?>

Büyükşehir’den Beyobası’na 2 milyon 200 bin TL’lik yatırım

Muğla büyükşehir belediyesi, köyceğiz’in beyobası mahallesi’nde toplam maliyeti 2 milyon 203 bin 147 tl olan pazar alanı, açık otopark ve yeşil alan projesini hayata geçiriyor.

Gündem - 2 saat önce

Büyükşehir Belediyesi, Köyceğiz’in Beyobası Mahallesi’nde hayata geçireceği toplam maliyeti 2 milyon 203 bin 147 TL olan pazar alanı, açık otopark ve yeşil alan projesinin ihalesini tamamladı ve çalışmalara başladı.

Bölgede hem ticaret hem de sosyal yaşam canlandırılacak

Proje kapsamında 650 metrekare yeşil alan, 2 bin 440 metrekare pazar alanı parke kaplaması, 135 metrekare kaldırım imalatı ve 390 metrekare itfaiye alanı yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgede hem ticareti hem de sosyal yaşamı canlandırmayı hedefliyor.

Bölge değer kazanacak

Proje kapsamında bölge halkı daha modern bir alanda pazar alışverişlerini yapabilecek. Açık otopark ve yeşil alan düzenlemeleri ile de bölgeye önemli katkılar sunulacak. Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak modern alanı halkın kullanımına sunacak.

Başkan Aras: "Halkımızın ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmeye devam edeceğiz"

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırarak kentimizi daha modern ve yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Köyceğiz ilçemizin Beyobası Mahallesi’nde hayata geçireceğimiz pazar alanı, açık otopark ve yeşil alan projesi ile mahallemize hem ekonomik hem de sosyal açıdan önemli katkılar sunacağız. Bu projeyle, vatandaşlarımız daha düzenli bir pazar alanına kavuşacak ve dinlenebilecekleri yeşil alanlara sahip olacaklar. Çevre dostu anlayışımız doğrultusunda yeşil alanları artırarak mahallemize sosyal alanlar kazandırmış olacağız. Muğla’mızın her köşesinde halkımızın ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Operasyonda 40 Gram Metamfetamin ve Av Tüfeği Ele Geçirildi

2025-01-29 11:58 - Asayiş

Yastık İçine Saklanmış Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-02-01 11:09 - Asayiş

ANTALYA’DA 13 KİLOGRAM SKUNK VE METANFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ

2025-01-29 14:43 - Asayiş

Yolbulan metal işçilerine Başkan Amaç’tan destek

2025-01-30 16:51 - Genel

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 76 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-02-04 12:49 - Asayiş

MUĞLA’DA  METAMFETAMİN, KOKAİN COK ÇEŞİTLİ UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

2025-02-01 12:30 - Asayiş

Zehir tacirlerine darbe: 15,5 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-02-01 12:29 - Asayiş

Yeni Rakip DeepSeek, Yapay Zeka Pazarını Salladı

2025-01-28 15:38 - Ekonomi

Samsun’da Extacy, Bonzai ve Metamfetamin Yakalandı

2025-01-29 15:20 - Asayiş

MARMARİS’TE MAHALLEYE GİRİŞ KAPISI

2025-01-29 11:25 - Marmaris

İlgili Haberler

Muğla'da Deprem Riskine Karşı Hazırlıklar Hız Kazanıyor

17:22 - Gündem

Siirt’te kaçak avlanan keklikler doğaya bırakıldı

17:12 - Gündem

Türkiye’nin en büyük hayvan pazarı şap nedeniyle kapatıldı

16:52 - Gündem

Haliliye’de otopark ücretlerinde düzenlemeye gidildi

16:33 - Gündem

Eyyübiye Belediyesi makine ekipman kapasitesini arttırdı

16:32 - Gündem

Günün Manşetleri

Gassallar, Asrın Felaketinin Zorlu Yükünü Anlattı

16:32 - Gündem

İŞKUR Gençlik Programı Başladı

16:29 - Gündem

Beşiktaş’ın Cacace Planı Suya Düştü

16:26 - Spor

2 Yaşındaki Çocuk Su Dolu Çukura Düştü

16:26 - Asayiş

Kick Boks Şampiyonu Cami Görevlisini Dövdü

15:55 - Asayiş