?>

Başkan Çolakbayrakdar: "Uğurevler’in çehresini değiştiren hizmetlerle bölgeye değer katıyoruz"

Kocasinan belediyesi, uğurevler mahallesi’ne 2 bin 800 metrekare kapalı alana sahip modern bir semt pazarı kazandırıyor.

Genel - 4 ay önce

Kocasinan Belediyesi, Uğurevler Mahallesi’ne 2 bin 800 metrekare kapalı alana sahip modern bir semt pazarı kazandırıyor. Çalışmaları inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerin Uğurevler Mahallesi’ne değer katacağını ve vatandaşların daha kaliteli bir yaşam sürmesine imkan sağlayacağını vurguladı.

Uğurevler Mahallesi’nde yapımı devam eden yeni kapalı semt pazar yerini inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; esnafların daha güzel bir ortamda hizmet vereceği, vatandaşların ise konforlu bir alışveriş deneyimi yaşayacağı yeni pazar alanının yapım çalışmaları hızla devam ettiğini belirtti. Başkan Çolakbayrakdar şunları kaydetti; "Uğurevler Mahallesi’nde, 2 bin 800 metrekare kapalı alanıyla yeni bir semt pazarı kazandırıyoruz. Esnaflarımızın daha güzel bir ortamda hizmet vereceği ve hemşehrilerimizin konforlu bir şekilde alışveriş yapma imkanı bulacağı bu tesisin hayırlı olmasını diliyorum. Kocasinan’ın her bölgesinde ihtiyaçları teker teker karşılayarak, vatandaşlarımızın daha kaliteli ve konforlu bir yaşam sürmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her mahallemizin ihtiyaçlarını tespit ediyor ve uygulamaları hayata geçiriyoruz. Uğurevler Mahallemizde yapılan pazar yeri, aile sağlık merkezi, çevre düzenlemeleri ve yol yapım çalışmalarıyla Uğurevler’i daha güzel hale getirmek için gayretle çalışıyoruz”.

Başkan Çolakbayrakdar, bölgeyi değerli kılacak hizmetler yapmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA'DA “DEŞTİN ÇİMENTOSUZLUK BAYRAMI”

2024-09-28 16:08 - Gündem

CHP’li meclis üyesinin alkollü mekanında hesap kavgası

2024-09-25 10:46 - Asayiş

Söke’de tarımı koruma için tuzak kontrolleri sıkı tutuluyor

2024-09-27 09:35 - Genel

“Vekil” sucuk yerken “Asıl” 120 liraya kemik bile alamıyor

2024-09-24 13:06 - Gündem

DOĞANIN EŞSİZ HEDİYESİ: SALDA GÖLÜ

2024-09-27 13:46 - Gezi

MUĞLA’DA ÇİMENTOSUZLUK FESTİVALİ HALAYLARLA KUTLANDI

2024-09-30 11:39 - Gündem

Çamlık Bulvarı Pazar günleri trafiğe kapatılacak

2024-09-27 15:44 - Gündem

Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açılıyor

2024-09-27 16:44 - Gündem

Trendyol Süper Lig: Kayserispor: 0 - Beşiktaş: 0 (Maç devam ediyor)

2024-09-30 20:29 - Spor

Kışı hastalıksız geçirmenin formülü: ’Aşılar’

2024-09-30 12:06 - Sağlık

İlgili Haberler

EGİAD VE ESİAD ARASINDA 2008’DEN BUGÜNE ORTAK PROJELER

15:02 - Genel

Aksu’nun nüfusu 2 bin 210 kişi arttı

14:58 - Genel

Sahte içkiden ölen adamın annesi: "İbret alsınlar, içmesinler, bundan kurtuluş yok"

15:02 - Genel

En az 200 öğrenciyi tutuklattıran Esad ajanı profesör Nahla Esa tutuklandı

14:35 - Genel

BAL-GÖÇ Kurucu Başkanı Mümin Gençoğlu kabri başında anıldı

14:43 - Genel

Günün Manşetleri

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık

Enerji ve Nakil Kablosu Hırsızlığına Büyük Darbe

13:36 - Asayiş

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Kadrosunu Güçlendirdi

13:00 - Spor

Habur’da 370 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

13:00 - Asayiş