?>

Başkan Kurnaz: "Tüm ara sokakları ulaşımda daha konforlu hale getireceğiz"

Teravih namazı sonrası ilkadımlılarla buluşan ilkadım belediye başkanı ihsan kurnaz, "bu yıl kırsal mahallelerimiz de dahil olmak üzere ilçemizdeki tüm ara sokakları, ulaşımda daha konforlu hale getireceğiz" dedi.

İnsan - 3 saat önce

Teravih namazı sonrası İlkadımlılarla buluşan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Bu yıl kırsal mahallelerimiz de dahil olmak üzere ilçemizdeki tüm ara sokakları, ulaşımda daha konforlu hale getireceğiz" dedi.

Ramazan ayının başlaması ile birlikte İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, çat kapı iftar programları ve teravih namazı sonrasında vatandaşlarla buluşma programlarına devam ediyor. Her gün İlkadım’ın farklı bir mahallesinde vatandaşlarla buluşan Başkan İhsan Kurnaz, belediye hizmetleri ve yapılan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirirken; vatandaşlardan gelen talepleri de dinleme fırsatı buluyor.

İlkadım Belediyesi’nin çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan İhsan Kurnaz, "Ramazan ayının gelmesi ile birlikte, ilçemizde ramazan ayı programlarımıza devam ediyoruz. Bu noktada, iftar sonrasında belirlediğimiz mahallelerde, program dahilinde teravih namazı sonrasında hemşehrilerimizle bir araya gelerek sohbet etme ve onları dinleme fırsatımız oluyor. Göreve geldikten sonra ilçemizin tamamını iki kez taradık. Yollarımızdaki, kaldırımlarımızdaki eksikleri giderdik, gidermeye de devam ediyoruz. Kırsal mahallelerimizin ana arterlerinin tamamını yaptık. Asfalt üretim tesisimiz var, emisyon tesisimizi ve taş parke tesisimizi yıl içerisinde tamamlayarak hizmete açacağız. Bu yıl kırsal mahallelerimiz de dahil olmak üzere ilçemizdeki tüm ara sokakları ulaşımda daha konforlu hale getireceğiz. İlçemiz için, hemşehrilerimiz için daha iyi hizmetler yapmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Hançerli Mahallesi’ndeki Abdullahpaşa Camii’nde kılınan teravih namazı sonrasında gerçekleşen sohbet programına; AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, partililer ve mahalle sakinleri katıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Denizli’de gece seferleri ile kesintisiz ulaşım başladı

2025-03-04 18:43 - Gündem

25 Bin TL’lik Kablo Hırsızlığı

2025-03-07 09:40 - Asayiş

Mardin’de iki mahallede daha içme suyu sorunu çözüldü

2025-03-05 12:23 - Gündem

Muğla, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı

2025-03-06 09:45 - Genel

İdris Keşan, İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanlığı’na Atandı

2025-03-07 13:00 - Marmaris

Marmaris, Berlin Turizm Fuarı’nda

2025-03-04 18:27 - Ekonomi

Kırşehir’de ’Dijital Sıfır Atık Laboratuvarı’ açıldı

2025-03-05 17:40 - Eğitim

Mustafa Dalcı: "Malatyasporlu gençleri yürekten kutluyorum"

2025-03-06 21:22 - Spor

Erzincan’da Kırsalda Bereket, Hayvancılığa Destek Projesi’ne 2 bin 71 başvuru yapıldı

2025-03-03 20:09 - Asayiş

Tekirdağ’da köy merasına gübre atımı gerçekleştirildi

2025-03-04 15:26 - Ekonomi

İlgili Haberler

Okullardaki yemek artıkları barınaktaki hayvanlara götürülecek

14:09 - İnsan

AK Parti İl Başkanı Yıldırım, Çanakçı ailesinin iftarına konuk oldu

14:01 - İnsan

Mardin’de ’bayat ekmek kutusu’na bırakılan ekmekler değerlendirilerek israf önleniyor

13:45 - İnsan

Maaş alamadıklarını iddia eden güvenlik görevlileri eylem yaptı

13:51 - İnsan

Mahya geleneği Saruhanbey Camiinde yaşatılıyor

13:44 - İnsan

Günün Manşetleri

Kansızlık, Hamilelikte Ciddi Sorunlara Yol Açabilir

13:50 - Sağlık

Öğrencileri, Hüsn-i Hat Sanatında Usta Oluyor

13:25 - Genel

Ariel’e 2.2 Milyon Lira Ceza

13:05 - Gündem

Obezite, Türkiye'nin Ciddi Halk Sağlığı Sorunu

12:29 - Sağlık

Ece Gürel’in Ölümünde "Cadılık" Eğitimi Tartışması

12:28 - Asayiş