?>

Bilecik’te ASKF’ya kulüpler tepki gösteriyor

Edebali spor kulüp başkanı aynı zaman da bilecikspor ve 1299 bilecik kulübü yönetici osman topçu; paylaşım

Spor - 4 ay önce

Söğütspor eski Başkanı Zafer Subaşıoğlu, kendisini eleştirdiği için ASKF gruplarından çıkardığı belirterek Başkan Nusret Tosun’a tepki gösterdi.

Bilecik ASKF Başkanı aynı zamanda AK Parti Belediye Meclis üyesi olan Nusret Tosun’a bazı spor kulüplerin tepkisi devam ediyor. Transfer döneminde Bilecik ASKF binasının kapalı olması nedeniyle ilk olarak tepkileri dile getiren bazı kulüpler, evrakları Tosun’un şahsı işyerine götürdüklerini dile getirmişti. "Takımlar nerdeyse 60 gün maç yapmadı"

Bu spor kulüplerinde sonra Söğütspor eski Başkanı Zafer Subaşıoğlu’dan bir tepki geldi. Bilecik ASKF Başkanı aynı zamanda AK Parti Belediye Meclis üyesi olan Nusret Tosun’u sosyal medya üzerinden eleştirdiğini ve bu eleştiriler üzerine ASKF gruplarından çıkardığı anlatan Subaşıoğlu, "Eleştirilere gelemeyen ASKF başkanı her zaman yaptığı gibi yine çareyi gruptan çıkartarak bulmuş. Biz bu göreve talip olduğumuz zaman söylemiştik, ’Değişim Her Zaman İyi Olur’. Bilecik’teki futbolu geliştirmek için yola çıkmıştık ama nasip olmadı. Ama her zaman bu isin takipçisi olacağımız söylemiştik. Hangi ile de görülmüş liglere 52 gün ara verildiği. Hava şartlarının durumu belli zaten bide üstüne maçlar iptal sonra BAY haftası. Takımlar nerdeyse 60 gün maç yapmadı. B öyle olursa nasıl gelişecek bu futbol Bilecik’te" dedi. "ASKF başkanı eleştirilere açık olamıyorsanız bu işleri yapmayın"

Edebali Spor Kulüp Başkanı aynı zaman da Bilecikspor ve 1299 Bilecik Kulübü yönetici Osman Topçu ise, "Makam, mevkii, unvan bunların hepsi cekettir. Ceketi asıp bir yere gittiğinizde arkada sadece insanlığımız kalır. Sayın ASKF başkanı eleştirilere açık olamıyorsanız bu işleri yapmayın, eleştiri yapanları da gruptan çıkarmayın. Geçen yıl sosyal medyada yorum yapanların hepsini yine WhatsApp gruplarından çıkarmıştınız ve aynısını yine yapıyorsunuz. Taraf olmayın herkesin başkanı olun insanları oy verdi vermedi diye ayrıştırmayın. Siyaseti de spora bulaştırmayın" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te milyon dolarlık guletler tarlalarda üretiliyor

2025-02-19 16:21 - Marmaris

Soma’da "Ya santral kapatılsın ya filtre takılsın"

2025-02-25 14:12 - ÇEVRE

Marmaris Belediyesi’nden Sinpaş GYO’ya İzin İptali

2025-02-20 10:43 - Marmaris

Artvin’de kar kalınlığı 2 metreyi aştı

2025-02-26 13:13 - Gündem

Marmaris Halk Kafe’de 5 ayda DEV zam

2025-02-24 12:11 - Marmaris

Balıkesir’de Kent Lokantası törenle açıldı

2025-02-19 16:19 - Ekonomi

Marmaris sahilinin sevimli müdavimleri

2025-02-20 17:08 - Marmaris

HALK OTOBÜSLERİ İÇİN ÖZEL ŞERİT UYGULAMASINDA 2. ETABA GEÇİLDİ

2025-02-21 15:54 - Ulaşım

MİLAS-BODRUM HAVALİMANINDAN REKOR PERFORMANS

2025-02-21 13:24 - Ulaşım

Muğla'da Destek Bütçesi %70 Arttı!

2025-02-20 15:43 - İnsan

İlgili Haberler

Bartınspor’da olağanüstü kongre ertelendi

20:15 - Spor

Erkam Reşmen, Muşspor’da

20:06 - Spor

Dünya Motosurf Şampiyonası Çeşme’de renkli görüntülerle start aldı

19:12 - Spor

Denizli’de 300 kadın aynı anda yoga yaptı

18:48 - Spor

Samsunspor’da Yüksel Yıldırım güven tazeledi

17:21 - Spor

Günün Manşetleri

Lösemili Çocuklara Moral Etkinliği

15:19 - Genel

Anne ve Oğul Aynı Okulda Sınavda

14:57 - İnsan

Jandarmadan Uyuşturucuya Geçit Yok

14:54 - Asayiş

Taksilerde "Panik Butonlu" Güvenlik Dönemi Başladı

14:19 - Asayiş

Fabrikadaki Sızıntı Can Aldı

14:03 - Asayiş