?>

Bereket Sofrası Saruhanlı’da kuruldu

Ramazan ayının bereketini, kurduğu iftar sofralarıyla kentin dört bir yanına taşıyan manisa büyükşehir belediyesi, saruhanlı'da düzenlediği iftarda 2 bini aşkın vatandaşı bir araya getirdi.

İnsan - 4 ay önce

Ramazan ayının bereketini, kurduğu iftar sofralarıyla kentin dört bir yanına taşıyan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da düzenlediği iftarda 2 bini aşkın vatandaşı bir araya getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehrin çeşitli noktalarında kurduğu iftar sofraları ile vatandaşlara iftarlarını açma imkanı sağlıyor. Büyükşehir, Ramazan’ın ikinci gününde, Saruhanlı İlçesi Kapalı Pazaryeri’nde geniş katılımlı bir iftar programı düzenledi. 2 bini aşkın kişinin katıldığı programda, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Saruhanlı Kaymakamı Murat Acar, Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı. "Ramazan, birlik ve beraberliğin ayıdır"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, iftar öncesi yaptığı konuşmada, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve bereketin simgesi olduğunu vurgulayarak, "Ramazan ayının ilk günlerinde sizlerle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ramazan boyunca 26 noktada 100 bin vatandaşımızla soframızı paylaşıyoruz. Paylaştıkça büyüyen, birlikte oldukça güçlenen bir Manisa için yola çıktık. Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin. Birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin" dedi. "Ramazan ayı huzur ve bereket getirsin"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş da "Buraya, Manisa Milletvekili ve Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in selamlarını getirdim. Hepinizin Ramazan ayını kutluyorum. Bolu’da meydana gelen yangında 78 vatandaşımızı kaybettik. Bugün, yangının 40. günü olması nedeniyle Genel Başkanımız Özgür Özel, Bolu’da bulunuyor. Ramazan ayının hepimize huzur, bereket ve saadet getirmesini diliyorum" diye konuştu. "Büyükşehir ile iş birliğimiz devam edecek"

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı ise "Büyükşehir Belediye Başkanı’mıza böylesine anlamlı bir ortam hazırladığı için teşekkür ediyorum. Ramazan, dostluğun ve kardeşliğin pekleştiği bir ay. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hareket ederek, Saruhanlı’da halkımız için en iyisini yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İftar; sema gösterisi, Karagöz-Hacivat ve meddah oyunu ile renklendi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS PAZARLARI CEP YAKIYOR

2025-02-28 14:36 - Marmaris

Soma’da "Ya santral kapatılsın ya filtre takılsın"

2025-02-25 14:12 - ÇEVRE

Artvin’de kar kalınlığı 2 metreyi aştı

2025-02-26 13:13 - Gündem

Marmaris Halk Kafe’de 5 ayda DEV zam

2025-02-24 12:11 - Marmaris

Marmaris Belediyesi’nden her gün 3 çeşit iftarlık

2025-03-02 20:47 - Genel

Köyceğiz’de öğretmenlere eğitim

2025-03-03 10:21 - Teknoloji

Milas’ta Oto Galerinin Önünde Silahlı Saldırı

2025-02-27 16:36 - Asayiş

Kuşadası’nda turunç meyvesi Kuşadalı kadınların ellerinde tatlanıyor

2025-02-28 17:03 - Genel

MUĞLA’NIN BELEDİYE BAŞKANLARI EVLİLİK KARARI ALDI

2025-02-28 13:21 - Gündem

Milas’ta oto galeri önündeki cinayetin faili tutuklandı

2025-02-28 17:52 - Asayiş

İlgili Haberler

DTSO üyelerine ekonomik son gelişmeler aktarıldı

00:22 - İnsan

BAGFAŞ kurucusu Recep Gencer Bandırma’da son yolculuğuna uğurlandı

21:48 - İnsan

Çorum’da asırlardır süren gelenek yaşatıldı: 30 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi

21:06 - İnsan

Vali Özkan: "Gelecek nesillerimizin korunması en önemli hedefimizdir"

19:23 - İnsan

Çorum’da mobil süt sağım makinesi dağıtıldı

18:30 - İnsan

Günün Manşetleri

Boy Uzatma Ameliyatıyla 10 Santimetreye Kadar Uzama İmkanı

10:29 - Sağlık

Yangından Etkilenen Hayvanlara Yardım Eli

10:27 - İnsan

Ayçiçeği Tarlaları Doğal Düğün Stüdyosu Oldu

09:56 - İnsan

Ayçiçeği Tarlalarına Çekirge İstilası

09:44 - Gündem

Scootera binen çocuğun üzerinden otomobil geçti

09:33 - Asayiş