?>

Bafra’da öğrencilerden 23 Nisan kutlaması

Samsun’un bafra ilçesine bağlı kelikler ilk ve ortaokulu'nda 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

İnsan - 4 saat önce

Samsun’un Bafra ilçesine bağlı Kelikler İlk ve Ortaokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.

Program ilk olarak saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.Bafra Kelikler İlk ve Ortaokulu öğrencisi Elanur Evrim Arslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemi hakkında bir konuşma yaptı. Şiirlerin okunmasının ardından öğrencilerin gösterileri gerçekleştirdi. ’O Ses Kelikler’ şarkı yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Bafra Kelikler İlk ve Orta Okulu Müdürü Mustafa Demirkan tarafından takdim edildi. Bafra Kelikler İlk ve Orta Okulu Müdürü Mustafa Demirkan yaptığı konuşmada, "Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında renkli bir şenlik düzenlendik. Unutulmaya yüz tutan 23 Nisan oyunlarının oynandığı etkinlikte çocuklarımız doyasıya eğlendi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen şenlikte; sandalye kapmaca, çuval yarışı, kaşıkla top taşıma, balon patlatma ve yoğurt yeme yarışması gibi geçmişten bugüne uzanan eğlenceli oyunlarla öğrenciler neşeli vakit geçirdik. Programda emeği geçen öğretmenlerimize, idarecilerimize, öğrencilerimize ve velilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunmak isteriz. 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı için güzel bir etkinlik planladık. Gösteri tarzından uzak, çocuklarımızla birlikte yarışma havasında, kaybedeni olmayan oyunlar oynadık. Her çocuğumuza hediyelerimizi hazırladık. Çocukların böyle ortamlarda daha çok eğlendiklerini, kendi doğallıklarıyla oyun oynadıklarında daha mutlu olduklarını gözlemliyoruz" dedi.

Geleneksel çocuk oyunlarının oynanmasından sonra anı fotoğraflarının çekimiyle ardından program sona erdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil’den yeni mesire alanı

2025-04-17 16:46 - Gündem

Marmaris'te Erken Deniz Keyfi

2025-04-20 15:38 - Marmaris

Vatandaşlar ‘işe alma taahhüdü verip sözünde durmadığını’ iddia etikleri şirkete tepki gösterdi

2025-04-19 12:33 - Gündem

MARMARİS’TE 23 NİSAN DOLU DOLU KUTLANACAK

2025-04-19 16:29 - Marmaris

Marmaris’teki kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi

2025-04-20 15:42 - Asayiş

Başkan Aras’tan planlı gelişim ve ortak yatırım çağrısı

2025-04-19 14:15 - Ekonomi

MARMARİS’İN ESNAFLARI BELEDİYENİN ÖNÜNDE EYLEM YAPTI

2025-04-18 16:06 - Marmaris

Marmaris’te karayolu savaş alanına döndü: 1 ölü, 4 yaralı

2025-04-20 13:56 - Asayiş

Güney Ege Turizmi Marmaris'te Birleşti

2025-04-19 14:22 - Turizm

Çöpte bulduğu altınlarla hayatı değişti

2025-04-17 11:13 - İnsan

İlgili Haberler

Depremin ardından kimisi çadırda, kimisi kamyonet kasasında geceyi geçiriyor

23:10 - İnsan

Kütahya Ülkü Ocakları’ndan 23 Nisan’a özel etkinlik

23:00 - İnsan

Doğubayazıt’ta bir camiye yıldırım düştü

21:42 - İnsan

İstanbullular depremin ardından Anadolu illerine gitmeye başladı

21:27 - İnsan

Atakum Belediyesi 23 Nisan coşkusunu kentin dört bir yanına taşıdı

20:08 - İnsan

Günün Manşetleri

Kural Tanımaz Motosikletçiye Ağır Ceza

15:25 - Asayiş

Cam Silen Kadın 4. Kattan Düştü

15:25 - Asayiş

TFF'den İstanbul Depremi Sonrası Geçmiş Olsun Mesajı

15:10 - Spor

Deprem Sonrası Akaryakıt İstasyonlarında Kuyruklar Oluştu

14:55 - Genel

Kalp Hastası Minik Yusuf Okulda Hayatını Kaybetti

14:31 - Asayiş