?>

Beden dili kullanımı eğitimi gerçekleştirildi

Düzce üniversitesi kariyer geliştirme ve mezun izleme uygulama araştırma merkezi tarafından öğrencilerin kişisel gelişimlerini destelemek amacıyla düzenlenen beden dili kullanımı eğitimi yapıldı.

Eğitim - 3 ay önce

Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından öğrencilerin kişisel gelişimlerini destelemek amacıyla düzenlenen beden dili kullanımı eğitimi yapıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda Oktay Kendirci’nin konuşmacı olarak yer aldığı etkinlik ile öğrenciler kişisel gelişim eğitimlerine bir yenisini daha eklerken, etkili iletişim ve profesyonel davranışların temelini oluşturan beden dili konusunu derinlemesine öğrenme fırsatı buldu.

Beden dilinin öneminden, göz teması kurmanın, vücut hareketlerinin ve yüz ifadelerinin nasıl okunacağına, güçlü bir iletişim için beden dilinin nasıl kullanılacağı ile ilgili bilgiler sunan Oktay Kendirci eğitimde ayrıca; beden dilinin sadece kişisel ilişkilerde değil, iş ve okul yaşamında da nasıl etkili bir şekilde kullanılabileceği üzerinde duruldu. Teorik bilgilerin yanı sıra katılımcılarla interaktif uygulamalarla öğrenilen bilgilerin nasıl uygulanması gerektiğini de gösteren Oktay Kendirci, beden dili aracılığıyla iki insanın karşılaşmalarının ilk 45 saniyesinde birbirleri hakkında fikir oluşturduklarını anlattı. Beden dilini ve ses tonunu doğru kullanarak iletişim becerilerini geliştirme konusunda önemli ipuçları sunan Kendirci; göz teması, vücut duruşu, jest ve mimikler hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Narkotik dedektör köpeği Tony, araçtaki zulada eroin ve metamfetamin buldu

2024-11-22 13:43 - Asayiş

Serdivan’da internet artık Wi-Free

2024-11-23 10:35 - Genel

Ağrı’da tırın su tankına gizlenmiş 7 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-11-20 19:15 - Asayiş

Muğla’ya yağmur sonrası soğuk hava uyarısı

2024-11-22 07:50 - Gündem

Karaman’da otomobil römork ve bariyerlere çarptı: 4 yaralı

2024-11-21 15:59 - Asayiş

Kula’da öğrencilere diyabet ve bağımlılıkla mücadele eğitimi

2024-11-21 11:08 - Sağlık

Yenişehir’e akıllı otopark ve öğrenci apartları müjdesi

2024-11-23 14:59 - Ekonomi

Judo gençler müsabakaları sona erdi

2024-11-26 19:14 - Spor

Vali Aksoy Öğretmenler Günü kutlama programına katıldı

2024-11-25 17:52 - İnsan

Hayal gücünüzü zorlayacak ilginç müzelerimiz

2024-11-21 12:27 - Kültür Sanat

İlgili Haberler

SUBÜ öğrencisinin bor tabanlı kanser tedavi projesine TÜBİTAK desteği

11:34 - Eğitim

Lise öğrencilerine Jandarma anlatıldı

11:26 - Eğitim

Tavşanlı’da duygusal veda, 33 yıllık öğretmenlik kariyerinde son ders

11:11 - Eğitim

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yangın ve acil durum seferberliği

11:13 - Eğitim

Malatya’nın Doğanşehir ve Arapgir ilçelerinde eğitime kar engeli

11:09 - Eğitim

Günün Manşetleri

Kayseri Süper Amatör Küme’de Sezon Tamamlandı

10:30 - Spor

Konteyner Yatakhane Kül Oldu

10:24 - Asayiş

Başakşehir’de Transfer Hareketliliği

10:23 - Spor

İstanbul Boğazı’nda Yoğun Sis!

10:10 - Genel

516 Milyon TL’lik Yasa Dışı Bahis Operasyonu

10:04 - Asayiş