?>

Ayvalık’ta bölgesel detaylı temizlik yapıldı

Balıkesir’in ayvalık belediyesi temizlik işleri müdürlüğü ekipleri, mahalle mahalle, bölge bölge temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Gündem - 5 ay önce

Balıkesir’in Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle mahalle, bölge bölge temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Kent temizliğinde seferberlik ilan eden ekipler yoğun geçen yaz sezonunun ardından 150 Evler Mahallesi, Kipa karşısı olarak bilinen bölgede temizlik ekipleri tüm ekipmanlarıyla birlikte cadde ve sokaklar baştan aşağı temizledi. Turizm sezonu sonrası, mesire alanları, sahiller, tarihi kent sokakları ve Ayvalık genelinde çöp toplama ve temizlik çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Temizlik hizmetlerini kendi öz kaynaklarıyla yürüten Ayvalık Belediyesi, araç filosuna kattığı çöp taksiler, süpürme araçlarıyla tarihi kent sokaklarından, kentin tüm geneline ulaşılmadık nokta bırakmıyor. Ayvalık’ın temizliği ve güzelliği için büyük bir titizlik içinde çalıştıklarını vurgulayan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, belediye olarak kentin temizliği ve güzelliği için sürekli çalışma ve teyakkuz içerisinde olduklarını söyledi.

Yaz sezonunun tamamlanmasıyla birlikte dip buçak temizlik yapıldığını, daha detaylı temizlik için mahalle ve bölgelere tüm ekiplerin yönlendirildiğini ve detaylı bir çalışma yürütüldüğünü belirten Başkan Ergin, “ilçemizin piknik ve mesire alanlarında temizlik çalışmalarımızı sürdürdük. İki bayram tatili ve yoğun bir yaz sezonu geçirdik, o nedenle kentimizin her noktasında temizlik çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Biz çevremize gözümüz gibi bakıyoruz ve temizliği için mücadele ediyoruz. Vatandaşlarımız da çevremiz konusunda duyarlılık gösterirse daha temiz ve güzel bir Ayvalık’ta hep birlikte nefes almış oluruz” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA'DA “DEŞTİN ÇİMENTOSUZLUK BAYRAMI”

2024-09-28 16:08 - Gündem

SAHİL GÜVENLİK, GÜNEY EGE GRUP KOMUTANI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

2024-10-02 15:38 - Asayiş

Söke’de tarımı koruma için tuzak kontrolleri sıkı tutuluyor

2024-09-27 09:35 - Genel

DOĞA VE TARİHİN BULUŞTUĞU CENNET: ARAPAPIŞTI KANYONU

2024-10-02 13:08 - Gezi

DOĞANIN EŞSİZ HEDİYESİ: SALDA GÖLÜ

2024-09-27 13:46 - Gezi

Datça’da öğretmen sürgününe karşı eylem

2024-10-01 12:43 - Eğitim

Marmaris’te Cengiz Nalbant’a saldırıya büyük tepki

2024-10-03 15:20 - Marmaris

Muğla’da insanlık dışı davranış

2024-10-03 14:35 - Gündem

MUĞLA’DA ÇİMENTOSUZLUK FESTİVALİ HALAYLARLA KUTLANDI

2024-09-30 11:39 - Gündem

MUĞLA’DA VATANDAŞLARIN DAVASINA MUSKİ’DEN DESTEK

2024-10-02 14:36 - Asayiş

İlgili Haberler

Erzincan’da dağ keçileri havadan görüntülendi

19:59 - Gündem

"Türkiye-Rusya Kentsel Gelişme Çalışma Grubu Toplantısı" Hatay’da yapıldı

19:38 - Gündem

Alanya’da kaçak moloz ve hafriyat dökümüne fotokapanlı takip

18:36 - Gündem

Prof. Dr. Naci Çağlar: "Artık depremi değil binaları konuşmalıyız"

18:00 - Gündem

6 mahalleye içme suyu temin eden hat yenilendi

17:58 - Gündem

Günün Manşetleri

Aç Kalan Kurtlar Köye Geldi

14:56 - Gündem

Nadir Hastalıkların %80’i Genetik

14:55 - Sağlık

Masaj Salonlarına Fuhuş Operasyonu

14:48 - Asayiş

Çinli İş İnsanları Malatya’da

14:48 - Ekonomi

Kızılötesi Fotoğraf Sergisi Sanatseverlerle Buluşuyor

14:44 - Kültür Sanat