?>

Barış Kanbak: “Rakibimizi çok iyi analiz edebildik”

Kasımpaşa’nın yardımcı antrenörü barış kanbak aldıkları galibiyetin ardından, “rakibimizi çok iyi analiz edebildik. Ona karşı defansif planı iyi uyguladık” dedi.

Spor - 6 ay önce

Kasımpaşa’nın Yardımcı Antrenörü Barış Kanbak, Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından, “Rakibimizi çok iyi analiz edebildik. Ona karşı defansif planı iyi uyguladık” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Kasımpaşa, deplasmanda Çaykur Rizespor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Kasımpaşa’nın Yardımcı Antrenörü Barış Kanbak, açıklamalarda bulundu. Kanbak, “Maçtan önce yayıncı kuruluşa da yaptığımız konuşmada şundan bahsetmiştik. Geçen haftayı incelediğimizde iki takımın da bu hafta mutlak kazanması gerekiyordu. Biz 2-0’dan 2-2 beraberlikle kaybedilmiş bir iki puan vardı. Rakibimiz de farklı bir mağlubiyet almıştı. Böyle durumlarda mental gücün, mental dayanıklılığın öne çıkacağını, önemli olduğundan konuşmuştuk. Maça erken golle başladık. İlhan Hocamızın yıllardır oynatmaya çalıştığı bir sistem var zaten. Rakibimizi çok iyi analiz edebildik. Ona karşı defansif planı iyi uyguladık. Bugün de biliyorduk ki doğru defansif duruşla kazandığımız toplar sonrası tehlike oluşturduk. Çünkü savunma arkalarına yapacağımız koşuları hedeflemiştik. Daha sonrasında yediğimiz tabii ki iki tane duran top golü var. Bu sezon duran toplarda savunma anlamında biraz daha iyi performans göstermemiz gerekiyor. Bugün onlardan ikisini yaşadık. Fakat goller geçerli olmadıktan sonra, kırılmadık, devam ettik. Oyunun sonuna kadar skoru korumayı bildik, çeşitli formasyonlara geçtik. Beşli oyun, altılı oyun, oyunun son bölümünde çünkü tamamen uzun topa dönmüştü rakip doğal olarak. Zaman daraldıkça direkt hücumları denediler. Bugün kazandığımız için mutluyuz. Önümüzde bir milli ara var. Bu milli arayı hem çalışma anlamında hem de psikolojik anlamda iyi geçirip daha güçlü bir Kasımpaşa istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris sahilde antrenman yapan çocuklar şikayet edildi

2024-08-27 13:49 - Marmaris

Rektör Özölçer’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

2024-08-29 14:23 - İnsan

Muğla Dalyan'da yiyeceğin gözdesi: Mavi Yengeç

2024-08-26 15:09 - Yaşam

Marmaris'te su yogası ve nefes çalışması

2024-08-27 12:49 - Marmaris

“NOEL BABA” VE “YÜCE ANA TANRIÇA'NIN YERİ DEMRE

2024-08-31 14:56 - Gezi

MARMARİS'TE KAYBOLAN RUS TURİSTİN ÖNCE TELEFONU, SONRA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

2024-08-31 14:04 - Asayiş

THY kabin amiri Onur Aykanat’ın öldüğü kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı

2024-08-30 18:59 - Asayiş

SALDA GÖLÜ, DÜNYA JEOLOJİK MİRAS LİSTESİ'NDE

2024-08-30 11:19 - Gündem

BEŞİKTAŞ MENTEŞE SPOR OKULU AÇILIYOR

2024-08-28 13:51 - Spor

Tepki yağıyor: Çocuklar geleceğimiz, bırakın çalışsınlar

2024-08-29 12:56 - Marmaris

İlgili Haberler

Niğde’de Mahalli Lig Voleybol Müsabakaları tamamlandı

11:04 - Spor

Kasımpaşa ile Galatasaray 42. randevuda

10:52 - Spor

23 Elazığ FK’ya prim morali

10:42 - Spor

Fenerbahçe ile Antalyaspor 58. randevuda

10:40 - Spor

Elazığspor’a ELFED morali

10:41 - Spor

Günün Manşetleri

14’üncü Kattan Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

15:55 - Asayiş

Türkiye, Dijital Ekosistemini Güçlendiriyor

15:41 - Ekonomi

Düğünde Açılan Ateş Can Aldı

15:37 - Asayiş

İhtiyaç Sahiplerine Su Faturası Yardımı

15:17 - İnsan

Sinemada sektöründe ezberler bozulacak

14:46 - Kültür Sanat