?>

Bağcılar’da "Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri" düzenlendi

Gençlik ve spor bakanlığı, herkes için spor federasyonu ve bağcılar belediyesi tarafından bağcılar meydanı’nda ‘avrupa spor haftası etkinlikleri’ düzenlendi. Gençlik ve spor bakanı osman aşkın bak’ın katıldığı etkinliklerde vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Genel - 7 ay önce

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Herkes İçin Spor Federasyonu ve Bağcılar Belediyesi tarafından Bağcılar Meydanı’nda ‘Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri’ düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katıldığı etkinliklerde vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Herkes İçin Spor Federasyonu ve Bağcılar Belediyesi tarafından Bağcılar Meydanı’nda "Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri’ düzenlendi. Programa Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program kapsamında çocuk oyunları, folklor ve basketbol gösterileri yapıldı. Akşam saatlerinde ise sanatçı Ekin Uzunlar, sevilen şarkılarını Bağcılar’da vatandaşlar için söyledi. Konserde Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, sanatçı Ekin Uzunlar’a çiçek takdim etti.

Etkinlikte konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Biz sporun tabana yayılmasını istiyoruz. Bağcılar’da bu işi Abdullah Başkan ile çok güzel götürüyoruz. Başkanımız bu işte çok çalışkan. Annelere babalara sesleniyoruz; çocukları spor aktivitelerine getirin. Bağcılar bu noktada çalışıyor. Çocuklarınızı spora getirmenizi istememizin sebebi, kötü alışkanlıklardan, dijital bağımlılıktan uzak durmalarını istememiz. Biz bu yılı hareketlilik yılı ilan ettik. Yıl boyunca meydanlarda çeşitli etkinlikler yapılıyor. Belediyelerimiz de bunu çok güzel organize ediyor. Spor iyileştirir, spor ortak dildir, sporun evrensel bir yönü var. Sayın Cumhurbaşkanımızın gençlere değer vermesi, sporun içinden gelmesi nedeniyle Türkiye bir spor devrimi yaşamaktadır” ifadelerini kullandı.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ise, "Biz, bakanımıza ne zaman müracaatta bulunsak hemen bizleri kabul ediyorlar. Sporun içinden gelmiş sporcu bir cumhurbaşkanına sahibiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da yürekten teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA'DA “DEŞTİN ÇİMENTOSUZLUK BAYRAMI”

2024-09-28 16:08 - Gündem

CHP’li meclis üyesinin alkollü mekanında hesap kavgası

2024-09-25 10:46 - Asayiş

DOĞANIN EŞSİZ HEDİYESİ: SALDA GÖLÜ

2024-09-27 13:46 - Gezi

Adana’da “Süper Hücre” bugün de etkili olacak

2024-09-22 09:23 - Gündem

Söke’de tarımı koruma için tuzak kontrolleri sıkı tutuluyor

2024-09-27 09:35 - Genel

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut’un ölmeden önce evini temizlediği görüntüler ortaya çıktı

2024-09-24 03:05 - Asayiş

D-MARİN İTALYA'NIN EN DEĞERLİ PREMİUM MARİNA GRUBUNU OLUŞTURUYOR

2024-09-25 16:27 - Gezi

“Vekil” sucuk yerken “Asıl” 120 liraya kemik bile alamıyor

2024-09-24 13:06 - Gündem

Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 0 - Eyüpspor: 0 (Maç devam ediyor)

2024-09-22 20:17 - Spor

Bodrum’da 36 düzensiz göçmen yakalandı

2024-09-22 16:30 - Asayiş

İlgili Haberler

Fatih’te depremin ardından gece boyunca park ve bahçeler açık olacak

20:46 - Genel

Büyükçekmece’de deprem için teyakkuza geçildi

20:49 - Genel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "127 artçı deprem meydana geldi"

20:23 - Genel

Sultangazi Belediyesi deprem sonrası tüm ekipleri ile sahada

20:14 - Genel

İstanbul’da vatandaşlar çadır satış yerlerine akın etti

19:17 - Genel

Günün Manşetleri

Kural Tanımaz Motosikletçiye Ağır Ceza

15:25 - Asayiş

Cam Silen Kadın 4. Kattan Düştü

15:25 - Asayiş

TFF'den İstanbul Depremi Sonrası Geçmiş Olsun Mesajı

15:10 - Spor

Deprem Sonrası Akaryakıt İstasyonlarında Kuyruklar Oluştu

14:55 - Genel

Kalp Hastası Minik Yusuf Okulda Hayatını Kaybetti

14:31 - Asayiş