?>

Başkan Güler, koltuğunu 6. sınıf öğrencisine devretti

Ordu büyükşehir belediye başkanı dr. Mehmet hilmi güler, 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı dolayısıyla makam koltuğunu altınordu ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi cemre su korkmaz’a teslim etti.

İnsan - 8 saat önce

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Altınordu Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Cemre Su Korkmaz’a teslim etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 105’inci yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler makamında çocukları ağırladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleneksel hale gelen çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde Başkan Güler makamını, Altınordu Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Cemre Su Korkmaz’a bıraktı. Temsili Başkan Korkmaz’a okul arkadaşları Destan Ergün ve Muhammet Eymen Samur eşlik etti. "Her birimiz bu ülkenin birer teminatıyız"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına oturan temsili Başkan Cemre Su Korkmaz, anlamlı bir konuşma yaptı. Büyükşehir Belediyesi makamına oturmanın çok büyük sorumluluk ve anlam taşıdığını ifade eden Korkmaz, "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu özel günde Ordu’muzun Büyükşehir Belediye makamına oturmanın büyük bir sorumluluk ve aynı zamanda önemli bir anlam taşıdığını düşünüyorum. Atatürk, bu özel günü biz çocuklara armağan etti. Çünkü bizler bu ülkenin geleceğini şekillendirecek, yarının liderleri, bilim insanları, sanatçıları ve sporcuları olacağız. Bunu bilerek bugünden daha çok çalışmalı ve şehrimize ülkemize faydalı bireyler olmalıyız. Bu makamda geleceğimizin teminatı çocuklar için ne yapabiliriz diye düşündüm. Önemli olanın onların sesini duymak, fikirlerine önem vermek ve o fikirler hayata geçirmek olduğunu fark ettim. Bu bayramın tüm dünya çocukları için barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Her birimiz bu ülkenin birer teminatıyız. Hep birlikte çok daha güzel bir geleceğe adım atacağımıza inanıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Temsili Başkan Korkmaz, konuşmasının ardından isteklerini dile getirdi. İlk olarak okullarda spor alanlarının geliştirilmesi istediğinde bulunan Korkmaz, turizm konusunda da tanıtımın artması istedi. Sokak hayvanlarını da vurgu yapan Korkmaz, yeni barınakların yapılmasını talep etti. Başkan Güler, Korkmaz’ın talep ve isteklerini dinledi

Programda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, Cemre Su Korkmaz’a anlamlı ve duygulu konuşması için teşekkür etti. Temsili Başkan Korkmaz’ın istek ve taleplerini dinlediklerini de aktaran Başkan Güler, bu çalışmaları da programa alacaklarını belirtti. Başkan Güler, daha sonra çocuklarla sohbet etti. Program, Başkan Güler’in çocuklara hediye takdim etmesi ve günün anısına fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen temsili makam devir törenine Ordu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Avni Günay, Altınordu Ortaokulu Müdürü Orhan Öztürk, İngilizce Öğretmeni Fatma Yücesoy Tokgöz ve Matematik Öğretmeni Özkan Şenel katıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil’den yeni mesire alanı

2025-04-17 16:46 - Gündem

Marmaris'te Erken Deniz Keyfi

2025-04-20 15:38 - Marmaris

Vatandaşlar ‘işe alma taahhüdü verip sözünde durmadığını’ iddia etikleri şirkete tepki gösterdi

2025-04-19 12:33 - Gündem

MARMARİS’TE 23 NİSAN DOLU DOLU KUTLANACAK

2025-04-19 16:29 - Marmaris

Marmaris’teki kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi

2025-04-20 15:42 - Asayiş

MARMARİS’İN ESNAFLARI BELEDİYENİN ÖNÜNDE EYLEM YAPTI

2025-04-18 16:06 - Marmaris

Başkan Aras’tan planlı gelişim ve ortak yatırım çağrısı

2025-04-19 14:15 - Ekonomi

Marmaris’te karayolu savaş alanına döndü: 1 ölü, 4 yaralı

2025-04-20 13:56 - Asayiş

Güney Ege Turizmi Marmaris'te Birleşti

2025-04-19 14:22 - Turizm

Çöpte bulduğu altınlarla hayatı değişti

2025-04-17 11:13 - İnsan

İlgili Haberler

Bafra’da öğrencilerden 23 Nisan kutlaması

20:50 - İnsan

Atakum Belediyesi 23 Nisan coşkusunu kentin dört bir yanına taşıdı

20:08 - İnsan

Kaymakamlık koltuğunu öğrenciler devraldı

20:01 - İnsan

Türk Kızılay İstanbul depremi sonrası beslenme desteğiyle toplanma alanlarında

19:58 - İnsan

Hücum botunun komuta koltuğuna öğrenciler oturdu

19:19 - İnsan

Günün Manşetleri

Kural Tanımaz Motosikletçiye Ağır Ceza

15:25 - Asayiş

Cam Silen Kadın 4. Kattan Düştü

15:25 - Asayiş

TFF'den İstanbul Depremi Sonrası Geçmiş Olsun Mesajı

15:10 - Spor

Deprem Sonrası Akaryakıt İstasyonlarında Kuyruklar Oluştu

14:55 - Genel

Kalp Hastası Minik Yusuf Okulda Hayatını Kaybetti

14:31 - Asayiş