?>

Başkan Çolakbayrakdar: "Yatırımlarla Kocasinan’ı güzelleştiriyor, bölgeyi zenginleştiriyoruz"

Kocasinan belediye başkanı ahmet çolakbayrakdar, yunusemre mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı son aşamaya gelen sosyal tesisin inşaatını inceledi.

Gündem - 7 gün önce

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yunusemre Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı son aşamaya gelen sosyal tesisin inşaatını inceledi. Açıklama yapan Başkan Çolakbayrakdar, "Bölgenin çehresi imar açısından değişirken, sosyal yaşamı da zenginleştirecek, insanlara çeşitli aktivite imkânları sunacak bu tür yatırımları birer birer hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bölgeye kazandırılacak olan tesiste çalışmalarını kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, çalışanlarla sohbet edip, kolaylıklar diledi. Başkan Çolakbayrakdar, sosyal tesisin vatandaşların sosyal ve sportif ihtiyaçlarına cevap vereceğini vurgulayarak, "Yeni bir sosyal tesis de inşallah Yunusemre Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayacak. İnşaatı devam eden tesisimiz artık son aşamaya gelmiş durumda. İnşaatın tamamlanmasıyla birlikte gün saymaya başladı" dedi.

Her yaş grubuna hitap edecek şekilde planlanan tesisin içeriğine de değinen Başkan Çolakbayrakdar, "Bu tesis, gençlerin, çocukların, kadınların ve yetişkinlerin spor yapabileceği, içerisinde yüzme havuzu, fitness salonu, aerobik gibi çeşitli spor etkinliklerinin yürütülebileceği alanların yer aldığı bir merkez olacak" ifadelerini kullandı.

Tesisin bölgeye katacağı değere de dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: "Hemşehrilerimize hayırlı olsun. İnşallah bu güzel yatırım, bölgemize ve Kocasinan’ımıza hayırlı hizmetler sunar. Kazasız belasız bir şekilde açılışını gerçekleştirmek nasip olur."

Kocasinan Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarına da değinen Başkan Çolakbayrakdar, Yunusemre Mahallesi’nde dönüşümle birlikte sadece fiziki çevrenin değil, sosyal hayatın da zenginleştiğinin altını çizerek, "Bölgenin çehresi imar açısından değişirken, sosyal yaşamı da zenginleştirecek, insanlara çeşitli aktivite imkânları sunacak bu tür yatırımları birer birer hayata geçirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

36 Bin Metrekarelik Gençlik Parkı İnşaatı Başladı

2025-04-07 09:33 - Gündem

Marmaris’te otopark çilesi otogarda da devam ediyor

2025-04-05 15:29 - Marmaris

40 bin metrekarelik Millet Bahçesini vatandaşlar kullanmaya başladı

2025-04-03 09:39 - Gündem

Erzincan’da meyve fidanı satışına yoğun ilgi

2025-04-02 20:26 - Gündem

MARMARİS’TE SAĞANAK YAĞIŞ DEVAM EDİYOR

2025-04-02 14:46 - Marmaris

Kastamonu’da yunus balıklarından görsel şölen

2025-04-05 13:41 - Gündem

Muğlalı Doktor Antalya'da Hayatını Kaybetti

2025-04-09 10:43 - Asayiş

Kütahya OBM’ye 122 geçici işçi alımı için kura çekimi yapıldı

2025-04-04 09:57 - Ekonomi

Ak Parti Muğla Milletvekili Mete’den örnek davranış

2025-04-04 16:16 - Marmaris

Artvin’de yaylaya giden koyun sürüsü karayolunu işgal etti

2025-04-04 09:20 - Gündem

İlgili Haberler

Ağaçlarını kurtarmak için budama yapıyorlar

22:06 - Gündem

Yozgat’ta ekmeğe zam geldi

22:06 - Gündem

Siirt’te yoğun kar yağışı devam ediyor

21:01 - Gündem

Giresun’da heyelan: Yol trafiğe kapatıldı

20:49 - Gündem

Taşan derede mahsur kalan inek saatler sonra kurtarıldı

19:12 - Gündem

Günün Manşetleri

Ayı Arı Kovanlarını Parçaladı

16:37 - Asayiş

Galatasaray'da Bodrum FK Maçı Hazırlıkları Başladı

16:05 - Spor

Terörist Mağarası TSK Tarafından İmha Edildi

16:02 - Asayiş

Ayrılmak İstediği Erkek Arkadaşı Tarafından Bıçaklanarak Öldürüldü

15:57 - Asayiş

Sağlık çalışanı evinde ölü bulundu

14:18 - Asayiş