?>

’Başarmaktan korkma’ kitabı okuyucuyla buluştu

Gazeteci, kurumsal ve pazarlama uzmanı cansel oruç tarafından kaleme alınan ‘başarmaktan korkma’ adını verdiği kişisel gelişim kitabı, okuyucuyla buluştu.

Genel - 4 ay önce

Gazeteci, kurumsal ve pazarlama uzmanı Cansel Oruç tarafından kaleme alınan ‘Başarmaktan Korkma’ adını verdiği kişisel gelişim kitabı, okuyucuyla buluştu.

Gazeteci olarak başladığı iş hayatında, iletişimin önemini fark ederek, iletişim alanına geçiş yapan Cansel Oruç, Bursa Halkla İlişkiler Derneği Başkanlığı ile birlikte deneyimlerini ve bilgisini paylaşmak adına, iletişim eğitimleri vermeye başladı. Uzun yıllardır hayali olan kitap için önemli isimlerin de desteği ile yola çıkan Oruç, ilk kitabı ’Başarmaktan Korkma’ ile yola yeni çıkan, yolda umutları kırılanlara, yeni bir yol açmayı hedefledi. Cansel Oruç, kaleme aldığı kitapla, insanların hayatında negatif olarak görülen başarısızlık üzerine önyargıları yıkmak isterken, iletişimin, başarı ve başarısızlık üzerindeki etkisi ile başarısızlığın aslında hayatın sonu değil, yeni başlangıçların ve başarının ilk adımı olduğunu anlattı.

Kitabın hayatın her alanındaki kişilere dokunacağını kaydeden Cansel Oruç, “Yaklaşık 5 yılı bulan bir süreçte hazırlanan kitapta, birbirinden değerli isimler benim yolculuğumda yanımda olmayı kabul etti. Kitap, başarısızlık ile ilgili önyargıları kırarken, doğru iletişimin hayatımızdaki önemi ve cinsiyetin başarı üzerinde etkisi olup olmadığından, toplumsal cinsiyete duyarlı iletişim gibi başlıkları içeriyor. Başarısız olmanın sebepleri, buradan çıkış, kendini tanımanın ne kadar önemli olduğunu okuyucuyla buluşmuş oldu. Amaç ve hedeflerin, insanların hayatında neleri değiştirebileceğini bu kitapta bulabilirsiniz. Herkes kendisi için bir şeyler bulacak. Kitap, umutsuzluğa kapılmadan, emin olduğunuz yolda yürürken, ayağınıza takılan taşların sadece dinlenme yerleri olduğunu size gösteriyor" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Metal atölyesinde çıkan yangında paralar yandı

2024-12-15 14:10 - Asayiş

Kanada Maliye Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Chrystia Freeland istifa etti

2024-12-16 23:20 - Siyaset

Ali Acar’ın Damadı Anıl Şen Hayatını Kaybetti

2024-12-13 11:48 - Marmaris

KIZKUMU: DÜNYACA BİLİNEN EFSANEVİ GÜZELLİK

2024-12-16 12:16 - Marmaris

MARMARİS'İN BİRBİRİNDEN İLGİNÇ VE GÜZEL KALE SOKAKLARI

2024-12-12 16:09 - Marmaris

Mersin’de otoban yol kenarları ağaçlandırılıyor

2024-12-14 10:25 - Gündem

Erzurum Valiliği ile Atatürk Üniversitesi arasında, ortak çalışma alanlarına yönelik iş birliği protokolü imzalandı

2024-12-14 10:37 - İnsan

Ankara Deneyap Proje Şenliği Sincan’da başladı

2024-12-15 14:18 - Teknoloji

Yenişehir’e dev yatırımda sona yaklaşıldı

2024-12-17 15:52 - Genel

Bakan Bak, bütçesinin sunumunu yaptı

2024-12-14 10:16 - Siyaset

İlgili Haberler

Düden alarmı masada: İl Koordinasyon Kurulu 147 milyarlık proje gündemiyle toplandı

21:10 - Genel

Kayseri’de ilk hac kafilesi dualarla uğurlandı

20:01 - Genel

Ankara’dan ilk hac kafilesi dualarla uğurlandı

18:34 - Genel

AGC Başkanı Çetin, son yolculuğuna uğurlandı

18:19 - Genel

Belçika’da genel grev ulaşımı felç etti

17:43 - Genel

Günün Manşetleri

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Tehlikesi

17:07 - Sağlık

Tüfekle Vurularak Öldürülen Şahsın Katili Tutuklandı

16:57 - Asayiş

Endemik Ters Lalelere Vahşet

16:25 - Gündem

Yeni Bir "Böğü" Türü Keşfedildi

16:23 - Gündem

Ütü Yapan Kadının Başına Tavan Çöktü

16:20 - Genel