?>

Bodrumda binlerce kişi meydanları doldurdu

BODRUM’DA BİNLERCE KİŞİ YENİ YILA MEYDANDA GİRDİ. ADIM ATACAK YERİN KALMADIĞI İLÇEDE SERTAB ERENER KONSER VERDİ, 2022 IŞIKLI BALON GÖKYÜZÜNE BIRAKILDI.

Magazin - 3 yıl önce

Türkiye’nin turizm cenneti Bodrum’da binlerce kişi yeni yıla meydanda girdi. Adım atacak yerin kalmadığı ilçede Sertab Erener konser verdi, 2022 ışıklı balon gökyüzüne bırakıldı.

14 gün boyunca yılbaşı eğlencelerinin yapıldığı Bodrum’da yılbaşı için Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğünce görkemli bir kutlama hazırlandı. Akşam saatlerinde Neyzen Tevfik Caddesi’nden kutlamanın yapılacağı Bodrum Belediye Meydanı’na yapılan Bando eşliğindeki kortej yürüyüşü ile başlayan yılbaşı şöleni, meydanda Ersin Show ile başladı. Ardından sahneye çıkan Sertap Erener yaklaşık yaklaşık 15 bin kişiye konser verdi. Adım atacak yer kalmayan meydanda güvenlik ise üst düzeye çıkarıldı. Belediye meydanına insanlar HES kodlarıyla girdi.

Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Aras, büyük bir kutlama yaptıklarını belirterek, “14 gün boyunca konserlerle etkinliklerle, alışveriş stantları ve çeşitli faaliyetlerle yeni yılı kutladık. Bunun amacı Bodrum’un bu güzel atmosferini tekrar ortaya koymaktı, Türkiye’ye ve bütün dünyaya haykırmaktı ve bunda sanırım başarılı olmaktı. Bodrum yine farkını gösterdi diye düşünüyorum. Bizim amacımız Bodrum’un kuş turizmini canlandırmak, esnafın nefes almasını sağlamak, ekonomisini biraz daha canlandırmak, Bodrum’u bütün yıl tercih edilebilir bir destinasyon haline getirmek. Bunun için çalışıyoruz. Bu bütün etkinlikler aynı zamanda sizlerle bir arada olmak maksatlı yapıldı” dedi.

Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar da, “Biz Bodrum ilçesi olarak farkımızı ortaya koyduk. İnşallah sağ salim bir şekilde bitiririz” dedi.

Sertap Erener coşkusu

Konuşmaların ardından Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Sertab Erener sahneye çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren Erener, meydanı saatler öncesinden dolduran binlerce kişiyi coşturdu. Suni karın da yağdırıldığı meydanda Bodrumlular, Erener’in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Saatler 00.00’ı gösterdiğinde 2022 adet ışıklı balon gökyüzüne bırakıldı, coşku doruğa çıktı. Meydanda geri sayımla yeni yıla giren binlerce Bodrumlu 2022’yi coşkuyla karşıladı. Suni kar yağdırılan meydan da gece 00.00’da coşku doruğa çıktı.

Kutlamalar drone ile de havanda görüntülendi.

Haftanın Öne Çıkanları

Melek Mossodan hayranlarına müjde

2021-12-31 02:00 - Magazin

Bodrumda binlerce kişi meydanları doldurdu

2022-01-01 01:30 - Magazin

Bodrumda yılbaşı şöleni başladı

2021-12-31 22:30 - Magazin

Tan Taşçı: “Rekorlarla ilgilenmiyorum, işimi aşkla yapıyorum”

2021-12-29 01:00 - Magazin

Ünlü sanatçılar yılbaşında Highlight Otel Yalıkavakta sahne alacak

2021-12-27 14:00 - Magazin

Bodrumda oteller doldu, trafik kilitlendi, denetimler iki katına çıktı

2021-12-31 17:00 - Magazin

Bodrumda yüzlerce kişi soğuk havaya, yağmura ve fırtınaya aldırış etmeden doyasıya eğlendi

2021-12-30 01:30 - Magazin

Çevre kirliliği ve şekerli içeceklerin üremeyi de olumsuz etkilediği belirlendi

2021-12-25 09:30 - Sağlık

Çocuklarda Nasıl olsa geçer demek konuşma bozukluğunu artırıyor

2021-12-25 14:30 - Sağlık

Yılbaşı coşkusu Azka Otelde yaşanacak

2021-12-27 14:00 - Magazin

İlgili Haberler

Denizli’de kahkaha fırtınası başlıyor

11:40 - Magazin

Özcan Deniz’den Sevgililer Günü’ne özel konser

11:00 - Magazin

Cem Karaca Denizli’de şarkılarıyla anılacak

17:15 - Magazin

Barış Manço, Denizli’de saygıyla anıldı

16:21 - Magazin

İstanbul çikolataya doyacak

10:21 - Magazin

Günün Manşetleri

Hollanda Belediyeler Birliği Tarsus’u Keşfetti

10:59 - Kültür Sanat

Her 100 Bin Kişiden 200’ünde Görülüyor

16:57 - Sağlık

Saç Sağlığını Korumak İçin Doğru Ürün Kullanımı Önemli

16:47 - Sağlık

Beşiktaş, Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

16:39 - Spor

20 Yıldır Her Gün Mezarlığı Temizliyor

16:37 - İnsan