?>

Battalgazi Belediyesi kurban kesim yerlerini belirledi

Battalgazi belediyesi kurban kesim yerlerini belirledi

Gündem - 8 ay önce

Battalgazi Belediyesi, 16 Haziran Pazar günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde kurban kesim yerlerini belirledi.

Battalgazi Belediyesi, 16 Haziran Pazar günü başlayacak olan Kurban Bayramı hazırlıkları çerçevesinde ilçe genelinde kurban kesim yerlerini belirledi. Vatandaşlar, Merkez Beydağı Mahallesi Aybars Sokak No 11, Merkez Beydağı Mahallesi Kılıçaslan Sokak No 19, Hanımınçiftliği Mahallesi Vaiz Pınar Caddesi No 10 ve Üçbağlar Mahallesi Sivas Caddesi No 56/A adreslerinde kurban kesim işlemlerini yapabilecek. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, belirlenen 4 noktada vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir şekilde kuban kesim işlemlerini gerçekleştirebilmesi için tüm önlemlerin alındığını belirterek, “Battalgazi’mizde bayramın sağlıklı ve huzurlu geçmesi için gereken her şeyi yapıyoruz” dedi.

“Ekiplerimiz bayram boyunca sahada olacak”

Vatandaşların dini vecibelerini sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmeleri için tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Kurban Bayramı, dayanışma ve paylaşma ruhunu derinden hissettiğimiz, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz kutsal bir dönem. Battalgazi Belediyesi olarak hemşehrilerimizin bu manevi atmosferi en iyi şekilde yaşaması için bayram hazırlıklarımızı büyük bir titizlikle tamamladık. Kurban kesim işlemlerinin dini vecibelerimize uygun ve hijyenik bir ortamda yapılabilmesi için ilçemizde vatandaşlarımızın kolayca ulaşım sağlayabileceği dört farklı kurban kesim yeri belirledik. Bu noktalarda ekiplerimiz, hijyen kurallarına uyulması konusunda vatandaşlarımıza yardımcı olacak. Battalgazi’mizde bayramın mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçmesi için gereken her şeyi yapıyoruz. Bu kapsamda, bayram süresince vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek ve sorunları en kısa sürede çözebilmek adına 24 saat görev başında olacağız; ekiplerimizi sahada hazır tutacağız” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

DÜNYA OKYANUS GÜNÜ’NDE DATÇA’DA KARA VE SUALTI TEMİZLİĞİ

2024-06-08 18:29 - ÇEVRE

GÖKOVA’DAKİ SEVGİ YOLU’NDA AĞAÇ ÜSTÜ AŞK İLANLARI

2024-06-13 13:52 - ÇEVRE

SUÇIKAN'DA SU BİTTİ, ARTIK YETER

2024-06-09 14:59 - ÇEVRE

MARMARİSLİ 14 YAŞINDAKİ FUTBOLCU MUĞLA KARMASINA SEÇİLDİ

2024-06-11 11:34 - Spor

DALAMAN SARSALA KOYU'NA GİRİŞE REKOR ZAM

2024-06-10 16:58 - Ekonomi

DUBLE YOL İÇİN ORMANI, ANTİK KENTLERİ, KÖYLERİMİZİ YOK ETMEYİN

2024-06-07 15:11 - ÇEVRE

MEHMET AKPINAR ATAUZDERE BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTI

2024-06-10 13:39 - Gündem

Amasya’da otomobil yol kenarındaki tezgaha daldı: 1 ölü

2024-06-10 17:37 - Asayiş

PİK KURS MERKEZİ AÇILDI

2024-06-11 17:57 - Marmaris

MUĞLA ARISI VE FETHİYE'NİN SUYU TEHLİKEDE

2024-06-12 11:57 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Akyaka’da deniz suyu 12 metre çekildi

20:01 - Gündem

Doğaya bırakılan karaca tekrar geri döndü

20:06 - Gündem

Vali Aydoğdu Erzincan- Refahiye karayolu uygulama noktalarını denetledi

18:26 - Gündem

Vali Aydoğdu Refahiyeli vatandaşlarla buluştu

18:27 - Gündem

Kastamonu’da vatandaşlara çağrı: ’2000 yılından sonra yapılan binalar tercih edilmeli’

17:28 - Gündem

Günün Manşetleri

Meme Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor!

16:07 - Sağlık

Manisa FK, Birama Toure’yi Transfer Etti

15:53 - Spor

Sahte Sözleşmelerle 60 Milyon Lira Vurgun

15:41 - Asayiş

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık