?>

Bursa Büyükşehir koordinasyonunda tarımsal işbirliği

Bursa büyükşehir belediyesi’nin ev sahipliğinde ilçe belediyelerin katılımıyla düzenlenen koordinasyon toplantısında, kırsal kalkınmaya yönelik kaynakların etkin ve verimli kullanılması, bursa’daki tarım politikalarını destekleyen tarımsal faaliyetlerin desteklenmesi ele alındı.

Genel - 3 saat önce

Bursa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde ilçe belediyelerin katılımıyla düzenlenen koordinasyon toplantısında, kırsal kalkınmaya yönelik kaynakların etkin ve verimli kullanılması, Bursa’daki tarım politikalarını destekleyen tarımsal faaliyetlerin desteklenmesi ele alındı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından tarıma verilen desteklerin gözden geçirilerek performansları ölçülebilir hale getirilmesi amacıyla koordinasyon toplantısı düzenledi. Toplantıya, İnegöl, Yenişehir, Osmangazi, Keles, Mudanya, Mustafakemalpaşa ve Karacabey belediyeleri yetkilileri katıldı. Toplantıda, süt üretiminin nitelik ve nicelik olarak artırılarak süt kalitesinin yükseltilmesi, üretici gelirinin ve istihdam düzeyinin artırılması amacıyla ‘Süt Soğutma Tankları Projesi’nin geliştirilmesine karar verildi. Bu doğrultuda, süt soğutma tanklarının Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından satın alınarak ilgili kamu kurumuna teslim edilmesi, talep eden mahallelerde ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından işletilmesine ele alındı.

Toplantı sonunda kaynakların etkin ve verimli kullanılması, bütünlük arz edecek tarımsal faaliyetlerin desteklenmesi amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilçe belediye başkanlıkları arasındaki işbirliğinin önemine vurgu yapıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS'TE SU FATURALARINA İSYAN BÜYÜYOR

2025-02-07 11:50 - Marmaris

Soykan Kuyumculuk’tan Marmaris’e Yeni Mağaza

2025-02-11 17:23 - Marmaris

MUĞLA TARİHİNİ BÜYÜLEYEN MUHTEŞEM EFSANELERİ

2025-02-10 11:23 - Turizm

Beldibi Mahalle Buluşması 16 Şubat’ta Gerçekleşecek

2025-02-11 17:53 - Marmaris

Muğla Akyaka Orman Kampı'nda neler oluyor?

2025-02-11 15:51 - ÇEVRE

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde en düşük maaş 46 bin TL oldu

2025-02-07 18:19 - Ekonomi

MUĞLA'DA ERKEN ÇİÇEK AÇAN BADEMLERDE DON KORKUSU

2025-02-08 12:58 - Marmaris

Mersin Erdemli’de budanan dallar odun oluyor vatandaşların evleri ısınıyor

2025-02-08 11:09 - İnsan

Minibüs zamlarına tepki

2025-02-07 12:36 - İnsan

Erzincan’da 709 kişilik İŞKUR Gençlik Programı düzenlenecek

2025-02-07 18:28 - Eğitim

İlgili Haberler

Kahramanmaraş’ta Berat Kandili dualarla idrak edildi

20:11 - Genel

Cazibe merkezi olarak Samsun’un 10 yıllık gelişim senaryosu hazır

20:12 - Genel

Tatvan yeniden beyaza büründü

19:11 - Genel

Marmaris Belediyesi personeline iş güvenliği eğitimi

19:10 - Genel

Ağrılılar ’Halk Konseri’nde bir araya gelecek

18:59 - Genel

Günün Manşetleri

Ormanlık Alanda Bulunan Cesedin Sırrı Çözüldü

16:05 - Asayiş

İstavrit Fiyatı Hamsiyle Eşdeğer Oldu

15:51 - Ekonomi

Sivasspor, Gaziantep FK Maçı İçin Hareket Etti

15:24 - Spor

Sevgililer Günü’nde Kırmızı Gül Yine Zirvede

15:22 - Ekonomi

Türkiye-Pakistan İletişim İşbirliği Derinleşiyor

15:10 - Siyaset