?>

Bülent Uygun: “Rey Manaj 3 hafta yok”

Aziantep fk’yı sahasında 3-2 yenen sivasspor’da teknik direktör bülent uygun maçın ardından konuştu. Uygun, maçta sakatlanarak oyundan çıkan rey manaj’ın sağlık durumu hakkında, “rey manaj 3 hafta yok. 2. Derecede yırtık var. Manaj’ın bu sakatlığı bizi de baya yoracak” dedi.

Spor - 8 ay önce

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gaziantep FK müsabakası ardından, maçta sakatlanarak oyundan çıkan Rey Manaj’ın sağlık durumu hakkında, “Rey Manaj 3 hafta yok. 2. derecede yırtık var. Manaj’ın bu sakatlığı bizi de baya yoracak” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Gaziantep FK’yı konuk eden ve sahadan 3-2 galibiyetle ayrılarak bu sezonki 2. galibiyeti alan Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Uygun, “Öncelikle tüm İslam aleminin mevlit kandilini kutluyorum. Maça gelince, bir hata ile bir gol yedik. Gaziantep FK gibi çok güçlü bir takıma karşı kazanmasını bildik. Bu maça iyi hazırlanmıştık. Benim arzuladığım, istediğim, hayal ettiğim taraftar tribündeydi. Gerçek Sivaslılara ve Yiğidolara 3 puan armağan olsun” dedi. “Rey Manaj 3 hafta yok”

Maçta sakatlanarak oyundan çıkan Rey Manaj hakkında da konuşan Uygun, “Rey Manaj 3 hafta yok. 2. derecede yırtık var. Manaj’ın bu sakatlığı bizi de baya yoracak. Keita Balde de önümüzdeki hafta yok. Eldeki kadro çok dar. Belki de ligin en dar kadrosuna sahibiz. Kalan haftalarda elimizdeki oyuncularla devam edeceğiz. Elimizdeki kadro neyse ben onu uyguluyorum. Sistemi eleştirmek, hocayı eleştirmek doğru değil. Forma sevinçlerinde sarı kartla cezalandırmayı ben doğru bulmuyorum. İnsanlar artık golden sonra sevinemez oldu” yanıtını verdi. “Sosyal medyadan bize küfür ediyor”

Sosyal medyadan takımı eleştirenlere tepki gösteren Uygun, “Ben yönetimimizi tebrik ediyorum. Zor bir süreç yaşandı. Yönetim gecesini gündüzüne kattı. Cebinden milyonlarca para verdiler. Bu süreçler zor süreçler. Sırf buradaki başarı için. 3-5 tanesi çıkıyor küfür ediyor ve sosyal medyadan bize hakaret ediyor” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA’NIN BAŞI SAĞ OLSUN ÇEVRE DOSTU OĞUZ ALTINBAŞ'I KAYBETTİK

2024-09-14 13:25 - Gündem

TARİH VE MİLLİ MÜCADELESİYLE KARADENİZ’İN İNCİSİ SAMSUN

2024-09-14 14:41 - Gezi

Galatasaray’da Victor Osimhen ilk antrenmanına çıktı

2024-09-13 00:33 - Spor

Muğla’da şaşırtan “tıraş” fiyatları

2024-09-12 17:08 - Marmaris

Fenerbahçe, Süper Lig’de Kasımpaşa’ya konuk olacak

2024-09-14 09:35 - Spor

200 YILLIK 3 BİN PARÇALI YÖRÜK ÜZESİ

2024-09-11 10:52 - Kültür Sanat

Sonat ve Efekan yaşam boyu ödüllerini aldı

2024-09-10 11:58 - Magazin

MXGP Türkiye’yi İspanyol pilot Jorge Prado kazandı

2024-09-08 21:29 - Spor

Narin’in cesedini dereye bırakan N.B.’nin, tutuklu Salim Güran tarafından ’tehdit edildiği’ iddiası

2024-09-10 23:54 - Asayiş

Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı

2024-09-10 15:23 - Gündem

İlgili Haberler

OMÜ’de ‘38. Üniversite İçi Spor Müsabakaları Kupa Töreni’

17:43 - Spor

Samsunsporlu futbolcu dünya evine girdi: Takım arkadaşları yalnız bırakmadı

16:41 - Spor

Bulanık’ta voleybol antrenmanları yoğun katılımla devam ediyor

16:39 - Spor

Şampiyon sporculardan İl Sağlık Müdürü Erşan’a ziyaret

16:28 - Spor

Alanyaspor, Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı

16:21 - Spor

Günün Manşetleri

Üreticilere ’Fidan dip kurdu’ uyarısı

12:18 - Gündem

Masaj Salonuna Fuhuş Operasyonu

11:31 - Asayiş

Dünya MS Gününde Önemli Uyarı

11:29 - Sağlık

Drift NEU Sezonun İkinci Ayağına Hazırlanıyor

11:16 - Spor

Güneş Gözlüğü Satışları Sezon Öncesi Coştu

10:30 - İnsan