?>

Başkan Kaya, iftarda Erdoğdu mahallesi sakinleriyle buluştu

Mahalle iftarlarında halkla buluşan ortahisar belediye başkanı ahmet kaya, erdoğdu mahallesi’nde yapılan iftar programı sonrasında gençleri dinledi, işsizlikle ile ilgili konuştu.

Genel - 2 ay önce

Mahalle iftarlarında halkla buluşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Erdoğdu Mahallesi’nde yapılan iftar programı sonrasında gençleri dinledi, işsizlikle ile ilgili konuştu.

Zor bir tablonun içerisinde belediyeyi yönettiklerini ifade eden Başkan Kaya, "Rahata erersek, yeni tesisler açarsak, buralarda ben de gençlerin çalışmasını istiyorum ama şu anda maalesef önümüzü göremiyoruz. Yarın neyle karşı karşıya kalacağımızı dahi öngöremiyoruz" dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, mahalle iftar programları kapsamında dün akşam, Erdoğdu mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Erdoğdu Cami yanında kurulan iftar çadırına gelen Başkan Kaya, sevgi gösterileriyle karşılandı. Gösterilen ilgiye teşekkür eden Başkan Kaya, mahalle sakinleriyle kucaklaştı.

İftar programına, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, 1 Nolu Erdoğdu Mahalle Muhtarı Şenol Yılmaz, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcıları Cüneyit Zorlu, Mustafa Özer İskender, Ernul Arslan, ORBEL Genel Müdürü Celal Akaç, çok sayıda mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı.

Okunan ezan sonrası dualar edildi, birlikte iftar yapıldı. Başkan Kaya, Erdoğdu Merkez Cami’de kılınan teravih namazı sonrasında, mahalle sakinlerine Ortahisar Belediyesi tarafından dökülen lokmalardan ikram etti.

İftar sonrası mahalle halkıyla sohbet eden Başkan Kaya, kısıtlı imkânlara ve üzerlerindeki baskılara rağmen halkın takdirini kazanan pek çok çalışma yaptıklarını söyledi.

Bilhassa gençlerin işsizlikle ilgili şikâyetlerini dinleyen Başkan Kaya, işsizliğin sadece Trabzon’un değil, Türkiye’nin çok acı bir gerçeği olduğunu dile getirdi.

Ortahisar Belediyesi’nden binlerce kişinin iş talebinde bulunduğunu hatırlatan Başkan Kaya, "Gerçekten çok zor bir tablonun içerisinde belediyeyi yönetiyoruz. Rahata erersek, yeni tesisler açarsak, buralarda ben de gençlerin çalışmasını istiyorum. Fakat tablo o kadar sıkıntılı ki önümüzü görebilsek ben de size rahat konuşurum ama şu anda maalesef önümüzü göremiyoruz. Yarın neyle karşı karşıya kalacağımı dahi öngöremiyorum" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS PAZARLARI CEP YAKIYOR

2025-02-28 14:36 - Marmaris

Denizli’de gece seferleri ile kesintisiz ulaşım başladı

2025-03-04 18:43 - Gündem

Artvin’de kar kalınlığı 2 metreyi aştı

2025-02-26 13:13 - Gündem

Marmaris Belediyesi’nden her gün 3 çeşit iftarlık

2025-03-02 20:47 - Genel

Köyceğiz’de öğretmenlere eğitim

2025-03-03 10:21 - Teknoloji

Milas’ta Oto Galerinin Önünde Silahlı Saldırı

2025-02-27 16:36 - Asayiş

Marmaris, Berlin Turizm Fuarı’nda

2025-03-04 18:27 - Ekonomi

Kuşadası’nda turunç meyvesi Kuşadalı kadınların ellerinde tatlanıyor

2025-02-28 17:03 - Genel

MUĞLA’NIN BELEDİYE BAŞKANLARI EVLİLİK KARARI ALDI

2025-02-28 13:21 - Gündem

Milas’ta oto galeri önündeki cinayetin faili tutuklandı

2025-02-28 17:52 - Asayiş

İlgili Haberler

Düden alarmı masada: İl Koordinasyon Kurulu 147 milyarlık proje gündemiyle toplandı

21:10 - Genel

Kayseri’de ilk hac kafilesi dualarla uğurlandı

20:01 - Genel

Ankara’dan ilk hac kafilesi dualarla uğurlandı

18:34 - Genel

AGC Başkanı Çetin, son yolculuğuna uğurlandı

18:19 - Genel

Belçika’da genel grev ulaşımı felç etti

17:43 - Genel

Günün Manşetleri

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Tehlikesi

17:07 - Sağlık

Tüfekle Vurularak Öldürülen Şahsın Katili Tutuklandı

16:57 - Asayiş

Endemik Ters Lalelere Vahşet

16:25 - Gündem

Yeni Bir "Böğü" Türü Keşfedildi

16:23 - Gündem

Ütü Yapan Kadının Başına Tavan Çöktü

16:20 - Genel