?>

Battalgazi’de 30 Ağustos Zafer Kupası coşkusu

Battalgazi belediyesi’nin 30 ağustos zafer bayramı’na özel düzenlediği ayak tenisi turnuvası sona erdi. 24 takım ve 110 sporcunun katıldığı turnuvada, finalde kahraman fk şampiyonluğu göğüsledi. Final karşılaşması sonrasında düzenlenen konser programıyla coşkulu bir akşam yaşandı.

Spor - 5 ay önce

Battalgazi Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel düzenlediği Ayak Tenisi Turnuvası sona erdi. Toplam 24 takım ve 110 sporcunun katıldığı turnuvada, finalde Kahraman FK şampiyonluğu göğüsledi. Final karşılaşması sonrasında düzenlenen konser programıyla coşkulu bir akşam yaşandı.

Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği 30 Ağustos Zafer Kupası, büyük bir mücadele ve heyecanla tamamlandı. Bir hafta süren turnuvaya 24 takım ve 110 sporcu katıldı. Final maçı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Kahraman FK ve Helvacı Ali arasında gerçekleşti. Kahraman FK, sergilediği üstün performansla kupayı kazanırken, Helvacı Ali ikinci sırada yer aldı. Üçüncülük ise Arguvan Gençlik takımına gitti. Turnuva birincisi Kahraman FK’ya 5 bin TL, 2. olan Helvacı Ali takımına 4 bin TL, 3. olan Arguvan Gençlik takımına ise 3 bin lira ödül verildi. Battalgazi Belediyesi hizmet binası önünde oynanan final maçında dereceye giren takımlar ödüllerini Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül’den aldı. “Zaferin ruhu, gençlerimizin mücadelesinde yaşatılıyor”

Ödül töreninde konuşan Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül, 30 Ağustos Zafer Kupası’nın anlam ve önemine vurgu yaparak, “Bugün burada, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın ruhunu gençlerimizin sahadaki mücadelesinde bir kez daha yaşadık. Bu turnuvada sadece birinciliği kazanan takımlarımız değil, tüm sporcularımız büyük bir zafer elde etti. Onlar, sergiledikleri azim, takım ruhu ve centilmenlikle bizlere gerçek birer kahraman olduklarını gösterdiler. Biz Battalgazi Belediyesi olarak, gençlerimizi spora teşvik eden bu tür organizasyonlara her zaman destek vereceğiz. Çünkü biliyoruz ki, gençlerimizdeki bu enerji ve potansiyel, ülkemizin geleceğinin teminatıdır. Bu turnuvaya katılan tüm sporcularımızı, teknik ekipleri ve emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum. Zafer Bayramı’nın coşkusunu hep birlikte yaşadığımız bu anlamlı etkinlik, Battalgazi için unutulmaz bir anı olarak kalacak” ifadelerini kullandı.

Final maçının ardından Malatyalı sanatçılar tarafından “Zafer Türküleri” konseri düzenlendi. Zafer Bayramı’nın ruhunu yansıtan türküler, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı ve coşkulu bir geceye imza atıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris sahilde antrenman yapan çocuklar şikayet edildi

2024-08-27 13:49 - Marmaris

Rektör Özölçer’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

2024-08-29 14:23 - İnsan

Muğla Dalyan'da yiyeceğin gözdesi: Mavi Yengeç

2024-08-26 15:09 - Yaşam

Marmaris'te su yogası ve nefes çalışması

2024-08-27 12:49 - Marmaris

“NOEL BABA” VE “YÜCE ANA TANRIÇA'NIN YERİ DEMRE

2024-08-31 14:56 - Gezi

MARMARİS'TE KAYBOLAN RUS TURİSTİN ÖNCE TELEFONU, SONRA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

2024-08-31 14:04 - Asayiş

THY kabin amiri Onur Aykanat’ın öldüğü kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı

2024-08-30 18:59 - Asayiş

SALDA GÖLÜ, DÜNYA JEOLOJİK MİRAS LİSTESİ'NDE

2024-08-30 11:19 - Gündem

BEŞİKTAŞ MENTEŞE SPOR OKULU AÇILIYOR

2024-08-28 13:51 - Spor

Tepki yağıyor: Çocuklar geleceğimiz, bırakın çalışsınlar

2024-08-29 12:56 - Marmaris

İlgili Haberler

Adanaspor’da Hakan Keleş dönemi

18:08 - Spor

Beşiktaş’a dondurucu soğukta çiçekli karşılama

17:51 - Spor

Rigoberto Rivas, Kocaelispor’da

17:41 - Spor

Bursaspor, Muşspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

17:25 - Spor

Dries Mertens ile Berkan Kutlu, ’Biz Birlikte Güçlüyüz’ etkinliğine katıldı

17:18 - Spor

Günün Manşetleri

Meme Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor!

16:07 - Sağlık

Manisa FK, Birama Toure’yi Transfer Etti

15:53 - Spor

Sahte Sözleşmelerle 60 Milyon Lira Vurgun

15:41 - Asayiş

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık