?>

Bu buketler sevimli hediye arayışına son veriyor

Eskişehir'de çiçekçilikle uğraşan neslihan kaplan, "oyuncak ayı" buketlerinin son dönemlerde çok popüler olduğunu ve alternatif bir hediye olarak sıkça tercih edildiğini aktardı.

İnsan - 4 saat önce

Eskişehir’de sevgililer günü yaklaştıkça farklı hediyelerin talep edildiğini ifade eden Neslihan Kaplan, "Oyuncak ayı" buketlerinin son dönemlerde çok popüler olduğunu ve alternatif bir hediye olarak sıkça tercih edildiğini aktardı.

Odunpazarı Mahallesi Süleyman Çakır Caddesi’nde çiçekçilik ile uğraşan Neslihan Kaplan, birkaç küçük oyuncak ayıdan oluşan buket tasarımlarının son zamanlarda ortaya çıktığını ve popülerliğinin artmasıyla beraber sıklıkla tercih edildiğini belirtti. Farklı ve sevimli görüntüsüyle dikkat çeken oyuncak ayı buketlerinin ilginç bir hediye tercihi olarak görüldüğünü söyleyen Kaplan, buketlerin özellikle gençler arasında popüler olduğunu dile getirdi. Kaplan, özel günlerde çiçek almak için dükkana gelen vatandaşların oyuncak ayı buketini gördüklerinde çok beğendiğini ifade ederek, "Tabii herkes normal çiçeklerden almaya devam ediyor ama gelenler mutlaka buna da bir bakıp soruyor. Üzerinde birkaç tane küçük oyuncak ayı var, bu şekilde çok sevimli görünüyor. Genellikle Sevgililer Günü’nde çiftler birbirlerine hediye olarak pelüş oyuncak ayı alıyor, sonra bir de çiçek alıyor. Bence bu biraz ikisinin birden yerine geçen bir seçenek oldu, hem de görüntü olarak insanı şaşırtıyor, gören herkesin hoşuna gidiyor" dedi. Kaplan, 14 Şubat öncesi alternatif ve güzel bir hediye fiyatı olabilecek ayı buketlerinin fiyatlarının ise ortalama 750 lira ile bin 250 lira arasında değiştiğini söyledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Bayburt’ta vatandaşlara ’Metamfetamin Fotoblok’ eğitimleri verildi

2025-01-28 10:15 - Genel

Samsun’da Metamfetamin ve Sentetik Ecza Ele Geçirildi

2025-01-27 12:24 - Asayiş

Operasyonda 40 Gram Metamfetamin ve Av Tüfeği Ele Geçirildi

2025-01-29 11:58 - Asayiş

Yastık İçine Saklanmış Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-02-01 11:09 - Asayiş

Tekirdağ’da 10 Gram Metamfetamin ve Mühimmat Ele Geçirildi

2025-01-27 12:30 - Asayiş

ANTALYA’DA 13 KİLOGRAM SKUNK VE METANFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ

2025-01-29 14:43 - Asayiş

Yolbulan metal işçilerine Başkan Amaç’tan destek

2025-01-30 16:51 - Genel

Kayseri Esen Metal SK Play-Off’ta

2025-01-28 09:29 - Spor

MUĞLA’DA  METAMFETAMİN, KOKAİN COK ÇEŞİTLİ UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

2025-02-01 12:30 - Asayiş

Yeni Rakip DeepSeek, Yapay Zeka Pazarını Salladı

2025-01-28 15:38 - Ekonomi

İlgili Haberler

Yarıyıl tatilinde yerli turistler Gaziantep’e akın etti

13:10 - İnsan

Otobüsle şehir turu hayali ‘bir mesajla’ gerçek oldu

13:04 - İnsan

Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürü Candan göreve başladı

13:01 - İnsan

Çarşambalılar Derneği’nde görev dağılımı

13:00 - İnsan

Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti devam ediyor

12:52 - İnsan

Günün Manşetleri

MİT'ten Önemli Operasyon

10:51 - Asayiş

Trump: "ABD Neredeyse Her Ülke Tarafından Kazıklandı"

10:41 - Dünya

Alvaro Morata: "Burada Olmaktan Çok Mutluyum!"

10:40 - Spor

Su Deposu Dondu, 15 Metrelik Buz Sarkıtları Oluştu

10:38 - ÇEVRE

Vanlı Boksör Anıl Çelik, İranlı Rakibini Nakavt Etti

16:22 - Spor