?>

BEUN Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Daver’in Jean Monnet 2024 Projesi AB Desteği almaya hak kazandı

Zonguldak bülent ecevit üniversitesi uygulamalı bilimler yüksekokulu finans ve bankacılık bölümü öğretim üyesi doç. Dr. Gizay daver, erasmus+ yükseköğretim alanında jean monnet modül projesi kapsamında sunduğu projeyle ab’den destek almaya hak kazandı.

İnsan - 7 ay önce

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Finans ve Bankacılık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Gizay Daver, Erasmus+ Yükseköğretim Alanında Jean Monnet Modül Projesi kapsamında sunduğu projeyle AB’den destek almaya hak kazandı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, 2024 yılı Erasmus+ Yükseköğretim alanında Jean Monnet Modülü başvuru sonuçları kapsamında önemli bir başarıya imza attı. 2024 yılı teklif çağrısı kapsamında Erasmus+ merkezi projelerinden Erasmus+ Yükseköğretim Alanında Jean Monnet Modül projesi kapsamında yapılan başvurulardan 79 başvuru AB tarafından desteklenmeye layık görüldü. Bu başvurular arasında BEUN öğretim üyesi Doç. Dr. Daver’in modül koordinatörü olarak sunduğu proje de hibe desteği almaya hak kazandı.

BEUN Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Finans ve Bankacılık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Gizay Daver’in modül koordinatörlüğünde hazırlanan "Finance in the Digital Era and Beyond: From Multidisciplinary to Interdisciplinary Dialogues for European Integration" adlı projeye, Avrupa Komisyonu tarafından 35 bin avro hibe desteği sağlandı. Söz konusu proje, dijital çağda finansın rolünü ve Avrupa entegrasyonu çerçevesinde farklı disiplinler arası diyalogların önemini ele alarak, yükseköğretim öğrencilerine bu alanda önemli katkılar sağlamayı hedefliyor.

BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, bu prestijli başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta proje Modül Koordinatörü Doç. Dr. Gizay Daver’i ve projeye katkı sağlayan tüm ekibi tebrik etti. Rektör Özölçer, “Çağımızın ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda farkındalık oluşturan çalışmalarıyla ön plana çıkan Üniversitemiz, bilimsel araştırmalar ve uluslararası projelerde elde ettiği başarılarla adını günden güne sıkça duyurmaktadır. AB tarafından desteklenmeye layık görülen bu proje de üniversitemizin uluslararası camiadaki güçlü varlığını pekiştirecektir. Doç. Dr. Gizay Daver’i ve ekibini bu başarılarından dolayı kutluyor, projenin ülkemize ve üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum” sözlerini ifade etti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Erasmus+ programı çerçevesinde başarıyla yürüttüğü projelere bir yenisini daha ekleyerek, Avrupa çapında saygınlığını artırmaya ve öğrencilerine daha geniş bir perspektif sunmaya kararlılıkla devam ediyor

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA'DA “DEŞTİN ÇİMENTOSUZLUK BAYRAMI”

2024-09-28 16:08 - Gündem

DOĞA VE TARİHİN BULUŞTUĞU CENNET: ARAPAPIŞTI KANYONU

2024-10-02 13:08 - Gezi

DOĞANIN EŞSİZ HEDİYESİ: SALDA GÖLÜ

2024-09-27 13:46 - Gezi

SAHİL GÜVENLİK, GÜNEY EGE GRUP KOMUTANI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

2024-10-02 15:38 - Asayiş

Datça’da öğretmen sürgününe karşı eylem

2024-10-01 12:43 - Eğitim

Marmaris’te Cengiz Nalbant’a saldırıya büyük tepki

2024-10-03 15:20 - Marmaris

MUĞLA’DA ÇİMENTOSUZLUK FESTİVALİ HALAYLARLA KUTLANDI

2024-09-30 11:39 - Gündem

Muğla’da insanlık dışı davranış

2024-10-03 14:35 - Gündem

MUĞLA’DA VATANDAŞLARIN DAVASINA MUSKİ’DEN DESTEK

2024-10-02 14:36 - Asayiş

Çamlık Bulvarı Pazar günleri trafiğe kapatılacak

2024-09-27 15:44 - Gündem

İlgili Haberler

Siirt’te 2025 yaz uçuş tarifesi belirlendi

14:05 - İnsan

Kız istemeye Vali’de katıldı

13:59 - İnsan

Öğrenciler trafik kurallarını bu tırda öğreniyor

13:51 - İnsan

Şahinbey’de ilk kafile Çanakkale’ye uğurlandı

13:34 - İnsan

Yürümekte zorlanan yaşlı kadına yunus polisinden yardım eli

12:54 - İnsan

Günün Manşetleri

Tüp Bebek Tedavisinde Yeni Ufuklar

13:24 - Sağlık

Oto Ustasından İkaz Işığı Uyarısı

13:11 - Genel

Türkiye-Cezayir İlişkileri Güçleniyor

13:11 - Siyaset

Yedek Sürücünün Dikkati Faciayı Önledi

13:05 - Asayiş

28 Yaşındaki Genç Adam Bahçesinde Ölü Bulundu

12:47 - Asayiş