?>

Başkan Kılca: “Karatay’ımızı daha güzel bir geleceğe taşımayı sürdüreceğiz”

Karatay belediye başkanı hasan kılca, ‘karatay söz meclisleri’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Hemşehrilerinin taleplerini dinleyen ve sorunların çözümü için gerekli talimatları veren başkan kılca, “hemşehrilerimizin de katkısı ve dualarıyla karatay’ımızı daha güzel bir geleceğe taşımayı sürdüreceğiz” dedi.

Siyaset - 8 ay önce

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, ‘Karatay Söz Meclisleri’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Hemşehrilerinin taleplerini dinleyen ve sorunların çözümü için gerekli talimatları veren Başkan Kılca, “Hemşehrilerimizin de katkısı ve dualarıyla Karatay’ımızı daha güzel bir geleceğe taşımayı sürdüreceğiz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, hemşehrilerini dinlemek, taleplerini almak ve varsa sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla sürdürdüğü ‘Karatay Söz Meclisleri’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Karatay Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada hemşehrilerinin sorunlarını ve taleplerini tek tek dinleyerek notlar alan Başkan Hasan Kılca, çözüm için belediye başkan yardımcıları ile birim müdürlerine gerekli talimatları verdi. “Karatay’ımızı daha güzel bir geleceğe taşımayı sürdüreceğiz”

Karatay Belediyesi olarak “Gönül Belediyeciliği” anlayışıyla hareket ettiklerinin altını çizen Hasan Kılca, her bakımdan daha yaşanabilir bir Karatay için ortaya konan fikir ve görüşlerin de hizmetlerine yol gösterici olduğunu aktardı. Her zaman vatandaşla iç içe olmaya özen gösterdiklerini belirten Kılca; “Hemşehrilerimizin ve ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda eğitimden sağlığa, altyapıdan kültürel hayata kadar geniş bir yelpazede hizmet üretmeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimize hizmetlerimizi ulaştırırken istişare kültürü ve çözüm odaklı bir anlayış ile hareket ediyoruz. Bu kapsamda büyük önem verdiğimiz ‘Karatay Söz Meclisleri’ de hem bizler hem de hemşehrilerimiz için güzel bir ortam sağlıyor. Karatay’da gönül bağlarımızın daha da güçlenmesine vesile olan bu buluşmalarda vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz, istişarelerde bulunup çözümler üretiyoruz. Konu hemen çözülemeyecek ise ilgili birimlerimize havale ederek konunun çözümü için gayret gösteriyoruz. Karatay Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Gönül Belediyeciliği anlayışıyla vatandaşlarımızla birlikte karar vermeye ve hizmetlerimizi vatandaşımızın görüşlerini dikkate alarak gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Karatay’ımızı daha güzel bir geleceğe taşımayı sürdüreceğiz. Amacımız, ortak akılla Karatay’ımızın yaşam kalitesini artırmak. Bu vesileyle, daha yaşanabilir bir Karatay için bizlere sohbetleri, önerileri ve güzel temennileriyle yanımızda olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Karataylı vatandaşlar da ‘Karatay Söz Meclisi’ne katılıp talep ve sorunlarını iletebilmeleri dolayısıyla mutlu olduklarını belirterek, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya ilgisinden dolayı teşekkür etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Köyceğiz olağanüstü kuraklıkla karşı karşıya

2024-08-22 14:47 - Gündem

Çankırı’daki orman yangını hızla büyüyor: 4 köy tahliye edildi

2024-08-19 20:19 - Asayiş

YANAN ORMANDA ÇAM BALI ÜRETİMİ ANCAK 40 YIL SONRA

2024-08-21 12:09 - Asayiş

MARMARİS'İN EN LEZZETLİ NOKTASI: MACROCENTER KAPILARINI AÇTI!

2024-08-23 14:46 - Genel

ÜLKE CAYIR CAYIR YANIYOR  

2024-08-19 12:50 - Asayiş

Dev Yangın Bulutları Gökyüzünü Kapladı

2024-08-18 15:59 - Asayiş

BİNLERCE DÜNYA KELEBEĞİ KONYA'DA UÇUYOR

2024-08-17 14:16 - Gezi

Datça'da orman içi çöplüğe döndü

2024-08-20 14:19 - ÇEVRE

Alevler söndü ama yüreğimiz yanıyor

2024-08-20 13:43 - ÇEVRE

Yedi Uyurlar ve efsaneler şehri: TARSUS

2024-08-22 12:37 - Gezi

İlgili Haberler

Başkan Kurnaz: "Bu yolu milletimizle beraber yürüyeceğiz"

15:15 - Siyaset

Erdoğan ve Meloni, Türkiye-İtalya heyetler arası görüşmeye başkanlık etti

14:47 - Siyaset

Karabiga Belediyesi’nin araç filosuna yeni araç eklendi

14:36 - Siyaset

Bakan Göktaş, İtalya Engelliler Bakan Locatelli ile görüştü

13:55 - Siyaset

Başkan Uysal: "Sosyal projelerimizi eşitlik, empati, erişilebilirlik ve güven ilkeleriyle inşa ediyoruz"

13:53 - Siyaset

Günün Manşetleri

Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Tehlikesi

17:07 - Sağlık

Tüfekle Vurularak Öldürülen Şahsın Katili Tutuklandı

16:57 - Asayiş

Endemik Ters Lalelere Vahşet

16:25 - Gündem

Yeni Bir "Böğü" Türü Keşfedildi

16:23 - Gündem

Ütü Yapan Kadının Başına Tavan Çöktü

16:20 - Genel