?>

Başkan Yazıcıoğlu, trafik devrimi için kolları sıvadı

Tokat belediye başkanı mehmet kemal yazıcıoğlu, gaziosmanpaşa üniversitesi tıp fakültesi hastanesindeki trafik sorununu çözmek için kolları sıvadı.

Gündem - 9 ay önce

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesindeki trafik sorununu çözmek için kolları sıvadı.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesi önünde yaşanan trafik yoğunluğu ile ilgili incelemelerde bulundu. Trafik komisyonuyla birlikte bölgede detaylı bir inceleme gerçekleştiren Başkan Yazıcıoğlu, trafiği disipline etmek ve akışı rahatlatmak adına çeşitli önlemler alınacağını duyurdu. Özellikle fakülte çevresinde yaşanan park sorunu ve trafik yoğunluğunu çözmek amacıyla sinyalizasyon sistemini güçlendirerek kavşak genişletme çalışmaları başlatacaklarını belirten Başkan Yazıcıoğlu, bölgedeki otopark alanlarının artırılması için de yeni projeler geliştirdiklerini vurguladı.

“Trafiği son teknolojiyle disipline edeceğiz”

Bölgedeki trafik ve otopark sorununu yerinde inceleyen Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, trafik akışını daha dinamik ve akıcı hale getirmek için ışıklandırma sistemlerini modernize edeceklerini ifade etti. Başkan Yazıcıoğlu, bu çalışmaların sadece belediye tarafından değil, emniyet ve valilikle koordineli bir şekilde yürütüldüğünü belirterek, "Tokat’ın coğrafi yapısı nedeniyle dar bir alanda trafik yoğunluğu yaşanıyor, ancak tüm gayretimizle bu sorunu çözmek için çalışıyoruz. İnşallah başarılı sonuçlar alacağız. Son teknolojiyi kullanarak trafiği disipline edeceğiz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

EGE VE AKDENİZ’İ KUCAKLAYAN ŞEHİR MUĞLA

2024-09-07 12:44 - Turizm

Galatasaray’da Victor Osimhen ilk antrenmanına çıktı

2024-09-13 00:33 - Spor

Muğla’da şaşırtan “tıraş” fiyatları

2024-09-12 17:08 - Marmaris

200 YILLIK 3 BİN PARÇALI YÖRÜK ÜZESİ

2024-09-11 10:52 - Kültür Sanat

YANGIN RÜZGARIN ETKİSİ İLE BÜYÜDÜ

2024-09-07 16:21 - Asayiş

Muğla’da orman yangını

2024-09-07 13:22 - Asayiş

Muğla’daki yangın yolu kapattı

2024-09-07 16:08 - Asayiş

Sonat ve Efekan yaşam boyu ödüllerini aldı

2024-09-10 11:58 - Magazin

MXGP Türkiye’yi İspanyol pilot Jorge Prado kazandı

2024-09-08 21:29 - Spor

Narin’in cesedini dereye bırakan N.B.’nin, tutuklu Salim Güran tarafından ’tehdit edildiği’ iddiası

2024-09-10 23:54 - Asayiş

İlgili Haberler

Uşak Valiliğinden sağanak yağış uyarısı

22:42 - Gündem

Tıbbi ve aromatik bitkilerde yüksek katma değerli üretim için iş birliği

19:25 - Gündem

Çarşamba’da gündem sokak hayvanları

19:13 - Gündem

OMÜ’den fındık üreticisine "kokarca" uyarısı

19:00 - Gündem

Menteşe’de dağa düşen şimşek böyle görüntülendi

18:59 - Gündem

Günün Manşetleri

Üreticilere ’Fidan dip kurdu’ uyarısı

12:18 - Gündem

Masaj Salonuna Fuhuş Operasyonu

11:31 - Asayiş

Dünya MS Gününde Önemli Uyarı

11:29 - Sağlık

Drift NEU Sezonun İkinci Ayağına Hazırlanıyor

11:16 - Spor

Güneş Gözlüğü Satışları Sezon Öncesi Coştu

10:30 - İnsan