?>

Başkan Büyükkılıç, ’Sağlık hayattır, sanat hayattır’ sergisini gezdi

Kayseri büyükşehir belediye başkanı dr. Memduh büyükkılıç, kaymek a. ş. ?le kayseri il sağlık müdürlüğü ve kayseri devlet hastanesi iş birliğinde düzenlenen sağlık hayattır, sanat hayattır yağlı boya resim sergisi’ni gezdi.

Kültür Sanat - 11 ay önce

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK A.Ş. ile Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü ve Kayseri Devlet Hastanesi iş birliğinde düzenlenen Sağlık Hayattır, Sanat Hayattır Yağlı Boya Resim Sergisi’ni gezdi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) vatandaşlardan yoğun ilgi gören eğitim, kurs ve kültür sanat faaliyetlerini aralıksız sürdürürken bir taraftan da kentteki kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği halinde kültür sanat etkinlikleri gerçekleşiyor. Bu çerçevede, Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş. ile Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü ve Kayseri Devlet Hastanesi iş birliğinde Sağlık Hayattır, Sanat Hayattır Yağlı Boya Resim Sergisi düzenlendi. Bir alışveriş merkezinde açılan sergiyi Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop ve sağlık çalışanları gezdi. Sağlık çalışanları tarafından hazırlanan Sağlık Hayattır, Sanat Hayattır Yağlı Boya Resim Sergisi hakkında değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Büyükşehir Belediyemize bağlı KAYMEK A.Ş.’miz ve Kayseri Devlet Hastanemiz iş birliği ile hayata geçirilen Sağlık Hayattır, Sanat Hayattır Yağlı Boya Resim Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdik” dedi. Başkan Büyükkılıç, serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Kayseri Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarımız tarafından hazırlanan böylesine güzel bir sergide emeği geçen herkese yürekten teşekkür eder, sanatın gücünü bir kez daha hissettiğimiz, sağlığı ve sanatçıyı buluşturarak birbirinden güzel eserlere imza atan KAYMEK ailemizi tebrik ederim” diye konuştu. Sağlık Hayattır, Sanat Hayattır Yağlı Boya Resim Sergisi’nde KAYMEK kurslarında eğitim alan sağlık çalışanları tarafından yapılan 68 eser görücüye çıktı.

Büyükkılıç, katılımcılar ve sergiyi ziyaret eden vatandaşlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmezken sergide günün anısına toplu şekilde hatıra fotoğrafı da çektirildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

KATLİAMA HAYIR SOKAK HAYVANLARI SAHİPSİZ DEĞİL

2024-05-25 13:16 - Gündem

KARACASÖĞÜT MÜCADELESİ  MUÇEV E KARŞI BİR KEZ DAHA KAZANILDI

2024-05-23 12:08 - Gündem

TÜRKİYE’NİN EN GENÇ KADIN PROFESÖRÜ 35 YAŞINDA

2024-05-21 16:05 - Genel

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

2024-05-19 13:31 - Marmaris

YEŞİM CEREN BOZOĞLU 60 KİLO VERDİ!

2024-05-24 17:56 - Magazin

Fatih Erbakan, "Biz sokak hayvanların uyutulmasına kesinlikle karşıyız"

2024-05-24 13:03 - Siyaset

TÜRK İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNDEN BÜYÜK ATAK

2024-05-20 12:34 - Ekonomi

BU KADAR DA OLMAZ ARTIK

2024-05-25 13:59 - ÇEVRE

KALE SOKAKLARINDA YAZ TEMİZLİĞİ YAPILDI

2024-05-22 14:25 - Marmaris

“KATLİAM YASASINA HAYIR”

2024-05-25 19:55 - Marmaris

İlgili Haberler

Başkan Seçer: "Mersin’in barış ve dostluk kenti olduğunu anlatın"

17:57 - Kültür Sanat

Türk dünyasının buluşma noktası Samsun oldu

17:42 - Kültür Sanat

Alanya’da el sanatları sergisi açıldı

17:34 - Kültür Sanat

Antalya semalarında nefes kesen prova: Türk Yıldızları 23 Nisan’a hazırlanıyor

17:29 - Kültür Sanat

ALKÜ’de turizm haftası dolu dolu geçti

16:45 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Papa Francis adına lokma döktürdü

15:26 - Genel

Eski Brandalar Umut Dolu Çantalara Dönüştü

15:21 - Eğitim

8 Aylık Hamile Kadının Katil Zanlısı Meydanda Yakalandı

15:01 - Asayiş

Emekli Polis Silahla Vurduğu Yaralıya Tekme attı

14:40 - Asayiş

Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Ufuklar

13:24 - Sağlık