?>

Aydın’da atıl durumdaki alanlar otopark oldu

Aydın'ın efeler ilçesinde uzun süredir atıl halde bulunan eski minibüs garajı ve eski otogar alanları, efeler belediye başkanı anıl yetişkin'in talimatıyla düzenlenerek otopark alanı olarak hizmete kazandırıldı.

Gündem - 11 saat önce

Aydın’ın Efeler ilçesinde uzun süredir atıl halde bulunan eski minibüs garajı ve eski otogar alanları, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in talimatıyla düzenlenerek otopark alanı olarak hizmete kazandırıldı. İlçe genelinde uzun süredir atıl halde bulunan alanlar, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in girişimleriyle yeniden hayat buluyor. Başkan Yetişkin’in talimatıyla başlatılan çalışmalar sonucunda, Zafer Mahallesi’ndeki eski minibüs garajı alanı ve İzmir Bulvarı Süleyman Seba Caddesi’ndeki eski otogar alanı otopark olarak düzenlendi. Efeler Belediyesi tarafından yapılan otoparklar, 11 Şubat Salı günü (bugün) hizmet vermeye başladı. Başkan Yetişkin, şehir içinde park yeri bulmanın her geçen gün zorlaştığını vurgulayarak, "Bu alanlar yıllardır atıl vaziyetteydi. Bu sebeple düzenlediğimiz bu alanlar artık Efeler’in en büyük sorunlarından biri olan otopark problemine çözüm sunuyor. Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak her adımı, onların ihtiyaçlarına göre atmaktan geri durmayacağız" dedi. Bugün itibarıyla hizmete girecek olan otoparkların, bölgedeki trafik yoğunluğunu azaltarak, araç sahiplerine rahat bir nefes aldırması bekleniyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 76 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-02-04 12:49 - Asayiş

MARMARİS'TE SU FATURALARINA İSYAN BÜYÜYOR

2025-02-07 11:50 - Marmaris

Muğla’nın Ocak ayı ihracatı 80,5 milyon dolar

2025-02-04 11:31 - Ekonomi

Abdülkerim Bardakcı, bilinçli kart görme sebebiyle PFDK’ya sevk edildi

2025-02-04 23:52 - Spor

MUĞLA TARİHİNİ BÜYÜLEYEN MUHTEŞEM EFSANELERİ

2025-02-10 11:23 - Turizm

Samsun’da 292 gram metamfetamin ele geçirildi: 2 gözaltı

2025-02-05 18:31 - Asayiş

Türk yüzücü ‘Guienness Yılın Performansı’na aday

2025-02-04 11:21 - Spor

6 Şubat felâketini unutmadık, unutturmayacağız!

2025-02-06 13:08 - Gündem

Kastamonu’da seyir halindeki otomobil alev alev yandı

2025-02-05 00:05 - Asayiş

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde en düşük maaş 46 bin TL oldu

2025-02-07 18:19 - Ekonomi

İlgili Haberler

Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr.Tatar: "Dalgaların kıyılarımızda yıkıcı bir etki oluşturmayacağını söyleyebiliriz"

19:09 - Gündem

Kemer’de imar yolları açılmaya devam ediyor

18:00 - Gündem

Muhtarlarla ’Çevre Düzeni Planı’ buluşması

17:55 - Gündem

DSİ Tunceli’de suyun gücünü yatırıma dönüştürüyor

17:36 - Gündem

Sakarya’da soğuk ve yağışlı hava uyarısı

17:38 - Gündem

Günün Manşetleri

Ofis Boynu Riskine Karşı 12 Etkili Öneri

17:52 - Sağlık

Atık pili getir, hediyeyi götür

15:54 - Gündem

Oğlu tarafından bıçaklanan baba hayatını kaybetti

15:31 - Asayiş

Dolandırıcılık Davasında Savunma Tarihleri Belli Oldu

16:38 - Asayiş

Erdoğan'a Malezya'dan Akademik Onur

16:38 - Dünya