?>

Başkan Palancıoğlu’ndan Büyükbürüngüz’e teknik gezi

Melikgazi belediye başkanı doç. Dr. Mustafa palancıoğlu büyükbürüngüz mahallesi’ne teknik gezi düzenleyerek mahallede yapılan ve yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceledi.

Genel - 7 ay önce

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu Büyükbürüngüz Mahallesi’ne teknik gezi düzenleyerek mahallede yapılan ve yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceledi.

Yeraltı şehirlerinin, taş yapılarının olduğu, eski, kadim, tarihi mahalle olarak bahsettiği Büyükbürüngüz Mahallesi’nde, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Palancıoğlu şunları söyledi:

“ Büyükbürüngüz Mahallemizdeyiz. Eski, kadim, tarihi bir mahalle. Yeraltı şehrinin olduğu, taş yapıların olduğu güzel bir mahallemizdeyiz. Büyükbürüngüzlülerin büyük bir kısmı İstanbul Beşiktaş’ta yaşıyor. Yazları buraya geliyorlar, mahallelerine sahip çıkıyorlar. Özellikle geçen yıllardan beri borular değişerek içme suyu hattı yenilendi KASKİ tarafından. Kanalizasyon hattı yenileniyor; teşekkür ediyoruz. Elektrik idaremiz ve Kayserigaz tarafından hem elektrik hem de gazla ilgili ihtiyaçlar karşılanıyor. Doğalgaz ilk defa mahallemize gelmiş oldu. Mahallemizin yüzde 70’i doğalgaza kavuştu. İnşallah geri kalanını da yapmak için uğraşıyoruz. Biz de altyapı çalışmaları biten alanlarda kilit parke ve asfalt çalışmaları yapıyoruz. Şu anda tam 4 kilometrelik kilit parke çalışması tamamlandı. İnşallah 4 kilometrelik asfalt çalışmasını da yapacağız. Dolayısıyla mahallemizin altyapısı, yolları ve kaldırımları komple yenilenmiş olacak. Mahallemize hayırlı olsun diyoruz. Muhtarımız ihtiyaçları bildirdikçe mahallemizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Gerçekten güzel bir mahalle, eski bir mahalle. İnşallah tamamlandıktan sonra herkesi Büyükbürüngüz’e çay içmeye bekliyoruz.”

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Büyükşehir’de Yetkili Sendika Karmaşası…

2024-08-06 15:58 - Gündem

KATLİAM YASASINA KARŞI, “KENT HAYVAN GÖNÜLLÜLERİ”

2024-08-03 12:15 - Gündem

Hamaney: "Haniye’nin İntikamını Almayı Vazifemiz Olarak Görüyoruz"

2024-07-31 15:03 - Ulusal

Eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini vurarak öldürdü

2024-08-01 01:56 - Asayiş

İsmail Haniye için Trabzon’da gıyabi cenaze namazı kılındı

2024-08-02 14:19 - Genel

Eskişehir'de siyanürlü altın madeni herkesi zehirleyecek

2024-08-04 17:38 - ÇEVRE

Hakan Öner, Marmaris Kent Konseyi’nin Yeni Başkanı Seçildi

2024-08-03 21:55 - Marmaris

ORMANCI TÜRKÜSÜ “AĞIT” AMA HERKES OYNUYOR  

2024-08-02 12:27 - Kültür Sanat

Camide bulduğu dövizleri polise teslim etti

2024-08-05 15:21 - Asayiş

YATAĞAN’DA RES’E KARŞI ÇIKAN HALKTAN PROTESTO

2024-07-31 13:07 - Gündem

İlgili Haberler

Vali Eldivan, VKS toplantısına katıldı

04:39 - Genel

Vali Aydoğdu, VKS toplantısına katıldı

04:33 - Genel

Terzi Sofrası, Ramazan ayı boyunca hizmet verecek

04:26 - Genel

Tercan’da fırınlar denetlendi

04:13 - Genel

STK’lar Kağıthane Belediyesi’nin iftarında bir araya geldi

21:20 - Genel

Günün Manşetleri

Sağlık Turizmi Sektöründe Güç Birliği

17:08 - Sağlık

Yaşlı Adam Çöp Evde Ölü Bulundu

17:02 - Asayiş

Kumar Oynatılan Dernek Lokaline Baskın

16:58 - Asayiş

77 Yıllık Evliliğin Sırrı

16:32 - İnsan

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Hazırlıklarına Başladı

16:12 - Spor