?>

Bandırmaspor’da ikinci Mustafa Gürsel dönemi

Bandırmaspor, teknik direktör mustafa gürsel ile 3 yıllık anlaşma imzaladı.

Spor - 11 ay önce

Bandırmaspor, Teknik Direktör Mustafa Gürsel ile 3 yıllık anlaşma imzaladı. Mustafa Gürsel, düzenlenen imza töreninde takımın hedefleri ile ilgili konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Mustafa Gürsel ile anlaşma sağlandığı açıklayan Bandırmaspor, Onur Göçmez Tesisleri’nde imza töreni düzenledi. Teknik Direktör Mustafa Gürsel ile 3 yıllık anlaşma imzalandı. Düzenlenen toplantıya Bandırmaspor Kulübü Başkanı Serdar Kuter, Teknik Direktör Mustafa Gürsel, Genel Menajer Erkan Taşkıran ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Yeni yönetim ile çalışmalara hız kesmeden başladıklarını belirten Başkan Serdar Kuter, “Genel Kurul sonrası yeni yönetim ve yeni dönemin başlaması ile birlikte çalışmalara başladık. Bu dönemde futbolun patronları Mustafa Gürsel ve Erkan Taşkıran hocalarımız olacaktır. Futbolu tamamen kendileri yönetecekler. Mustafa Gürsel çok değerli ve bizim için önemli bir isim. Kendisi hem Bandırma’yı hem de Bandırmaspor’u çok seviyor. Kendisi iyi bir futbol adamı ve bunun yanı sıra Bandırmaspor’u içselleştirmiş bir adam. Bizim için bu anlaşmanın çok büyük artıları var. Kendisine çok güveniyoruz. Uzun vadeli planlar içinde bir yapılanma içindeyiz. Biz işlerin yolunda gitmesini sağlamak için çalışacağız. Kendisine hoş geldin diyoruz. Özellikle taraftarımızdan sabır bekliyoruz. Yapılanma sezonumuz olacak, el birliğiyle başaracağız. Bize verilecek desteğin artması çok önemli. Mücadeleci, genç ve yetenekli arkadaşlar ile çalışacağız.” dedi.

Bandırmaspor’da çalıştığı dönemde tesisler adına hayal kurduklarını belirten Mustafa Gürsel, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hakkımızda söylenen güzel şeylere layık olmak için çalışacağız. 2 yıl önce çalıştığım 15-16 ay sürecinde bu hayali kurardık. Bu tesisleri görmek beni çok mutlu etti. Bu tesisleşme Bandırmaspor Kulübü’nün doğru yolda olduğunu gösteriyor. Ben ve ekibim Bandırma’yı her yerde dile getirdik. Buranın bizim için yeri ayrı. Bandırmaspor camiasının içinde yer almak bir onur ve bir şeref. Bu camiayı adım adım yukarıya götürmek bizim için bir görev. Camia olmak tamamen bütün paydaşlarıyla bir bütün olarak başarabilir” diye konuştu.

Toplantı sonuna Bandırmaspor’un yeni Teknik Direktörü Mustafa Gürsel ve Başkan Serdar Kuter arasında imza töreni gerçekleştirildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

DÜNYA OKYANUS GÜNÜ’NDE DATÇA’DA KARA VE SUALTI TEMİZLİĞİ

2024-06-08 18:29 - ÇEVRE

SUÇIKAN'DA SU BİTTİ, ARTIK YETER

2024-06-09 14:59 - ÇEVRE

DUBLE YOL İÇİN ORMANI, ANTİK KENTLERİ, KÖYLERİMİZİ YOK ETMEYİN

2024-06-07 15:11 - ÇEVRE

MEHMET AKPINAR ATAUZDERE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI

2024-06-10 13:39 - Gündem

MUĞLA’YA GELEN BU ADAYI GÖRMEDEN DÖNMESİN

2024-06-06 13:38 - ÇEVRE

BRICS NEDİR? TÜRKİYE BRICS'E ÜYE Mİ? BRICS'E ÜYE ÜLKELER

2024-06-05 15:54 - Ulusal

Putin'den Uyarı: Rusya Batılı Hedefleri Vurmak İçin Silah Sağlayabilir

2024-06-07 12:27 - Ulusal

KARACA: TURİZM BÖLGELERİNDE BAZI TASARRUF MADDELERİ MUAF TUTULMALI

2024-06-04 11:31 - Turizm

ŞANLIURFA'DA KÖPEKLERE YAŞATILAN VAHŞETİ DURDURUN

2024-06-10 11:48 - Yaşam

MUHTEŞEM GÖKOVA’NIN CENNET KÖŞESİ AKYAKA

2024-06-10 15:02 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Süper Lig’in 33. haftasında 38 gol atıldı

22:24 - Spor

Trendyol Süper Lig: Göztepe: 4 - Başakşehir: 1 (Maç sonucu)

22:10 - Spor

Tuncay Şanlı’nın istifa talebi Çorum FK tarafından kabul edildi

22:09 - Spor

Trabzon’da hüzünlü final

21:41 - Spor

Pendik sahil meydanında final coşkusu ve hüzün bir arada

21:25 - Spor

Günün Manşetleri

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Tehlikesi

17:07 - Sağlık

Tüfekle Vurularak Öldürülen Şahsın Katili Tutuklandı

16:57 - Asayiş

Endemik Ters Lalelere Vahşet

16:25 - Gündem

Yeni Bir "Böğü" Türü Keşfedildi

16:23 - Gündem

Ütü Yapan Kadının Başına Tavan Çöktü

16:20 - Genel