?>

Bilgi Evi öğrencileri yeteneklerini sergiledi

Osmangazi belediyesi bilgi evleri’nde düzenlenen resim kurslarında eğitim gören öğrenciler, kurs süresince yaptıkları eserleri sergileme mutluluğunu ve gururunu yaşadı.

Eğitim - 8 ay önce

Osmangazi Belediyesi Bilgi Evleri’nde düzenlenen resim kurslarında eğitim gören öğrenciler, kurs süresince yaptıkları eserleri sergileme mutluluğunu ve gururunu yaşadı.

Osmangazi Belediyesi’nin 8-14 yaş aralığındaki çocukların ders çalışmaları, kitap okuma alışkanlığı kazanmaları, boş vakitlerini yararlı bir şekilde değerlendirmeleri, sosyal alanda yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla ilçenin çeşitli noktalarında açtığı Bilgi Evleri’nde düzenlenen resim kurslarında eğitim alan öğrenciler için dönem sonu sergisi düzenlendi. Hüdavendigar, Emek, Demirtaş ve Pınarbaşı Bilgi Evleri’nde eğitim alan 310 öğrenci, kurs süresince yaptığı toplam 600 eseri, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde açılan sergide ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Her biri birbirinden yetenekli öğrenciler tarafından yapılan resimlerden oluşan dönem sonu sergisinin açılış törenine, Osmangazi Belediye Başkan Vekili Feyyaz Alptuğ Memişoğulları, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir ve Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Necati Gezer ile birlikte resim öğretmenleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Dönem sonu resim sergisinin açılış konuşmasını yapan Osmangazi Belediye Başkan Vekili Feyyaz Alptuğ Memişoğulları, “Birbirinden yetenekli ellerden ortaya çıkan, hayranlık uyandıracak güzellikteki resimlerden oluşan bu serginin açılışında bulunmaktan dolayı ayrı bir mutluluk duyuyorum. Resimleri incelediğimde Atatürk portresinden Türk Bayrağı’na, Van Gogh’un eserlerinden Osmanlı dönemine ait motiflere kadar birbirinden güzel eserler olduğunu görüyorum. Ülkemizin, şehrimizin ve ilçemizin geleceği için gençlerimizin sanatla ilgilenmesi çok değerli. Osmangazi Belediyesi olarak açtığımız kurslar ile çocuklarımıza ve gençlerimize sanatsal ve kültürel faaliyetler konusunda destek oluyoruz. Bu sergide eseri olan tüm çocuklarımızı tek tek tebrik ediyorum. Sanat hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir de, yaptığı konuşmada, “Bizim için burada olmak, bu güzel serginin açılışını yapmak ayrı bir heyecan ve ayrı bir mutluluk. Çocuklarımızı, uzun emekleri neticesinde açmış oldukları bu sergiden dolayı kutluyorum. Çocuklarımızın bu yetenekleri bizleri de mutlu etti” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle birlikte serginin açılışını gerçekleştiren protokol üyeleri, çocuklarla birlikte sergiyi gezerek tüm resimleri dikkatlice inceledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris Barlar Sokağı

2024-05-27 11:53 - Marmaris

KATLİAMA HAYIR SOKAK HAYVANLARI SAHİPSİZ DEĞİL

2024-05-25 13:16 - Gündem

SOKAK DOSTLARI İÇİN TÜRKİYE AYAKTA

2024-05-27 10:59 - Gündem

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR: ÖLÜM FERMANINA HAYIR!

2024-05-29 11:08 - Gündem

ESNAF ODASİ TANITIM ATAĞINDA

2024-05-26 21:01 - Marmaris

BASINA BİR DARBE DE SGK’DAN

2024-05-28 17:23 - Gündem

MUĞLALI ÇEVRECİLER: KİRLETİYOR KAPAT

2024-05-29 12:41 - Gündem

YEŞİM CEREN BOZOĞLU 60 KİLO VERDİ!

2024-05-24 17:56 - Magazin

Fatih Erbakan, "Biz sokak hayvanların uyutulmasına kesinlikle karşıyız"

2024-05-24 13:03 - Siyaset

BU KADAR DA OLMAZ ARTIK

2024-05-25 13:59 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Enez’de 112 Acil ve Sahil Güvenlik ekipleri "tıbbi tahliye eğitimi" yaptı

18:27 - Eğitim

Erzincan’da 709 kişilik İŞKUR Gençlik Programı düzenlenecek

18:28 - Eğitim

"Anadolu Mektebi Projesi" koordinatör eğitimi Bursa’da gerçekleşti

18:13 - Eğitim

DPÜ ve İŞKUR arasında gençlik programı protokolü imzalandı

18:14 - Eğitim

Sincik’te okullar öğleden sonra tatil edildi

14:58 - Eğitim

Günün Manşetleri

Meme Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor!

16:07 - Sağlık

Manisa FK, Birama Toure’yi Transfer Etti

15:53 - Spor

Sahte Sözleşmelerle 60 Milyon Lira Vurgun

15:41 - Asayiş

SBTÜ, Havacılık ve Uzay İçin Geleceği Yaratıyor

14:34 - Eğitim

Soğuk Hava Bakterileri Durdurmaz

14:34 - Sağlık