?>

Başkan Aras, depremin yıldönümünde Hatay ve Malatya’ya gidiyor

Muğla büyükşehir belediye başkanı ahmet aras, 6 şubat depremlerinin yıldönümünde depremzedelerle bir araya gelmek ve dayanışma mesajı vermek amacıyla hatay ve malatya’ya gidecek.

İnsan - 3 saat önce

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde depremzedelerle bir araya gelmek ve dayanışma mesajı vermek amacıyla Hatay ve Malatya’ya gidecek.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin üzerinden 2 yıl geçti. 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki depremin üst üste yaşandığı 2023 yılında 53 binden fazla vatandaş depremde hayatını kaybetti. Türkiye’yi sarsan 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, felaketin en çok etkilediği illerden olan Hatay ve Malatya’ya giderek depremzedelerle bir araya gelecek.

Büyükşehir Belediyesi Hatay’da mevlit yemeği düzenleyecek

Program kapsamında Başkan Aras, 6 Şubat Perşembe günü Gözcüler Konteyner Kent Yerleşkesinde depremzedelerle bir araya gelerek depremde vefat eden vatandaşlar için Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan mevlit yemeğine katılacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Başkan Aras, 7 Şubat Cuma günü Hatay’daki ziyaretlerine devam edecek. Genel Başkan Özel ve Başkan Aras, CHP Hatay İl Başkanlığını, Narlıca Deprem Mezarlığı, Defne Belediyesi’ni ziyaret edecek. Ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Defne Konteyner Kentinde düzenleyeceği mevlit yemeğine katılacak.

Başkan Aras, Malatya’da bir dizi ziyaret gerçekleştirecek

Başkan Aras, program kapsamında 8 Şubat Cumartesi günü Malatya’da hayatını kaybeden vatandaşların kabirlerini ziyaret edecek. Başkan Aras kabir ziyaretlerinin ardından Yazıhan Belediyesi, Hekimhan Belediyesi ve Güzelbahçe’de bulunan Konteyner Kenti ziyaret edecek.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Yastık İçine Saklanmış Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-02-01 11:09 - Asayiş

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 76 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-02-04 12:49 - Asayiş

Yolbulan metal işçilerine Başkan Amaç’tan destek

2025-01-30 16:51 - Genel

MUĞLA’DA  METAMFETAMİN, KOKAİN COK ÇEŞİTLİ UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

2025-02-01 12:30 - Asayiş

Zehir tacirlerine darbe: 15,5 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-02-01 12:29 - Asayiş

Muğla’nın Ocak ayı ihracatı 80,5 milyon dolar

2025-02-04 11:31 - Ekonomi

Abdülkerim Bardakcı, bilinçli kart görme sebebiyle PFDK’ya sevk edildi

2025-02-04 23:52 - Spor

PROF. ERCAN: SANTORİNİ DEPREMLERİ MUĞLA VE AYDIN’I ETKİLEMEZ

2025-02-03 15:39 - Gündem

DATÇA'DA HERKESİ KISKANDIRAN DADADOSK DOSTLUĞU

2025-02-03 12:01 - ÇEVRE

Türk yüzücü ‘Guienness Yılın Performansı’na aday

2025-02-04 11:21 - Spor

İlgili Haberler

Büyükşehir vatan kahramanı merhum gazinin ailesini unutmadı

17:57 - İnsan

Mümin Gençoğlu Cuma günü Emirsultan’da kabri başında anılacak

17:58 - İnsan

Denizli Büyükşehir beslenme yardımlarına devam ediyor

17:48 - İnsan

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bayrak ve kurum personeli kan bağışı yaptı

17:44 - İnsan

İl Sağlık Müdürlüğü kanserde erken teşhisin önemine dikkat çekti

17:27 - İnsan

Günün Manşetleri

Her 100 Bin Kişiden 200’ünde Görülüyor

16:57 - Sağlık

Saç Sağlığını Korumak İçin Doğru Ürün Kullanımı Önemli

16:47 - Sağlık

Beşiktaş, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

16:39 - Spor

20 Yıldır Her Gün Mezarlığı Temizliyor

16:37 - İnsan

Sağlık Kabini İşletmecisi Serbest Bırakıldı

16:35 - Asayiş