?>

Boğaz’da şehit yakınları ve gaziler iftar yaptı

Beyoğlu belediyesi, şehit yakınları ve gaziler için özel boğaz turu düzenledi. Kabataş iskelesinden hareket eden vapurla istanbul boğazı'na açılan şehit yakınları ve gaziler, istanbul’un eşsiz manzarasında hep birlikte iftar yaptı.

Genel - 5 saat önce

Beyoğlu Belediyesi, şehit yakınları ve gaziler için özel boğaz turu düzenledi. Kabataş İskelesinden hareket eden vapurla İstanbul Boğazı’na açılan şehit yakınları ve gaziler, İstanbul’un eşsiz manzarasında hep birlikte iftar yaptı.

Beyoğlu Belediyesi, şehit yakınları ve gaziler için özel bir iftar programı düzenledi. İstanbul Boğazı’nda gerçekleşen iftar yemeğinde, yaklaşık 300 kişi bir araya gelerek Ramazan’ın manevi atmosferini paylaştı. Katılımcılar, Beyoğlu Belediyesi’ne ait servis araçlarıyla Kabataş İskelesi’ne getirildi. Buradan vapura binen şehit yakınları ve gaziler, Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde iftar yapmanın keyfini yaşadı. Asya ve Avrupa kıtalarını birbirinden ayıran Boğaz’da gerçekleşen bu anlamlı buluşma, katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği İstanbul Şube Başkanı Önder Çelik ve Muharip Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Akten’in de katıldığı programda, konukları boğaz turuna Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney uğurladı. "Sizlere minnettarız"

Vatan için gösterdikleri fedakarlıktan dolayı şehit yakınları ve gazilere teşekkür eden Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, "Şehitlerimizin emanetleri olan aileler ile gazilerimizle aynı iftar sofralarında buluşmaktan dolayı çok mutlu oldum. Vatan, kahramanlara minnettarsa bizler de sizlere minnettarız. O nedenle göreve geldiğimiz günden beri Şehit aileleri ve gazilerimiz için elimizden geldiğince çalışma gayreti içerisindeyiz. Beyoğlu’nda bir ilki yaptık. Şehit Yakınları Ve Gaziler Şefliğini kurduk. Bu sayede belediye olarak şehir yakınları ve gazilerimizi evlerinde düzenli olarak ziyaret edip ihtiyaçlarını gidermek için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Bundan sonra da sık sık kapılarını çalıp hallerini hatırlarını soracağız. İyi günde de kötü günde de ister kardeşleri kabul etsinler ister başkanları kabul etsinler, yanlarında dimdik bir şekilde durmaya devam edeceğiz. Tüm şehitlerimizin aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. Kahraman gazilerimize bir kez daha minnettarlığımızı ifade etmek istiyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Küçükçekmece’de iftar sofralarına büyük ilgi

2025-03-10 10:57 - Genel

25 Bin TL’lik Kablo Hırsızlığı

2025-03-07 09:40 - Asayiş

Mardin’de iki mahallede daha içme suyu sorunu çözüldü

2025-03-05 12:23 - Gündem

Muğla, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı

2025-03-06 09:45 - Genel

İdris Keşan, İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanlığı’na Atandı

2025-03-07 13:00 - Marmaris

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Nusaybin Belediyesinin yapmadığı çöp temizliğini üstlendi

2025-03-10 13:35 - Gündem

Mardin’de ’bayat ekmek kutusu’na bırakılan ekmekler değerlendirilerek israf önleniyor

2025-03-10 13:45 - İnsan

Kırşehir’de ’Dijital Sıfır Atık Laboratuvarı’ açıldı

2025-03-05 17:40 - Eğitim

Sultanbeyli Belediyesi evlere iftar ve sahur yardımını sürdürüyor

2025-03-09 15:11 - Genel

Mustafa Dalcı: "Malatyasporlu gençleri yürekten kutluyorum"

2025-03-06 21:22 - Spor

İlgili Haberler

GETOB kendi dergisinin tanıtımını yaptığı toplantıda yeni sezon için olumlu konuştu

17:02 - Genel

Başkan Büyükkılıç’tan ‘Ulaşım Master Planı’ zirvesi

16:59 - Genel

Marmaris Belediyesi öğrenciler için tanıtım günleri düzenleyecek

16:34 - Genel

Bitlis’te 438 kişinin katılımıyla deprem tatbikatı yapıldı

16:28 - Genel

Köyceğiz’de İstiklal Marşı’nın kabulünün 104.yıldönümü kutlandı

16:30 - Genel

Günün Manşetleri

Emekli İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek? Bakan Işıkhan Açıkladı

15:43 - Ekonomi

Londra'da FETÖ İzleri

15:43 - Asayiş

Ramazan'da Kilo Vermek Mümkün

15:43 - Sağlık

Diyaliz Hastalarına Karate Terapisi

15:36 - Sağlık

Banka Dolandırıcıları 242 Bin TL’lik Vurgun Yaptı

13:39 - Asayiş