?>

Başkan Toptaş’tan şehit Hakan Duygal’ın emaneti Meyra’ya anlamlı destek

Onikişubat belediye başkanı hanifi toptaş, türkiye harp malulü gaziler, şehit, dul ve yetimleri derneği kahramanmaraş şubesi’nin hayata geçirdiği ‘babamın arkadaşı’ projesi çerçevesinde, şehit hakan duygal’ın kızı meyra’yı okula makam aracıyla bıraktı.

Genel - 4 ay önce

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi’nin hayata geçirdiği ‘Babamın Arkadaşı’ projesi çerçevesinde, şehit Hakan Duygal’ın kızı Meyra’yı okula makam aracıyla bıraktı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi’nin her yıl belirli aralıklarla düzenlediği ‘Babamın Arkadaşı’ projesine katılan Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, şehit Hakan Duygal’ın ailesi ile bir araya geldi.

Şehit ailesi ile bir süre sohbet eden Başkan Toptaş, şehidin kızı Meyra Duygal’ı (9) makam aracıyla okuluna bıraktı. 4’üncü sınıf öğrencisi olan Meyra ile makam aracında okula gidene kadar sohbet eden Başkan Toptaş, Meyra’ya sırasına oturana kadar eşlik etti.

Öte yandan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından düzenlenen proje kapsamında, kent protokolü tarafından 16 şehidin 21 evladı okullarına bırakıldı.

Projeye Başkan Toptaş’ın yanı sıra, Vali Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tolga Genç, İl Jandarma Komutanı Ali Gemalmaz, Onikişubat Kaymakamı Salih Çigdem, Dulkadiroğlu Kaymakamı Hicabi Aytemur, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli ve çok sayıda kurum müdürü katıldı.

Başkan Toptaş, bu özel günde Meyra’yı okuluna bırakmanın gururunu yaşarken, şehitlerimizin ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi. “Şehitlerimizin emaneti, bizim en büyük sorumluluğumuzdur” diyen Başkan Toptaş, bu ziyaretin sadece bir destek değil, aynı zamanda bir vefa borcu olduğunu vurguladı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA'DA “DEŞTİN ÇİMENTOSUZLUK BAYRAMI”

2024-09-28 16:08 - Gündem

SAHİL GÜVENLİK, GÜNEY EGE GRUP KOMUTANI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

2024-10-02 15:38 - Asayiş

DOĞA VE TARİHİN BULUŞTUĞU CENNET: ARAPAPIŞTI KANYONU

2024-10-02 13:08 - Gezi

Datça’da öğretmen sürgününe karşı eylem

2024-10-01 12:43 - Eğitim

Marmaris’te Cengiz Nalbant’a saldırıya büyük tepki

2024-10-03 15:20 - Marmaris

Muğla’da insanlık dışı davranış

2024-10-03 14:35 - Gündem

MUĞLA’DA ÇİMENTOSUZLUK FESTİVALİ HALAYLARLA KUTLANDI

2024-09-30 11:39 - Gündem

Çamlık Bulvarı Pazar günleri trafiğe kapatılacak

2024-09-27 15:44 - Gündem

MUĞLA’DA VATANDAŞLARIN DAVASINA MUSKİ’DEN DESTEK

2024-10-02 14:36 - Asayiş

Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açılıyor

2024-09-27 16:44 - Gündem

İlgili Haberler

Büyükşehir’den miniklere beslenme paketi

10:15 - Genel

Yardım Sevenler Derneği’nde kongre heyecanı

09:51 - Genel

Eski Başkan Davut Aydın ziyaretlerine devam ediyor

09:51 - Genel

Nazillili gazeteci Ertemöz hayatını kaybetti

09:47 - Genel

Aydın’da 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönemi başladı

09:45 - Genel

Günün Manşetleri

Vanlı Boksör Anıl Çelik, İranlı Rakibini Nakavt Etti

16:22 - Spor

Fenerbahçe, Virtus Bologna’yı Mağlup Etti

16:22 - Spor

açık elektrik panoları tehlike saçıyor

16:21 - Asayiş

Kadın sürücü, aracını yatak odasına soktu

16:21 - Asayiş

Feci Kazada Tofaş Otomobil Hurdaya Döndü, 1 Ölü, 2 Yaralı

16:21 - Asayiş