?>

Başkan Özdoğan vatandaşın zor zamanında yanında

Hacılar belediye başkanı bilal özdoğan; belediye olarak vatandaş odaklı çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için sahadayız" dedi.

Genel - 4 ay önce

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan; belediye olarak vatandaş odaklı çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için sahadayız" dedi. Hacılar’da etkili olan kar yağışının ardından ekiplerin teyakkuzda olduğunu vurgulayan Başkan Özdoğan, yolların açık tutulması ve acil durumlara müdahale edilmesi adına çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.

Başkan Özdoğan, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda güçlük yaşanan Yukarı Mahalle Hasandağı Mevkii’nde ikamet eden ve besicilikle uğraşan Tuna ailesinin yardım talebine hızlı bir şekilde yanıt verdiklerini belirterek, hamile olan sığırlarının doğumu için yol açma çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi. Belediye ekipleri, özel araçlarla ulaşımın sağlanamadığı bölgedeki yolu açarak, Tuna ailesinin mağduriyetini giderdi. Başkan Özdoğan, Hacılar Belediyesi ekiplerinin her türlü olumsuz hava şartlarına karşı hazır bulunduğunu belirterek, "Kar yağışı hayatın akışını zorlaştırabilir ancak bizler vatandaşlarımızın her ihtiyacına çözüm üretmek için buradayız. Gelen ihbarları değerlendiriyor, ihtiyaç sahiplerine hızlı bir şekilde ulaşıyoruz. Bu doğrultuda Hasandağı mevkiinde besicilik yapan Tuna Ailesi’nin yolunu açarak onların zor anında yanlarında olduk. Ailemize işlerinde kolaylıklar diliyorum" dedi. Başkan Özdoğan, sahada fedakârca çalışan Hacılar Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek, "Karla mücadelede ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere en kısa sürede yanıt vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Tuna ailesinden Ayşe Tuna, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve belediye ekiplerine özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek, "Yoğun kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşadık ancak sağ olsun belediyemiz hemen yardımımıza koştu. Başkanımız Bilal Özdoğan ve ekibine bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 76 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-02-04 12:49 - Asayiş

MARMARİS'TE SU FATURALARINA İSYAN BÜYÜYOR

2025-02-07 11:50 - Marmaris

Muğla’nın Ocak ayı ihracatı 80,5 milyon dolar

2025-02-04 11:31 - Ekonomi

MUĞLA TARİHİNİ BÜYÜLEYEN MUHTEŞEM EFSANELERİ

2025-02-10 11:23 - Turizm

Abdülkerim Bardakcı, bilinçli kart görme sebebiyle PFDK’ya sevk edildi

2025-02-04 23:52 - Spor

DALAMAN BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

2025-02-07 15:22 - Ulaşım

GEBZE OSB-DARICA SAHİL METRO HATTINDA YENİ DÖNEM

2025-02-08 11:42 - Ulaşım

LİMANLARIMIZDAN 531,7 TON YÜK ELLEÇLENDİ

2025-02-03 16:02 - Ulaşım

PROF. ERCAN: SANTORİNİ DEPREMLERİ MUĞLA VE AYDIN’I ETKİLEMEZ

2025-02-03 15:39 - Gündem

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN MALATYA’YA ARAÇ DESTEĞİ

2025-02-10 12:44 - Ulaşım

İlgili Haberler

TİGEM, tay satışından tek seferde 31 milyon 20 bin liralık gelir elde etti

19:34 - Genel

"Ankara Gayrimenkul Zirvesi" gerçekleşti

18:50 - Genel

Hatay’da 22 bin 239 bağımsız bölümün hak sahibi belirlendi

18:38 - Genel

Malatya’da 8 bin 65 konut ve bin 97 iş yeri için kura çekimi yapıldı

18:28 - Genel

Altın Emlak Global, gayrimenkul sektörünü değerlendirdi

18:20 - Genel

Günün Manşetleri

Yemek Ateşi Felakete Neden Oldu

15:57 - Asayiş

Tıbbi Malzeme Skandalına Açıklama

15:36 - Sağlık

Kafasından bıçaklanan genç hayatını kaybetti

15:32 - Asayiş

Sürücünün Uyuklaması Aileyi Hastanelik Etti

15:27 - Asayiş

Evinde Ölü Bulunan Kadının Eşi İçin Aramalar Sona Erdi

15:22 - Asayiş