”

Havuz Kafe’nin toplumun her kesimine hitap ettiğinin altını çizen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Bizler vatandaşlarımızdan topladığımız vergilerle vatandaşlarımızın sağlıklı beslenmesine katkı veriyoruz. Milletimizin parasını yine milletimiz için harcıyoruz” dedi. “Özlem Çerçioğlu güvenimizi hiçbir zaman boşa çıkarmadı”

Havuz Kafe’nin hijyen, sağlık ve çalışanların ilgisi bakımından çok iyi bir yer olduğunu ifade eden emekli Mehmet Cengiz, “ Rahatsızlığımdan dolayı yemeğimi bile masama kadar getiriyorlar. Allah razı olsun hepsinden. Burada verdiğim parayla dört çeşit yemek yiyorum. Dışarda anca bir tost yiyebilirisiniz. Emekliyim bu fiyata bu yemeği ben başka bir yerde yiyemem. Özlem Başkanımızdan Allah razı olsun. Güvenimizi hiçbir zaman boşa çıkarmadı” diye konuştu. “İncirliova’dan buraya yemek için geliyoruz”

İncirliova’dan ailesi ile birlikte yemek için Havuz Kafe’ye geldiğini kaydeden emekli İsa Koca, “Bu güzel manzarada, hijyenik ortamda güzel hizmetleri gördükçe buraya bayılıyorum. İmkanım olsa her gün gelirim. Bir çorba parasına dört öğün yemek yiyorum. Bunun daha üstü olamaz. Burada yediğim yemeği evde yapsam daha pahalıya gelir. Burası yarı yarıya fark ediyor. Benim evim burada olacak evde yemek yemeyi kaldırırım. Özlem Çerçioğlu’na hizmetlerine ve güler yüzüne biz aşık olduk” ifadelerine yer verdi. “Çerçioğlu halkını düşünerek hizmet yapıyor”

Havuz Kafe’nin yemeklerini çok iyi bulduğunu ifade eden ev hanımı Songül Fidanoğlu, “Burada bir çorba parasına karnımızı doyuruyoruz. O yüzden buradaki hizmet dışarısıyla kıyaslanamaz. Burası çok iyi. Özlem Çerçioğlu halkını düşünerek çok iyi bir hizmet yapmış. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu. “Her yere yardım elini uzatıyor, koşuyor”

50 yıldır Aydın’da ikamet ettiğini söyleyen inşaat ustası Muhittin Belketin, “ Fiyatlar burada çok uygun. Başka yere gitsem ben bu yemeği yiyemem. Burada her şey güzel. Evde yemek yapmak daha pahalı. Özlem Çerçioğlu’nun hizmetleri güzel. Her yere yardım elini uzatıyor, koşuyor. Allah razı olsun kendisinden” dedi. İncirliova’da öğrenci olan Tanem Soyalan ise, “Buraya herkes gelebilir, çok uygun bir yer, güzel de bir yer. Özlem Başkanın hizmetleri çok güzel. Kendisini çok seviyorum. Buradan kendisine selamlarımı yolluyorum” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Büyük Miting: Hayvan yasası için tüm Türkiye Ankara'ya geliyor

2024-07-26 13:52 - Gündem

Tarsus’un kalbi ’Gastronomi Sokağı’ olacak

2024-07-27 12:01 - Genel

Şeyma Subaşı’ya Bakanlık’tan ‘Gizli reklam’ cezası: 550 bin lira ödeyecek

2024-07-30 15:22 - Magazin

Yunanlıların Marmaris’teki kutsal adası: Kameriye

2024-07-29 15:00 - Yaşam

Eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini vurarak öldürdü

2024-08-01 01:56 - Asayiş

Marmaris'te Tan Taşçı konserinde izleyiciye tepki

2024-07-26 14:24 - Marmaris

Hamaney: "Haniye’nin İntikamını Almayı Vazifemiz Olarak Görüyoruz"

2024-07-31 15:03 - Ulusal

Fethiye’de otomobille çarpışan motosikletin 15 yaşındaki sürücüsü öldü

2024-07-29 22:51 - Asayiş

YATAĞAN’DA RES’E KARŞI ÇIKAN HALKTAN PROTESTO

2024-07-31 13:07 - Gündem

Sokak hayvanları yasasında son durum

2024-07-29 11:48 - Gündem

İlgili Haberler

Başkan Çerçioğlu Nazillili çocukları tiyatro ile buluşturdu

15:33 - Genel

TİKA’dan Bosna Hersek’teki ilk ulusal medikal kurtarma ekibine ekipman desteği

15:10 - Genel

Gaziosmanpaşa Belediyesi ibadethaneleri özenle temizliyor

15:12 - Genel

Vatandaşlar şehrin yarınları için projelerini tek tıkla paylaşacak

15:15 - Genel

EGİAD VE ESİAD ARASINDA 2008’DEN BUGÜNE ORTAK PROJELER

15:02 - Genel

Günün Manşetleri

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık

Enerji ve Nakil Kablosu Hırsızlığına Büyük Darbe

13:36 - Asayiş

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Kadrosunu Güçlendirdi

13:00 - Spor

Habur’da 370 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

13:00 - Asayiş